streda 22. októbra 2014

dots & bow

 photo 8finaln_zpsde92d786.jpg
V mojej predstave tieto nechty vyzerali lepšie. V realite ma dosť rozčuľovali. Proste som to nebola ja a tak bol ich osud spečatený. Vydržali sme spolu len jeden deň:/. Teda oni by vydržali možno aj dlhšie, ale to by som na ne nemohla zaútočiť odlakovačom.

Derniéru mal v tomto prípade biely PUPA, ktorý mi popravde ani moc nechýba. Lak na francúzsku manikúru by som si vedela predstaviť aj s lepším štetčekom, aj keď práve na tento typ som ho veľakrát nepoužila. Naň som sa snažila spraviť bodky v pravidelných rozostupoch s magentovým Juli Rosse, no stále mám, čo trénovať. Potom už len stačilo nalepiť kamienky v tvare mašličky.

Vedeli by ste si ich predstaviť na svojich "labkách"?
 photo 10n_zps55cd9c4a.jpg
Opäť sa mi podarilo vyskúšať niečo z nechtovej staroslivosti Sally Hansen:
Hard as wraps by mal v jednom kroku chrániť a posiľnovať poškodené krehké, mäkké, štiepajúce sa a lámajúce nechty. A to je možno dôvod, prečo u mňa až tak nefungoval. Vďaka tomuto článku som si diagnostikovala, že mám pravdepodobne tvrdé nechty. Odporúčam si ho prečítať. Možno vďaka nemu prídete na to, že vaše nechty potrebujú úplne inú kúru než ste si mysleli!
Mega shine je vrchný lak, ktorý má predlžovať živostnosť laku. Mal by spojiť všetky vrstvy manikúry v jeden silný ochranný štít, ktorý odolá otlčeniu, popraskaniu a odlupovaniu. Obsahuje platinový púder známy svojím zrkadlovým leskom a pevnosťou. Je fakt, že po nanesení lak získal krásny lesk, dokonca som bola prekvapená, že som ani nemusela dlho čakať, kým mi celá manikúra zaschla. Správal sa skoro ako urýchľovač schnutia. Celkový dojem si však pokazil tým, že po 1-2 dňoch sa mi lak začal pozdĺžne pukať. Skrátka v ňom vznikali ryhy. Neviem, či je to tým, že som doň pridala riedič laku. Každopádne to nie je nič príjemné, hlavne, keď si vytvoríte nejaký nail art, na ktorom ste sa "nadreli" a dokonca sa Vám aj podaril;).

Prečítali ste si článok z odkazu? Aké máte podľa neho nechty? Používate špeciálne podklady alebo podklady pod lak všeobecne?
 photo 1005n_zpsb262f382.jpg

17 komentárov:

  1. Já mám v poslední době bohužel celkem měkké, lámavé a třepící se nehty, což mě dost štve, tak za ně zkouším všechno možné a je to trochu lepší :) jinak nehty se ti náhodou moc podařily, vypadá to nádherně, ale kdybych je měla já, moc bych se v nich necítila, ale na komkoli jiném vypadají bombasticky :)

    Realash Giveaway ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vystihla si to úplne presne, na inom vždy vyzerajú krásne, žiaľ ani ja som sa v nich necítila:/, btw. momentálne skúšam jeden podlak, s ktorým som zatiaľ veľmi spokojná (klop, klop,...), ale ešte ho používam krátko, na to, aby som jeho meno vyhlásila do sveta:)

      Odstrániť
  2. Vypadají krásně, ale přesně jak píšeš, sama bych se asi necítila :-) Já bych si je hlavně takhle hezky nedokázala udělat, jsem na tohle děsně nešikovná :-)

    http://mydiarymyjourneymylife.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. keď chytíš grif, tak to ide, horšie je, keď ich spravíš a zistíš, že si s nimi nerozumieš:D

      Odstrániť
  3. Vážně moc krásný a roztomilý. :) Ty puntíčky máš tak pěkně udělaný.
    Moje nehty by teoreticky měly být tvrdé/křehké a to hlavně na palcích, který to nezvládají a praskají po okrajích ještě než stačí vůbec trochu vyrůst. :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa niečo podobné robí na ukazovákoch, takže ťa úplne chápem:/

      Odstrániť
  4. Ja mám problém s tým, že mi síce narastú ale aj ked sa o ne pravidelne starám, polámu sa mi, rozštiepia a môžem ich nakrátko ostrihať....nechtíky máš ty ale krásne:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. práve v tom článku, na ktorý som dávala odkaz je, že môžeš mať síce tvrdé nechty, ktoré nemajú pružnosť a potom ti môžu robiť to, že keď do niečoho narazíš, tak sa zlomia,....

      Odstrániť
  5. Nehtíky jsou pěkný, hned mi připomněly granko :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Baby, ďakujem Vám za krásne komentáre, teší ma, že sa Vám dizajn tak páči!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vždyť ty nehty jsou úžasné!! Měla jsi jim dat větší šanci ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. vaaau tie su teda krasne, toto malo kto dokaže(ja) supeer:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)