utorok 27. januára 2015

Dostupná a efektívna zároveň?


Taká by mala byť estetická, telová a dekoratívna kozmetika NIP+FAB poskytujúca ideálnu starostlivosť, ktorú založila Maria Hatzistefanis. Klinicky testovaná kozmetika pracujúca s 3 základnými prírodnými zložkami, ktorými sú: 

  • Včelí jed, ktorý má na vzhľad pleti zázračný účinok. Zvyšuje odolnosť tkanív vďaka toxínu, ktorý pri kontakte s pleťou vyvolá ochrannú reakciu. Tá, začne do daných oblastí vysielať viac krvi, čím sa zvyšuje prirodzená tvorba kolagénu a elasténu, čo sa prejaví viditeľným vyhladením vrások a celkovo pleti. Pozor, ak máte alergiu na včelie produkty!
  • Hadí jed je zaujímavý v prípade vyhladenia mimických vrások, v okolí čela, očí a úst. Môžeme ho nazvať aj "novodobý botox", ktorý vďaka prírodnému charakteru a jednoduchšej aplikácií nezaťažuje organizmus. Efektívne pôsobí na upokojenie pokožky, elimináciu opuchov a zvýšenie pružnosti pokožky.
  • Kyselina hyaluronová je nášmu organizmu prirodzená. Zabezpečuje rehydratáciu pokožky, vracia jej pružnosť, pevnosť a napomáha vyhladeniu vrások na tvári. práve preto je ideálna v čase, keď pokožka starne, stáva sa menej pružnou, vláčnou a náchylnejšou na tvorbu vrások. Práve nedávno som sa v jenom letáčiku dočítala, že každý dobrý hydratačný krém by ju mal obsahovať!
Ja som mala možnosť vyskúšať 2 "vlajkové lode", čiže produkty, ktoré patria v zahraničí medzi najobľúbenejšie a najpredávanejšie.

 photo 52nn_zpsc4c46c16.jpg

Prvým z nich je revolučné vyhladzujúce sérum No Needle Fix, ktoré zaobľuje, napína, vyhladzuje a redukuje výskyt nedokonalostí. Zložka Indinyl® pleť okamžite hydratuje, čo má za následok mladšiu, pevnejšiu a prirodzene oblejšiu tvár. Výsledkom je dlhodobo mladšia a elastickejšia pleť.

Významnými zložkami sú:
  • CellActive® - zdokonaľuje elasticitu a tónovanie pleti, 
  • Indinyl® - zjemňuje a hydratuje,
  • Osilift® - redukuje jemné linky a vrásky.

Prvou dobrou radou, ak sa Vám toto sérum dostane do ruky je, pred použitím ho dobre pretrepte a potom pumpujte (nevzdávajte to). Ja som túto radu akosi prehliadla a po 5 minútach usilovného pumpovania som bola celkom zúfala, že ju budem musieť otvoriť násilím (rozumej pravdepodobne rozrezať), inak sa testovanie nebude konať.:) Najviac ma desila predstava ako tú rozrezanú tubu esteticky nafotím na blog:DD. Blogová deformácia:D. Nakoniec ma napadlo nádobu pretriasť a pohýbať obsahom tak, aby sa dostal k pumpičke a už to šlo. Po nevydarenom začiatku, teda pumpičkové dávkovanie hodnotím pozitívne:). Nielenže je hygienické, ale vytlačíte si ním práve toľko produktu, koľko potrebujete. 
Sérum som nanášala pravidelne ráno aj večer, no po 2 týždňoch som si dala takmer 3 týždňovú pauzu, pretože som mala dosť intenzívny pocit pnutia pri koreni nosa. Ale kto nečíta inštrukcie, nemôže sa diviť. Pri dlhodobejšom používaní (rátajú sa 2 týždne?:)) ) by ste mali "užívať" sérum úsporne a to vždy tak, že "zasiahnete" najmä vrásky okolo očí, úst a čela. 
Tá pauza sa však nakoniec ukázala ako dobrý krok. Vďaka nej som videla, že počas nepoužívania sa mi hlavne na lícach vytvorilo dosť nerovností. Až som sa na to takmer nemohla pozerať. A tak som si povedala, že to s týmto zázračným produktom skúsim zas, no tentoraz si ho budem dávať len ráno. Svete sa div, pomohol mi.  
Už po týždni používania sa situácia zlepšila a opäť som mala hladšiu napumpovanú pleť. Btw. už som spomenula, ako dobre sa napriek hutnej konzistencií rozotiera do pleti?  Na tomto bode som sa však nezhodla s mamou, pretože jej zrovna tá hutná konzistencia vadila a vraj sa jej aj zle roztierala. V tomto prípade preferuje tekutejšie séra. Mínusový bod by u nej dostalo aj za chladivý efekt, ktorý v zimnom období, nie je až tak žiaduci. No páčilo sa jej, že do pleti rýchlo vsiaklo a nezanechávalo mastný pocit. 
A aj keď pleť sérum do seba doslova vsaje, zhodli sme sa na biednych hydratačných schopnostiach.:/ Ja som sérum vždy musela doplniť nejakým dodatočným krémom. Keby môžem napíšem, že som mala "suchý pocit". Preto si ho vôbec neviem predstaviť na suchej pleti. Na jednej strane beriem sérum ako predskokana krému, čiže rátam s použitím niečoho ďalšieho. No keď si ho porovnám so sérom Matriciane, je to 1 a 100. To som bez problémov mohla použiť aj samostatne. Aj keď v účinkoch sú takmer vyrovnaný súperi.
Napriek vekovému rozdielu sme obe pozorovali vypnutejšiu a vyhladenejšiu pleť. Nerovnosti sa minimalizovali. A vrásky? Mama nemala pocit, že by jej zastavilo tvorbu vrások, no na pohľad mala po aplikácií vypnutejšiu pleť. Doteraz som si naň nevšimla ani žiadnu reakciu, či podráždenie.:) A nesťažujú sa ani póry. Takže suma sumárum, spĺňal všetko okrem hydratácie, ktorá patrí do hlavnej náplne práce. Za čo má riadne mínus. 
A vôňa? S jej identifikáciou mi pomohla mama, ktorej voňala sviežo, no skôr pánsky. Proste presne ako "4711 Echt Koelnisch Wasser", ale to Vám asi moc nenapovie. Proste intenzívna. A to dosť. Práve preto nemusí sadnúť každému.
Ďalšie recenzie na toto sérum si môžete prečítať TU alebo u Zuzky.

Objem 50ml / 24, 99 €. Dostupné online na www.nip-fab.sk alebo vo vybraných lekárňach.

 photo 59_zps2107e4b2.jpg
 photo 54n_zpse3e1fcc9.jpg
 photo 2000n_zps64660df9.jpg
 photo 57_zps963f8775.jpg

Druhým bestsellerom je nelepiaci gél určený na boj s celulitídou Cellulite Fix obsahujúci CellActive® SHAPE komplex, ktorý je obahatený o silnú kombináciu forskolínu, prírodného kofeínu a esenciálneho prvku Cell Boost pre aktiváciu spaľovania tukov, podporu odstraňovania odumretých látok a zvýšenia pevnosti tkaniva.

Zaručené účinky:
1. Stimulácia lipolýzy - uvoľnovanie kyselín z tukových buniek
2. Redukovanie infiltrácie tuku do kožnej vrstvy - ukladania tuku v tkanivách
3. Zdokonaľovanie kožného mikroreliéfu - reliéfu celulitídy, nerovnomerného povrchu

Obsahuje:
  • CellActive® - modeluje a zameriava sa na celulitídu
  • Forskolín - spevňuje a aktivuje mikrocirkuláciu
  • Kofeín- spaľuje a eliminuje tukové bunky
V prvom rade si treba uvedomiť, že celulitída nie je problémom, ktorý vyriešite čisto nejakým krémikom. Aby ste s ňou zviedli úspešný boj treba zmeniť svoj postoj, rozhýbať telo a upraviť jedálníček. Ale to už dávno vieme, že nič nie je zadarmo.
A čo ukrývala tuba? Tuhú krémovú konzistenciu, ktorý sa  pri kontakte s kožou okamžite rozpúšťala, prakticky ju nebolo treba do nej ani vmasírovať. Ihneď sa vstrebala. Jediné, čo po kréme ostalo bol chvíľkový lepkavý pocit, no ten po pár minutách zmizol. Bola som zvedavá, či sa bude konať aj chladivý efekt, aký býva pri výrobkoch tohto, no nič také som necítila. Koža bola krásne napnutá a hladká, čim možno opticky pôsobila rovnomernejšie. No asi by som ani sama sebe neverila, keby napíšem, že po mesiaci krémovania, celulitída zmizla. Skôr to bude tým, že sa snažím cvičiť aspoň 4 x do týždňa!, piť dostatok tekutín, stravovať sa zdravo a príliš nekoreniť, nesoliť,.... Proste, keď bude nezriadene jesť, nemôžete čakať zázraky. Chce to komplexnú starostlivosť.
Vôňa je prakticky totožná ako pri predošlom výrobku.

Dojmy z celulitídového krému som z mamy ťahala jednoznačne ľahšie. Asi pramenia z príjemných dojmov z používania. Gélovú konzistenciu označila ako tuhšiu, s chladivým efektom a sviežou vôňou. Všimla si tiež vypínacie účinky, no jednoznačne nevedela potvrdiť, či pri pravidelnej aplikácií celulitída začala ustupovať. Zhodli sme sa na tom, že by to zrejme vyžadovalo dlhšiu dobu používania. 
Mini recenzie nájdete aj TU.

Obsah 150 ml / 19,99 - 23,99 €. Dostupné online na www.nip-fab.sk alebo vo vybraných lekárňach. 

 photo 58_zps0c808cc8.jpg
 photo 55n_zpsdf180593.jpg
 photo 53n_zps6dbd245b.jpg
 photo 56_zpsd8db11c9.jpg
 photo 24_zpsc66c06cf.jpg

Mali ste už tú česť stretnúť sa so značkou NIP+FAB? Sú Vám jej produkty sympatické?

p.s. Ďakujem zastúpeniu NIP+FAB za zaslanie produktov na testovanie.

6 komentárov:

  1. Zkusenosti s touto znackou jeste nemam ale produkty vypadaji moc dobre :) Skoda, ze to serum nehydratuje, ja mam zrovna na mistech pouzivani dost suchou plet.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja práve nemám suchú pleť a napriek tomu mám potrebu sa po jeho použití ešte niečím nakrémovať...inak ani ja som ju až tak nepoznala, ale kdesi som čítala, že nejaké výrobky boli aj v nejakom z českých beauty boxov:)

      Odstrániť
  2. nic jsem od nich zatím nezkoušela, ale několikrát jsem po jejich výrobcích pokukovala :) ty "jedy" ve složení mi přijdou zajímavé.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. V prvom rade naozaj pekné fotky,hodné blogu a zverejnenia :)
    O tejto značke som už čítala v rôznych magazínoch no zatiaľ som nič neskúšala, čo sa chystám napraviť.


    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)