štvrtok 11. septembra 2014

Niečo z kozmetiky

 photo 100_zps6a5c2644.jpg

Ten názov mi dal riadne zabrať:D. Napriek tomu, že leto je už prakticky za nami, chcela som sa s Vami podeliť o kozmetické radosti, ktoré som používala nepretržite takmer celé leto. Samozrejme, že som toho používala viac, ale o týchto "vyvolených" si myslím, že stoja za zmienku.

Ktorá žena by sa zaobišla bez krému na ruky. Po dlhšej dobe som konečne našla taký, ktorý hydratuje, dobre sa vstrebáva, mám po ňom hebké ruky a nezanecháva na pokožke mastný, lepkavý film. Vôňa by však niektorých mohla dráždiť. 
Sebamed balzám na ruky a nechty by mal posiľovať nechty pomocou kreatínu a panthenolu. Podráždenú pokožku zase skľudniť alantoín a bisabol. Vďaka pH 5,5 má tiež stabilizovať ochrannú funkciu pokožky a kyslý plášť. 

BIODERMA Tolerance+ som Vám prvú lastovičku priniesla už TU. Som ním stále rovnako nadšená. Balenie je ľahké, super na cestovanie. Vďaka dávkovaču vytlačíte presne toľko krému, koľko potrebujete (na tvár mi stačí jedno pumpnutie, ak ho použijem na krk, musím pridať). Vstrebe sa hneď po nanesení a vďaka hydratácií, ktorú pleti poskytne, vytvorí skvelý podklad pod make-up. Neupcháva póry. Vlastne asi nemám, čo by som mu vytkla. A to mi len tak nejaký krém nesadne:).
Ak by ste ho chceli vyskúšať, u Moniky sa oň súťaží! A nie o jeden, takže šancu máte viacerí!

China glaze "Pink voltage" alebo ružová matná neónka s biednou výdržou. Ale tá farba, dámy! Ja viem, pre niekoho obyčajná neónka, ale mne sa proste páči. Či už s lesklým nadlakom alebo originál s matným efektom (osobne preferujem matnú verziu). A hlavne je to môj prvý China glaze! Videť ste ho mohli napr. TU.

TOO FACED shadow insurance pre Vás isto nie je žiadna novinka. Kedže som pred ním používala paint pod od MAC-u, ktorý pomaly vysychal, (ale hrdinsky som ho spotrebovala do úplného dna), bola som pri prvom použití trošku zmätená. Proti nemu sa mi totiž zdal pri roztieraní až mastný. Rýchlo som sa mu však už prispôsobila. Stačí ho skutočne málo a tiene na ňom držia ako pribité celý deň bez pohnutia. Dokonca som ich pri jednej skúške na ruke nemohla ani zmyť vodou! Telový odtieň pekne splynie a tubové balenie mi tiež vyhovuje. 

Celé leto som používala parfém MOSCHINO "Funny", ktorý už mám síce dlhšie dobu, ale vždy som siahla po mojej klasike Versace "Bright crystal". Najprv som síce mala pochybnosti, ale bol to skvelý ťah! Veď kedy inokedy je čas na iskrivú ovocnú sviežu vôňu ( citrusy môžem:) ). Vďaka nej si leto ešte môžem preĺžiť až do neskorej jesene:). Oceňujem jeho výdrž aj "chutný" veselý flakónik:).
Hlavu tvoria trpké pomaranče, čierne korenie, červené ríbezle. V srdci by ste našli jazmín, pivóniu, fialku a zelený čaj. Ambra, mach a céder tvorí základ, spolu s pižmom. Áaaach, idem si k nemu privoňať:).

Zaujalo Vás niečo z mojich tipov? Vyskúšali ste niečo? S čím ste prežili leto Vy a aký parfém Vám robil spoločnosť?

10 komentárov:

  1. Čítala som o Bioderma Sensibio dosť a veľmi úpenlivo premýšľam nad jeho kúpou. Vyzerá to na prvý výrobok, ktorý by si poradil s mojimi červenými lícami. Tak sa už teraz teším :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Julie, veď skús šťastie u Moniky a keby nie, potom si ho môžeš kúpiť:)

      Odstrániť
  2. bazy pod ocne tiene v tube mam najradsej, tato ma clekom zaujala, ked dorazim moju od The Balm, mozno na nu mrknem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja ich mám radšej, lebo rýpanie v kelímkoch ma moc nebaví, ale tak niekedy sa v rámci testovania kozmetiky na blog obetujem:)

      Odstrániť
  3. Musím říct, že mě láká ta vůně Moschino a jelikož mi dochází tři parfémy najednou, třeba si ji přeci jen pořídím :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/new-in-august-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ooo to moschino chcem uz davno len netusim ako vonia tak sa bojim naslepo objednat ale asi to risknem :))) ja od versace milujem versense

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a nemáš niekde nablízku nejakú parfumérku alebo dm-ku, zdá sa mi, že som ju zahliadla aj tam, ale na 100% to neviem:)? ja už som bola práve tým mojím Bright crystalom unavená, potrebovala som vzpruhu a tú som v tejto vôni našla!:)

      Odstrániť
  5. Z Tvých produktů jsem zatím nezkoušela nic, ale zaujal mě ten krém na ruce a parfém má nádhernou lahvičku :) Lak má taky krásnou barvu, ale růžových laků mám doma nejvíc :D
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)