štvrtok 25. septembra 2014

TOO FACED NAKED EYES

 photo 205_zps4dfa763d.jpg

Na výber tejto paletky som nemala ani 5 minút. Bola som vtedy v Ríme a mama mi povedala, že si teda jednu môžem vybrať, ale rýchlo. Vtedy sa mi niečo v mozgu zablokovalo a ja som si z tých 4, čo tam mali nevedela vybrať:). Do úzkeho výberu sa vtedy dostala táto a Natural eyes, Po Naked eyes som podľa mňa vtedy trošku nelogicky siahla preto, že doma som už mala Naked od Urban decay. Že budem mať obe "NAKED". Potom prišlo vytriezvenie a zistila som, že má skôr studené odtiene a lepšie by mi sadli tie teplé v druhej paletke. Veď logika:). Ale v Sephore ide proste rozum bokom:D.

Papierová krabička je podľa môjho názoru dosť veľká a viac by sa mi páčila, tá v ktorej sú tiene balené teraz. Pokiaľ sa nemýlim, je plechová. Je mi o dosť sympatickejšia. Na druhú stranu to má aj výhodu, ak by sa Vám náhodou vyšmykla z ruky, nestane sa taká katastrofa, lebo papier pád utlmí. Ďalšia vec, ktorá sa mi nepáči je veľkosť krabičky. Je zbytočne veľká. Novšie sú o polovicu tenšie. Síce bez aplikátora, ktorý úkrýva táto, ale úprimne ja som ho nepoužila ani raz. Na jednej strane je penový aplikátor a z druhej štetček, predpokladám, že na linku. Niekomu by mohlo chýbať aj zrkadielko, čo ja až za taký defekt nepovažujem. Aj tak sa maľujem ráno pri lepšom a oči počas dňa už neupravujem.
Vo vrchnej časti po otvorení nájdete aj kartičky s návodom na líčenie na denný, klasický a "fashion look".  Myslím, že som ich skúšala len raz, ale líčenie na mne nevyniklo (moc som to neriešila). Dnes som sa však "hecla" a vyskúšala sa nalíčiť podľa prvej. A viete čo? Vyzerá to celkom dobre!

 photo 207_zpse5028cca.jpg
 photo 208_zps95eee63b.jpg

 photo 209_zpsf02ad815.jpg

Vďaka tomu, že obal je papierový a tiene sú skôr púdrovo-prášivé sa vnútro dosť rýchlo zapráši - zašpiní. Za to by som strhla bodík.
V opisoch odtieňov nie som moc dobrá, ale pokúsim sa. Z 9 tieňov sú len 3 matné, zvyšok je saténový alebo s trblietkami a 1 by som nazvala metalickým. Tmavšie/ výraznejšie tiene majú samozrejme lepšiu pigmentáciu, ale myslím, že ani svetlejšie sa nedajú zahanbiť. Vždy však používam bázu.

In The Buff je matná kriedová biela.
Pillow Talk bledá šedo - bežová, proste svetlá "taupe" s trblietkami.
Like A Virgin tmavá matná "taupe".
Tento riadok rada dopĺňam linkou a viem si ho živo predstaviť na modroočkách:). Pri opálenej pokožke alebo tmavšej koži by som bola opatrnejšia, aby z vás líčenie očí priam "nesvietilo" vďaka bielej:).

Birthday Suit príjemná saténovo svetlohnedá s trblietkami, používam ju aj pri líčeniach s inými paletkami, napr. do záhybu.
Satin Sheets je jediný chameleón. V paletke sa javí ako ružová so zlatým odleskom, no na oku sa ukáže ako zlatá. Po ružovej nevidím ani stopy. No mám ho rada, lebo asi ako jediný má teplý podtón, ktorý mi ide a dodá líčeniu iskru. Teda pokiaľ nepreferujete čisto matné tiene.
Unmetionables saténová oceľovošedá.

Pink Cheeks svetlo ružová s jemnými trblietkami, ktorá spraví pekný základ.
Lap Dance saténová hnedá so studeným podtónom, v paletke pôsobí tvrdšie než v skutočnosti je.
Stiletto matná čierna. Skvelo sa hodí aj na linku, buď nasucho alebo stačí si namočiť štetček do vody a nahradí aj klasickú:).  
Táto trojica sa ideálne hodí na večer.

Jedeň čas som mala slabosť na Satin Sheets a to až takú, že som hľadala jeho "dupe". Nachádza sa aj v iných paletkách, tým je vlastne vyberanie tej NAJ Too faced paletky ťažké, pretože v každej je nejaký tieň, ktorý nájdete aj v inej, ktorá je zase poskladaná z iných zaujímavých. A potom sa môže ľahko stať, že sa zacyklíte a nevyberiete si:). Alebo naopak, chcete všetky:DD.
Chcela som Vám pre lepšiu predstaviť pripojiť aj ukážky líčenia, ale tým, že je paletka tón v tóne, veľmi neuvidíte rozdiel. Ale aspoň získate malú predstavu. Ja som vďaka tomu prišla na to, že kedysi som sa s líčením viac pohrala. Teraz na seba farbičky rýchlo nahádžem a je. Mala by som sa polepšiť:).
Nakoniec som aj rada, že som dala prednosť tejto pred prirodzenými hnedými odtieňmi, pretože tých má človek väčšinou dosť. Aj keď odtiene môžu byť také, aké inde nenájdete. 
S recenziou som nemusela toľko otáľať, pretože momentálne je už ťažšie dostupná, ale nejaké kúsky nájdete napr. aj na ebayi.
Rada by som si do budúcna znova podporila rodinku Too faced paletkou, ale pri takom výbere, neviem, neviem, či si vyberiem:).  Zaujali Too faced paletky aj Vás? Vlastníte nejakú alebo máte nejakú vyhliadnutú?

 photo 222_zps205acfe2.jpg
 photo 206_zps5c161bca.jpg photo 210_zps12c18a72.jpg

 photo 2512_zps6c4c9e2b.jpg

13 komentárov:

  1. Paletka je krásná, ale taky se mi moc nelíbí tenhle obal :) Líčení vypadá moc hezky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja tiež nemusím tie papierové obaly, nielenže sa špinia, ale po čase, ak ich ozaj poctivo používaš a neležia kdesi zapadnuté prachom, sa tie papiere pomaly odlepujú a trhajú a už tak krásne ako na začiatku rozhodne nevyzuerajú, tento je navyše zbytočne masívny, a pri cestovaní berie miesto...:/

      Odstrániť
  2. Krásné farbičky.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa páči hlavne prvý riadok, ale keď mám náladu viem oceniť aj ostatné, hlavne na večer je ten posledný skvelý!:)

      Odstrániť
  3. Super paleta a krásne líčenia. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Paletka má úplně krásný obal i ten vnitřek se mi moc líbí :). Odstíny jsou taky krásné
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. uvidíme, či ten obal bude taký krásny aj za pol roka:)

      Odstrániť
  5. keď na ňu teraz tak pozerám, mala by som pomaly začať vyberať ďalšiu:))))

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)