streda 23. júla 2014

ENJOY THE SUMMER

 photo photovisi-download_zps5af95ae2.jpg
Leto je moje ročné obdobie, preto som sa naplno vrhla do veľkého letného projektu značky RADOX. Úlohou bolo vytvoriť "osviežujúcu letnú koláž". Akú-takú predstavu som mala a vlastne som všetko potrebné podľa mojich predstáv našla v krabici, ktorá mi prišla poštou.
Na zrealizovanie plánu som si nemohla vybrať lepší deň. Ten najteplejší. Topil sa nielen ľad, zmrzlina, ale aj ja!:) To už som mala celkom na "mále", lebo mi nič nevychádzalo podľa predstáv a ja som sa 3 dni vyhýbala tomu, aby som sa pozrela na to, čo sme nafotili.
Skúšala som zachytiť, ako si vychutnávam teplé letné dni, nielen tým, že vysedávam na záhrade, ale aj tým, že objavujem nové miesta, chodím na výlety, absolvujem nekonečné prechádzky (aj so psom), po ktorých dobre padne osviežujúca sprcha. Jem kilá ovocia a zeleniny, čo potom vyvažujem zhrešením so zmrzlinou:). Nerozhodne tápem pri výbere šťavnatejšieho laku na nechty a užívam si svieže farby rúžov na perách, ktoré v zime nemajú ten správny šmrnc. Robím ľad ako na bežiacom páse, aby som ním mohla schladiť vodu s citrónom:).
Teším sa z toho, že slnko roztápa ľady a prináša dobrú náladu, ktorá sa prejaví aj na ostatných. Vyberám si nové plavky, aj keď ich má v skrini už XY:) a obzerám sa po nových slnečných okuliaroch do zbierky. Čo keď mi ich zase ktosi prisadne?:) 
Tento rok som objavila kúzlo štýlového klobúčika - slamáčika, ktorý mám doma asi 2 roky:). 
A áno, leto je čas prázdnin, vytúžených dovoleniek, grilovačiek, vysokých teplôt, kúpania sa a chytania vitamínu D.
Leto má však aj svoje mínusy, trvá krátko a bez útokov komárov by som sa tiež obišla.:).

Bez čoho by sa leto nerátalo Vám? Čím sa osviežujete?

p.s. Tú koláž som prerábala toľkokrát, že sa mi dnes o nej bude isto snívať;)

10 komentárov:

  1. Koláž je nádherná :) A já k létu potřebuju opalování na pořádném sluníčku, vodu, olejíčky na mazání, zmrzlinu a koktejly :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tú fotmičku na lad si musím zohnať je super :) a aj lak na nechty taký si musím zaobstarať i ked mám asi milion odtienov ružovej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No aj by som ti napísla niečo, ale keď ty si to asi všetko vystihla :) Teda až na ten slamený klobúk - 4 roky zháňam a stále nič. Všetky sú mi nehorázne veľké, alebo majú krátky ten lem, ktorý tieni. A som rada, že konečne mám čas aj na čítanie kníh s výberom témy podľa seba a nie podľa prednášajúceho :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pěkný koláž :-) mě v létě vyhovuje opalování,moře,studená voda s okurkou,ipod,brýle a pohoda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásna koláž, tá námaha stála za to. Súhlasím, mňa tiež veľmi otravujú komáre. Ja na lete milujem to, že mám konečne čas pre seba, ísť s kamarátmi von a vyrábať DIY. :)
    Fashion Happenss

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Akurat vcera som fotila tiez no este som sa k tomu nedostala ale ty si to nastajlovala velmi pekne :) inak vies este o. Niekom co bude mat kolaz tiez?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to som zvedavá na tú tvoju, zatiaľ som videla len u jednej českej blogerky a pod článkom jej písala ďalšia, že už to má tiež nafotené, ale ešte nie na blogu..:)

      Odstrániť
  7. Pri pohľade na takú krásnu farebnú koláž mám okamžite sunny day aj happy face;-). Juicy nail polishes sú fakt šťavnaté a kocky (vlastne kvetinky:-) ľadu sa topia už od môjho smädného pohľadu na ne... Nové plavky musia byť;-) a zmrzlina a časopisy? Bez nich to nejde. Ďakujem za limonádu, bola výborná!;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)