piatok 3. júla 2015

Vyhraj balíček Bioderma noviniek!


Aj v tomto roku privítala Bioderma leto s novými produktami s vylepšenými vlastnosťami na telo aj tvár. A na Vás už netrpezlivo čaká jeden balíček týchto noviniek tu na blogu a jeden na facebooku. Ak sa zapojíte do oboch, zvýšite svoju šancu na výhru. A teraz to najpodstatnejšie, čo v balíčku nájdete!:)

Modernú opaľovaciu penu pre deti Photoderm KID SPF 50+ s maximálnou slnečnou ochranou určenou a exkluzívnym patentom Bunkovej bioochrany® pre citlivú pokožku detí, zosilnenú o Peptide C, ktorá vaše ratolesti ochráni a spôsobom aplikácie aj zabaví.
V prípade, že by sa na Vás štastie neusmialo, môžete sa zapojiť do akcie "STARÝ ZA NOVÝ", kde  prvých 100 dostane túto novinku výmenou za svoj starý opaľovací produkt pre deti!

 photo 2_zpstoqpgdr3.jpg
 photo 4_zpswcviulbz.jpg

Photoderm MINERAL SPF 50+ - prvý 100% minerálny sprej s veľmi ľahkou vodeodolnou textúrou, ktorý poskytuje ochranu pred slnečným žiarením pre pokožku alergickú na chemické filtre, parfumáciu a slnko. Ochráni aj tú najcitlivejšiu pokožku vrátane atopickej, dojčiat a malých detí.

 photo 5_zpswextyjwb.jpg

Photoderm MAX SPF 50+ - novinku určená na tvár, dostupnú v 3 farebných prevedeniach: bezfarebnej, svetlej a tmavej. (Ak vyhráte môžete sa s odtieňmi podeliť s mamou, sestrou, kamarátkou...):) Ponúka maximálnu solárnu ochranu pre všetky typy pleti, vrátane mastnej a intolerantnej. Nová reofluidná textúra zaisťuje komfortnú a spoľahlivú aplikáciu. 

 photo 7_zpshaxhtiai.jpg
 photo 9_zpsfxv0htki.jpg
 photo 8_zpsl80onc34.jpg

Pre zapojenie do súťaže mi do pondelnajšieho obeda (6.7.2015, do 12.00) napíšte odpoveď na otázku: "Ktoré bunky pokožky sa aktivujú pri pôsobení slnečného žiarenia?" Ak neviete, so správnou odpoveďou Vám pomôže stránka photoderm.sk
A nezabudnite, že si môžete zasúťažiť o tie isté ceny aj na facebooku!
Veľa šťastia! 

Okrem toho môžete na stránke photoderm.sk cestovať a súťažiť súčasne. Stačí, keď s Vami pocestuje Photoderm produkt, s ktorým sa odfotíte na nejakom mieste typickom pre danú krajinu. Ak chcete vedieť, kde všade už bol a aká hlavná cena na Vás čaká kliknite SEM.

Prajem Vám krásny slnečný víkend!:)

p.s. Komentáre zverejním po termíne ukončenia, takže sa nemusíte báť, že by sa ten Váš niekam stratil.;)

12 komentárov:

  1. melanocyty
    andrea.kukuckova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aktivují se melanocyty :)
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahojky, odpověď je melatocyty :-) Produkty od Biodermy si nemůžu vynachválit ale s opalovací řadou ještě zkušenost nemám.
    msabulka@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. zvláštne bunky pokožky – melanocyty
    monikabullova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super giveaway, tyhle opalovací produkty od Biodermy mě lákají vyzkoušet :-) A správná odpověď jsou melanocyty :-)
    zakov77@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bunky ,ktoré sa pri opalovani aktivujú sa nazývajú melanocyty:)

    Cosmetics addiction

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahojí, slunečním zářením (hlavně části UVB) se aktivují melanocyty=buňky obsahující barevné pigmenty díky nim se vlastně opálíme :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Správna odpoveď, po naštudovaní :))), je "melanocyty".
    lenka.brestenska@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pri pôsobení slnečného žiarenia sa aktivujú melanocyty.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Sú to melanocyty :)
    denkkaa8@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)