sobota 13. júna 2015

EMPTIES (MAY)


Len predvčerom som Vám ukázala článok s tekutými linkami od Guerlain a už dnes ich Vám ukazujem v empties. Zaspomínala som si s nimi na časy s tekutými linkami od Urban decay, ktoré som ako prvé svedomito používala a kompletne spotrebovala. Ach, tá nostalgia. S týmito som bola tiež spokojná, len som si chviľku musela zvykať na prechod z gélových od Inglotu, s ktorými som bez problémov dokázala nakresliť linku aj tesne pri riasach. S týmito to vďaka typu štetčeka, až tak hladko nešlo. No keď sa chce, človek sa vie vynájsť. Celé balenie mi vydržalo pol roka, i keď trošku zhustli stále boli použiteľné. Keby je cena nižšia, neváham a kúpim si ich znovu, veď aj na tieto som využila 10 eurovú poukážku, tak to až tak nebolelo. Za nepraktické považujem balenie v skle. Vďaka vytŕčajúcemu vrchnáčiku sa Vám ľahko môže stať, že do fľašky nedopatrením "drgnete" a následky budú fatálne.:/

Samoopaľovací gél St.Moriz bolo po dlhej dobe jediné balenie, ktoré som v rámci bezpečnosti nerozrezala. Predpokladám, že by to neskončilo dobre. Na penu zatiaľ nedám dopustiť, aj keď musím napísať, že keď som ju tento rok prvýkrát použila nemohla som od toho pachu zaspať a nechápala som ako to, že mi minulý rok vôbec nevadil. Odvtedy som absolvovala už niekoľko náterov a pochopila som, že časom ten pach až tak veľmi nevnímam. Asi som si naň zvykla. Gél mi až tak nevyhovoval, takže zostávam naďalej verná pene. Tá sa mi lepšie rozotiera a myslím, že vydrží o nejaký ten deň dlhšie, či už z hľadiska výdrže balenia alebo snedosti pokožky.

Micelárka Garnier bola fajn, no stále u mňa z drogérkových boduje Mixa.

Spotrebovala som tiež ďalšie balenie odličovacích tampónov z Lidla, ktoré sú aďalej bezkonkurenčné.

Vosk na obočie od Inglotu mi konečne tiež upovedal "goodbye". Čakala som od neho vyššiu pigmentáciu a na to, aby som si zvýraznila obočko, som ho dopĺňala tieňom z paletky na obočie od elf. Hlavne tento bledší odtieň dodával môjmu obočku skôr lesk, z čoho som veľmi nadšená nebola.:/ Znova by som ho už nekúpila. 

Lancôme Hypnôse Doll Eyes som mala odloženú bokom už nejaký mesiac bez toho, že by som po nej siahla. Ono nebol ani dôvod, pretože jej životnosť bola krátka, no ani v čase, keď bola nová nepodávala ohurujúce výkony. Jedným slovom: sklamanie. Stále som si však vnútorne nepripúšťala, že už je ozaj po nej, takže až doteraz odpočívala sklenenom kvetináči pri štetcoch. 

Čistič na štetce zo Sephory som napriek malej veľkosti mala neskutočne dlho. Preferujem totiž skôr pranie štetcov. Dokonca som si ustanovila pondelok za "prací" deň a donedávna sa mi to darilo aj dodržiavať. Tento úžasne vonia, čistí a dezinfikuje. Cenu si už nepamätám, no vôbec by mi nevadilo mať ho zase doma. Škoda, že ho nemajú vo väčšej veľkosti. Alebo majú? 

Sypký púder elf High Definition Powder bol jemnučký, vytvoril zamatový vzhľad pleti, no pozornosť treba upriamiť na aplikované množstvo, aby ste nevyzerali ako poprášené múkou. To bol pre mňa trošku problém, pretože som ho musela nanášať v pravidelných intervaloch a tak sa mi bežne stalo, že som to s ním prehnala. Navyše a mi zdá, že lesk bo preňho priveľký súper. Viac a efektnejšie u mňa pracujú skôr kompaktné verzie púdrov. Občas si však nedám povedať. Pri tomto mi vadilo aj mohutné balenie (vzhľadom k obsahu) praktickejšie na použitie skôr na doma než do kabelky. 

Značku nip+fab už zoženiete aj v DM drogérií (fotky som Vám ukázala na FB TUTUTU a TU), preto nie je problém dostať sa ani po tento Cellulite fix, ktorý príjemne vonia a pokožka je po ňom hebkejšia. Bezprostredne po aplikácií je aj lepkavá. Tento efekt však do pár minút zmizne. Používaním nemáte, čo pokaziť, no pokiaľ nezmeníte viac vecí, bude Vám tento krém na nič. A pri tej cene by to bolo vyhadzovanie peňazí. Samozrejme, že pokožka sa Vám za starostlivosť dokáže odplatiť.:)

Missha The First Treatment essence som zatiaľ v starostlivosti nahradila dermálnou vodou od Biodermy, ktorá je ráno príjemným osviežením. Neviem posúdiť, či mala táto zázračná kvasnicová esencia na vzhľad mojej pleti až taký veľký vplyv. Preto som sa rozhodla zatiaľ si dať čas na rozmyslenie a dominúť krémy, ktoré mám aktuálne rozpoužívané. Ak by som si ho kúpila znovu predpokladám, že v tejto menšej testovacej verzií, ktorá vychádza výhodnejšie a teraz v čase dovoleniek je ideálnou veľkosťou aj na cestovanie.:)

10 spotrebovaných výrobkov je podľa mňa skvelý výkon.:) Som skromná, ja viem. 

Čo ste predošlý mesiac spotrebovali Vy? Bolo toho veľa? Je niečo, čo si šetríte, lebo viete, že už Vám to dochádza?

Prajem Vám krásnu slnečnú sobotu!

p.s. Názvy výrobkov obsahujú odkazy na články, kde som produkty spomenula.

8 komentárov:

  1. Micelárku od Garnieru dopotřebovávám taky a jsem s ní spokojená :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a pôjdeš do nej zas, či máš na pláne inú?:)

      Odstrániť
  2. Krásná spotřeba, tu micelárku od Garnier budu muset konečně taky zkusit :)

    Krásný úsměv to jsou bílé zuby :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já jediné odzkoušené z toho článku mám micelárku, ale já jsem tedy hodně spokojená, u mě je tedy zatím nejoblíbenější :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ako medzi Mixou a touto až také veľké rozdiely nie sú, len Mixa mi lepšie vonia a zdá sa mi, že lepšie berie riasenku:)

      Odstrániť
  4. lakala ma ta miceralka od garnier ale momental ne mam od ives rocher takze zatial asi nie:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mama nejakú od YR má len neviem isto, či to je micelárka, no sťažovala sa, že dobre neodličuje, len rozmaže a ona ma potom "pandie oči":)

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)