štvrtok 12. februára 2015

Lancôme Hypnôse Doll Eyes


Každým dňom pozorujem na mojej riasenke viac zľahnutých štetín, čo znamená, že je najvyšší čas poobzerať sa po novej a vám zreferovať dojmy z tej aktuálnej, ktorou je Lancôme Hypnôse Doll Eyes
V obchode náš budúci vzťah vyzeral viac než nádejne. No stačilo, aby zmenila prostredie a zistili sme, že sa budeme tolerovať, ale nič viac v tom nebude. Už pri prvom kontakte s mojimi riasami sa totiž prejavila dosť drsne - taký ten pocit akoby ste si po riasach prechádzali suchou kefkou. Nemala som teda klasický problém, kedy riasenka hlavne v prvých dňoch nanáša veľa farby, či riasy zlepuje. Tu som s kefkou zúrivo behala po riasach s nádejou, že dosiahnem neodoľateľnéhý pohľad "mrkacej" bábiky...A efekt?....Takmer žiadny. Len, čo som si zafarbila svetlejšie končeky rias. Povedzme si na rovinu, že na to by mi postačila aj nejaká z nižšej cenovej kategórie z drogérie. Ťažké srdce mám na ňu však pre to, že sa mi už po pár minútach otlačila pod oči! A to odpustiť nedokážem. Nie, za tú cenu! Nebola to však jednorázová záležitosť, preto mi neostalo nič iné, len stav v pravidelných intervaloch počas dňa kontrolovať.
Kužeľová kefka by mala zaručiť, že sa dostanete aj k tým najmenším riasam, čo z časti splňovala. S mojou šikovnosťou som si však pri nanášaní hravo zvládla "zababrať" aj viečko.:)) Tvar kefky teda pre mňa nebol až tak prínosný. O zahustení, či predĺžení som mohla snívať. Konzistencia na mňa od prvej pôsobila dojmom vyschnutej riasenky, preto sa k nej nejak nemám chuť ani vyjadrovať. Pre Lancôme riasenky je typické, že voňajú. Čo je trošku "crazy". vôňu som cítila aj po pár hodinách bez toho, že by som s riasami čokoľvek robila.
Možno celý môj problém s ňou spočíval v tom, že táto riasenka je určená hlavne na zafixovanie už natočených rias, no to som sa dozvedela chvíľku predtým ako som začala spisovať túto recenziu. Nič to nezmení na tom, že bola pre mňa najväčším sklamaním. 

Ktorá riasenka bola najväčším sklamaním pre Vás? Vyskúšali už túto alebo inú z rodinky Lancôme?

 photo 2_zps81ca66af.jpg

 photo 3_zps0ebcac60.jpg
 photo 3002n_zps26729305.jpg

8 komentárov:

  1. Ja pouzivam levne drogerkove a jsem s nimi spokojena. Tahle teda nic moc no :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež som si hovorila, že v tomto prípade by bola lepšia aj nejaká lacná z drogérky:/

      Odstrániť
  2. Lancome Hypnose Doll Eyes riasenku mala som vo vianocnom kufriku Lancome spolu este s Hypnose Drama a Hypnose Mascara Volume a bola som velmi spokojena. Doll Eyes este k tomu, aj vonia. Dokonca sa mi stala taka prihoda, ze jeden pan v MHD prisiel za mnou a povedal mi, ze krasne vonim a v ten den nemala som ziadny parfem, ale len riasy natocene s Doll Eyes riasenkou.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vyskúšala si už aj tie zvyšné dve z kufríka? Ja som mala Dramu a tá teda spravila objem:), tiež voňala, ale nie tak výrazne ako táto, pritom vôňa je totožná. Zaujmavé, že ju cítil aj ten pán v MHD-čke:)).

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)