streda 20. mája 2015

RISKY BEHAVIOR vol.II


Spomínate si, ako som Vám v tomto príspevku písala, že Risky Behavior z najnovšej kolekcie Adrenaline rush na obrázkoch vôbec nezodpovedá skutočnosti? Tento odtieň sa mi dostal tak pod kožu, že som si ho neodpustila ani pri ďalšej manikúre. Tentoraz sa mi podarilo nafotiť odtieň vernejšie, no vďaka tomu, že som medzičasom zmenila farbu laku, nemôžem ho aktuálne porovnať. Vy sa však môžete každým dňom tešiť na nový nechtový post! 
Jednotvárny "look" som doplnila väčšími vodolepkami, ktoré som Vám ukázala už tu. Takýto nail art však v pohode zvládntete aj pomocou nechtovej pásky. Toto je taká rýchlejšia verzia pre lenivejších.:)

Ako sa Vám páči takáto kombinácia?

 photo 3n 2_zpssrlcuso0.jpg

14 komentárov:

  1. Skvělé nehtíky, ten vzor se mi moc líbí!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem! myslím, že malú zásluhu na tom majú aj farby:)

      Odstrániť
  2. Tie Tvoje nalakované nechty obdivujem vždy. Aj toto Ti vyšlo na jednotku! :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak tentokrát mi připadá úžasný... :-) Já jsem trochu cvok na růžovou. Osobně si moc na zdobení nehtů nepotrpím, ale tvoje nail arty mě dokonce inspirují, vždycky to máš precizně provedené a takové jemné a vkusné. Žádné spousty flitrů, každý nehet jinak a divoké barevné kombinace. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aailyyn, tak toto je pre mňa pocta...!:) Normálne, že si mi spravila deň krajším. Priznám sa, že čím som staršia, tým aj u mňa klesá chuť na nail arty, ale tak kvôli blogu väčšinou niečo stvorím:) A som šťastná ako blcha, že si mi napísala, že ťa inšpirujúúúúú a že sú precízne spravené, júúúúj...:))))), lebo mne sa už párkrát stalo, že po tom, čo som ich uvidela na obrazovke v PC, som si hovorila, že tieto sa mi veľmi nepodarili...no po čase si poviem, že to nie je až tak zlé ako to spočiatku vyzeralo...:)

      Odstrániť
  4. Krásna farba! Tieto výrazné/ neónové sa zle fotia, osobne vždy bojujem s krikľavo ružovými. Páči sa mi aj nail art s vodolepkami :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa fotia zle snáď všetky neónky, ale máš pravdu, že aj sýto ružové....predvčerom som sa smiala, že môj foťák v mobile už vôbec nerozlišuje ružovú, oranžovú, či červenú a všetkz ich hádže do jedného odtieňa "nepodarenej červenej":) a ďakujem!:)

      Odstrániť
  5. Vypadá to skvěle :-) Dneska jdu kamarádce na koncert, ale pak, by to večer po pořádné páteční koupeli, kdy ze sebe smyju (snad) všechen ten celotýdenní stres, chtělo novou manikúru... :-)

    Klára
    NARA // czech fashion blog
    www.natalieklara.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ďakujem Vám za všetky Vaše krásne komentáre, spravili ste mi nimi veľkú radosť!:)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)