streda 11. februára 2015

HAPPY VALENTINE´S DAY: PINK BOX


Ďalšia "mini" rozdávačka je tu. A to hneď tématicky - ružová, pretože už o pár dní je tu Deň "D". 
V mojom "pink box-e" nájdete: ružovú listovú kabelku, lak Rimmel v odtieni 260 Funtime fuchsia, sprchový gél Radox Uplifting s vôňou ružového grapefruitu a bazalky, ružovú zubnú kefku Curaprox 5460 ultra soft a pilníček na nechty.
Pravidlá sú jednoduché: do komentáru napísať mail a spraviť tak do sobotnajšej polnoci (14. februára 2015). 
Ozaj, oslavujete Valentína? Môžete mi do komentárov napísať ako vnímate tento sviatok, prípadne pripojiť nejakú príhodu. Dostávate/li ste veľa Valentínok?

Veľa šťastia!

19 komentárov:

  1. veronika.bejdova163@gmail.com

    valentína s priateľom neoslavujema, ale spomínam si na časy na gymnáziu, keď som dva roky po sebe dostala dlhočizný list od anonyma (nejakého spolužiaka). nikdy som sa nedozvedela, kto to bol :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To sú krásne ceny..veľmi rada sa zapojím :) A spomínam si ako som raz dostala valentínku do poštovej schránky od anonyma a mama ju našla :D Mala som asi 14 rokov a doteraz si pamätám, aká červeň ma zaliala :D

    didala270@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kajush.01@centrum.cz

    Valentýn vůbec neslavím, ani když jsem sama ani když jsem zadaná, nějak z tohohle svátku nejsem hotová jako jiní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Valentina som riesila asi maximalne na zakladnej a mozno aj na gymply, ked sme si baby medzi sebou kreslili srdiecka a posielali odkazy, inak ani nie... s priatelom sme si mozno dali veceru, ruzicku a nejakeho plysaka , potom to bola vecera a ruzicka, potom len ruzicka a teraz to uz neoslavujeme vobec, nechyba nam to a ak by som neucila v skole a vsetky tieto sviatky s detmi nerozoberala, tak si na to ani nespomeniem (ak prehliadnem same srdiecka v obchodoch, samozrejme :D).... a ked tak rozmyslam, raz, tiez to bolo na zakladnej, som dostala do schranky valentinku od tajneho ctitela, no nedopatrala som sa, kto to bol, kazdopadne to bolo velmi mile :)
    andrea.kukuckova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To su nadherne ceny v poslednej dobe som si oblubila ruzovu :-) si zlaticko ze zase nieco rozdavas :-) inak Valentin nejak neriesim hoci som zadana, proste je to den ako kazdy iny pri ktorom si obchody a restauracie znacne zvysia trzby :-D ale idea je pekna :-)
    veve.hub@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásné ceny, využila bych všechny :) Valentýna s přítelem neslavíme, přijde nám to jako hrozně komerční svátek, dnes se mějte všichni rádi, všude srdíčka atd... To není nic pro mě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Valentýn mi nepřipadá nic extra.. S přítelem jsem už hodně dlouho a opravdu mi připadá celkem divné, když si dva zamilovaní dávají najevo svoji lásku jen jeden den v roce.. Takové věci by se měli dělat pravidelně. :) Letos však Valentýn s přítelem trošku oslavíme, protože jsem měla zkouškové období a měla jsem všeho, až na hlavu. Neměli moc času, tak si to musíme vynahradit tento víkend. Dáme si nějaké dobré jídlo, koukneme na film a nebo zajdem do kina... :)
    lucie.kohoutova16@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Teraz všade vidím len Valentín, Valentín, Valentín :D Milujem a som milovaná, ale tento "sviatok" mi už lezie na nervy. Lásku si predsa treba prejovovať kedykoľvek počas roka a nie presne ten nadiktovaný deň :-)

    denkkaa8@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. my Valentína s priateľom vôbec nijako neprežívame... obaja máme cez víkend voľno, takže si oddýchneme... možno zájdeme na nejakú večeru... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Manžel to nemá rád, tak neslavíme. Ale kecala bych, kdybych tvrdila, že mě Valentýn nechává úplně chladnou. :) Vůbec by mi nevadilo jít na véču a dostat kytky nebo tak. :)
    runa.ars@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Já ho slavím, když mám s kým ;) minulý rok jsme ho slavili přes skype a i to má své kouzlo ;) beautypusinka_gmail.com , sleduji jako Beauty Pusinka

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Valentína neoslavujem, nemám s kým a tento sviatok aj tak nemám rada. Veľa ľudí sú kvôli tomuto sviatku veľmi pobláznení :-)
    zuzanadubovicka3@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. zk.nhkladruby@seznam.cz
    Tento svátek neslavím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Opět krásné věcičky :-) Já Valentýna nikdy nějak neslavila, ale že to tentokrát vychází tak hezky na víkend, tak asi zajdeme někam na večeři nebo do kina (i když vážně nevím zda chci vidět Padesát odstínů šedi :-D) :-)
    zakov77@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  15. To jsou pěkný dárečky :)
    VeruKru@seznam.cz
    Na Valentýna jsme si s přítelem buď koupili nějakou maličkost nebo si udělali nějakou výbornou večeři

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Tu kabelku som velmi chcela, tak bolo skvele, keby som ju vyhrala..okrem toho uz by som potrebovala novu kefku, vacsinou radej kupim v DM ruz ako kefku, co potrebujem :-)

    Valentina riesim hlavne na blogu... robim licenie, lakujem tematicky nechty...Tohto valentina sme sa s priatelom dohodli, ze si dame poharik plny listockov, kde napiseme, co na tom druhom milujeme.. nemusia to byt len povahove crty, ale aj napr. ked sa na mna milo usmeje atd. Ja to uz mam hotove, ale jasne, ze chlap si to nechava na poslednu chvilu a nakoniec to dostanem 2 tyzden po Valentinovi :-D Odporucam kazdemu, clovek sa dozvie potom aj take veci, co ho nenapadnu, ze ten druhy na tebe miluje :-) Inak asi pojdeme niekam na veceru.
    dora.mrkvova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Krásne ceny :) Mne Valentín príde ako pekný sviatok na prejavenie o trošku viac tej pozornosti v hocijakej podobe :)
    sunriseofmylife787@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Juj tá kefka je rozkošná! Valentín oslavovať tento rok nijak nebudem, od rána líčim nevestu a ešte asi ďalších 5 slečien, takže budem rada, keď si večer spravím niečo dobré jesť a lahnem si do postele :)

    kesulatko@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  19. lenka.brestesnka@gmail.com
    A nie, neoslavujeme. Môj manžel s nadmierou testosterónu nie je veľmi romanticky založený človek. Za to dostávam od neho darčeky a malé drobnosti počas celého roku :))).

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)