streda 14. januára 2015

EMPTIES (DECEMBER)


Až teraz pri pohľade na dátum som si uvedomila, že už je polovica mesiaca za nami a za chvíľu budem opäť "stajlovať" prázdne krabičky, aby sa mi vošli všetky na fotku:D. Hor sa teda na decembrovú "odpadkovú" bilanciu:).

Podarilo sa mi minúť 2 micelárky, z ktorých jedna sa ukázala ako úžasná a obsadila vedúcu pozíciu. No a tá druhá sa presunula na kôpku - "už nekúpim", čo je taký malý paradox, pretože pred pár mesiacmi sa ocitla medzi obľúbenými produktami mesiaca. Na čiernu listinu sa dostala čistiaca micelárna voda Bourjois. Jej glycerínový podtón mi nebol veľmi príjemný, no bola som jej to ochotná odpustiť, pretože s riasenkou si dokázala poradiť a to mi šlo. Pleť s ňou tiež spočiatku nemala problém, no po čase sa začala protí jej používaniu vzpierať. A potom prišiel moment, keď som si jej dala na tampón viac než bolo vhodné a dostala sa mi od očí. Hádajte, čo sa stalo. Štípala. A dokonca sa mi zdá, že príjemne ani nechutila:)).
Zato micelárka od Mixy v očiach pri náhodnom kontakte neštípe, je ľahká, osviežujúca a pleť s ňou nemá problém. Neprekáža mi ani vôňa, tá mi je dokonca veľmi príjemná, na rozdiel od mnohých iných užívateliek, ktoré práve z micelárok Mixa cítia nejaký podtón pliesne. Ja z nej cítim práve vôňu ružovej vody, čo je pochopiteľné, kedže je o tento extrakt obohatená. A to spolu s vitamínom B5. Je vhodná na citlivú pleť so sklonom k podráždeniu a pri odličovaní make-up priťahuje ako magnet.  Takže pár ťahov a ste odlíčená. Práve preto mám doma už aj ďalšie balenie. Jediné mínus by dala baleniu. Pri stlačení pumpičky, musíte obsah do tampóna zachytávať, pretože skôr letí nad ním ako by do neho vsiakol.
Akú máte skúsenosť s micelárkou Mixa?

V decembri sa mi konečne podarilo spotrebovať posledný balzám eos. Ak na blog chodíte pravidelne viete, že nie som ich priaznivcom. Jediné, čo je na nich pekné a hravé, je obal. Pery mi však dostatočne nehydratujú:/.

V Tescu som podľahla lacnému krému na ruky Derma Intensive+ Q10 s bambuckým maslom a vitamínom E za 0,99 eura. Neviem prečo som očakávala, že krém bude biely. Asi to vo mne evokovala farba obalu. Aké prekvapenie, keď na mňa z obalu vykuklo niečo dosť ružové! A dosť tekuté! Tá až vodová konzistencia je problém, lebo sa mi párkrát stalo, že som si ho nestihla ani votrieť do rúk a už mi kvapol na zem. No do pokožky sa vstrebe pekne, zanecháva ju jemnú, len akosi nepozorujem tú extra hydratáciu. Škoda. Do ďalšeho by bola škoda investovať.

Do tohto postu sa dostal aj obal zo šampónu label. m Honey&Oat Shampoo. Trošku mi bude chýbať jeho vôňa. Vlasy som mala po ňom pekné lesklé, príjemne nadýchané a hebké na dotyk. Viac ste sa mohli dočítať v tomto článku. A či by som si ho kúpila znova? Nevadilo by mi to, no je toľko šampónov, ktoré mám na mojom pomyselnom wishliste, že neviem, kedy by na ne prišla rada, kedže balenie vydrží pomerne dlho.

Zhodou náhod som sa dosiahla dno 2 peelingov, o ktorých som písala v článku mojej dennej rutine. Neutrogena visibly clear pink grapefruit daily scrub má jemnejšie zrniečka, dosť pení, preto ak ho použijete viac, môžete ho zmývať dosť dlho;). Má príjemnú nabudzujúcu grepfruitovú vôňu. Naproti tomu Himalaya Gentle Exfoliating Daily Face Wash by mal odstraňovať prebytočnú mastnotu, čo u mňa niekedy pôsobilo až vysušujúco a zároveň kontraproduktívne - vytvárali sa mi suché miesta. Peelingové častice tvorí jemná drvina z marhuľových semiačok, ktoré sú proti Neutrogene hrubšie.
Povedala by som, že Neutrogena pomáha odstraňovať jemné bunky na povrchu kože. Pri pravidelnom používaní som si všimla menšie a čistejšie póry. Himalaya si vďaka väčším zrniečkam dokázala poradiť aj s niektorými čiernymi bodkami a pleť bola po jej použití rozjasnená.  Kedže však bola v akcií Neutrogena, kúpila som si ďalšie balenie tej. No myslím, že je čas vyskúšať aj niečo iné. Čo poviete? Aký peeling by ste mi odporučili? Aký je váš obľúbený?

Sprcháče veľmi neriešim. Citrusy môžem, preto mi vôňa Morning tonic tohto Palmolive sadla. Hneď som sa po umytí cítila lepšie!:)

V neposlednom rade tu mám vzorky One Love Organics: 
Love Springs Eternal sérum pre zachovanie mladosti:) so vzácnym D´Orientine, ktorý pomáha chrániť pokožku pred okolitými vplyvmi. Taktiež obsahuje olej zo semienok melónu, ktorý zjemňuje pokožku a poskytuje bohaté množstvo esenciálnych mastných kyselín a tiež bulharský ružový olej, ktorý tónuje a hydratuje, 
Brand new day exfoliačná kúra dostatočne jemná pre každodenné používanie, ktorá neštartuje každý deň! Ukľudňujúci organický prášok z hrášku a čerstvé ananásové enzýmy odstraňujú pleťové bunky a zároveň chránia tie nové. Môžete si z neho namiešať peeling - zmiešaním 1/2- 1 lyžice prášku s vlažnou vodou, čím Vám vznikne pasta, ktorá sa krúživými pohybmi vmasíruje do pleti, či 10-15 minútovú masku - zmiešaním 1 lyžice prášku a 2 lyžicami vody. Pre vylepšenie stačí pridať jogurt a med. Jogurt rozjasní a med zabezpečí väčšiu hydratáciu.
V poslednej dobe som si dosť obľúbila pleťové séra, lebo je úžasné ako dokážu pleť nabudiť. Sérum Love springs eternal má príjemnú vôňu, neviem presne opísať, čo mi pripomína, ale pleť po jeho použití pôsobila sviežo a neskutočne hladučko.  Na mastnejšie konzistencie si práve zvykám, takže sa zatiaľ bližšie oťukám s jeho pokrvným príbuzným Morning glory, ktorý doma "syslím" v plnom menšom balení:).
Brand new day som používala ako masku a sestersky som sa oň podelila s mamou, ktorej sa dosť páčil, pretože po ňom mala hladkú, čistú, rozjasnenú pleť. Vôbec nevadilo, že sme ho nepoužili ako peeling, pretože pri odstraňovaní nám drobné zrniečka aj tak pleť jemne speelingovali a vyčistili zároveň aj póry. Masku som si obohatila len medom (bez jogurtu), čím sa moja tvár premenila trošku na mucholapku a radšej som nerobila veľa pohybov, aby som sa aj ja niekde neprilepila, no vďaka vôni som ho mala aj tak chuť zjesť.
Oba výrobky zoženiete TU.
Ako ste na tom s takto doma namiešanými maskami?
Btw., ak máte niečo vyhliadnuté práve od One Love Organics, práve teraz až do 18.1.2015 môžete ušetriť 15% s kódom "NEW" na týchto stránkach. Napr. Tereza si obľúbila ich Bezvodý bazám krásy (na výber je až z 3 veľkostí balenia). ktorý hneď zahrnula medzi svojich TOP 10 produktov
 photo 1101_zps6889ff84.jpg
 photo 1100_zpsa863f75d.jpg

Zaujalo Vás niečo, čo by ste si kúpili alebo Vás nechala moja ponuka chladnými?:)

16 komentárov:

  1. Eos mám aj ja ale jahodový a musím sa priznať, že si ho šetrím len kvôli tomu roztomilému obalu. Ináč nič moc. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Děkuji za recenzi :-) Přemýšlela jsem totiž, že zkusím tu micelární vodu od Bourjois, ale když jsem z tvého článku zjistila, že štípe v očích, tak jsem od ní velmi rychle upustila :D
    A hodně dlouho toužím po eos balzámu a nejsi první u koho čtu, že to není zase takový zázrak, tak jsem možná i ráda, že ho nemám. Snad si pořídím jeden kvůli tomu obalu, někdy, ale už jsem také od něj upustila :-)
    Takže ještě jednou moc děkuji za ušetření peněz :-) !!

    Kate's diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa oveľa viac páčili balzámy Crazy rumors!:) A v Čechách máte celkom pekný výber "príchutí":)

      Odstrániť
  3. EOS jsem si včera objednávala, tak jsem zvědavá, ale bojím se, že budu zklamaná :D A micelárku od Boujoris jsem měla taky a byla super! ChickFlickCherryBlog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ak by si aj bola sklamaná, troška to zmierni pohľad na ten milý vajíčkový obal, nie? A navyše si aspoň sama utvoríš názor, pretože každý má iné potreby,...niekomu stačí jemná hydratácia a niekomu je málo aj extra hydratačný a vyživujúci balzám...

      Odstrániť
  4. ja som s eosmi spokojna aj obal je pekny aj hydratacia pre mna, a tie one organic su mile v tych flastickach:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hovoríš mi z duše, no plné balenie OLO má ešte rozkošnejšie obaly:). Kukni: https://www.beautyville.cz/vyrobci/one-love-organics/#producer%5B16%5D=1&nofollow=1

      Odstrániť
  5. Eos už za chvilku budu mít taky vypotřebovaný :). Měla jsem micelárku od Mixy a vyhovovala mi, odlíčila parádně a neštípala
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc děkuju za komentář u mě na blogu :) Jsem do toho opravdu zapálená a věřím, že vše splním.

    Zrovna teď sháním pořádnou micerálku, protože mě všechno štípe v očích, takže moc děkuji za tip, hned jak se dostanu do DM, tak si jí pořídím :) http://behappyandbefiit.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja teraz neviem, túžim po eose, čítala som veľa super recenzií, ale zase aj veľa nie práve veľmi nadšených .. :) Ale tak možno mu raz dám šancu, no je mi ľúto dať toľko peňazí za balzam :) aj keď je vraj kvalitný atď :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. čo ti poviem,... kým ich nevyskúšaš stále budeš rozmýšľať, či predsa len nie sú dobré,..aj preto, že na teba skáču z každého druhého kozmetického blogu....mne nevyhovujú, ale čítala som recenzie, kde na ne baby nedali dopustiť, každému sadne niečo iné a každý má iné nároky:)

      Odstrániť
  8. tu micelárku od Bourjois teď aktuálně používám a docela mi vyhovuje :) ale sem tam mě v očích štípne, to je pravda. velmi mě zaujala ta značka OneLove Organics, kde se dají sehnat takové vzorky? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. túto značku ponúka Beautiville.cz, ja som ich dostala, no skús im napísať, že by túto značku rada vyskúšala, lebo si o nej čítala, zaujala ťa, no neodvažuješ sa naslepo ísť do veľkého balenia:):)

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)