utorok 20. októbra 2015

GOLD & WHITE EDITION


Tieto nechty sa mi na prvýkrát veľmi nepodarili, preto som ich po týždni skúsila znova. A výsledok je celkom uchádzajúci. 
Základ na prostredníčku a prstenníčku som spravila zlatým MAVALA Gold diamond, na ktorý som po zachnutí nalepila nechtovovú pásku. A tak ako zvyšok nechtov aj tieto som pretrela bielym "Orlíčaťom" White tips, ktorému našťastie čoraz viac prichádzam na chuť.:) Aby som prepojila "nail artové" prsty so zvyškom, použila som na biely základ zlaté flitríky, ktoré ste už mohli vidieť v tejto manikúre

Páči sa Vám takáto kombinácia? Používate nechtovú pásku?

p.s. Ešte som Vám chcela zvestovať, že tento mesiac nájdete k časopisu Žena a život pribalený krém s vôňou belgickej čokolády od Dermacolu (viď nižšie). Ja mám síce radšej ľahšie vôňe, no verím tomu, že niekoho poteší aj táto "príchuť". Zaujíma ma, aká vôňa boduje u Vás.:)

 photo 906_zpsqxyztfdn.jpg

 photo 900_zps4r7p8w33.jpg
 photo 909_zpslj12akyb.jpg

5 komentárov:

  1. To jsou opet bozske nehty ❤ Nemam rada takove prezdobene manikury (casto to vidim hlavne na umelych nehtech) a ty tvoje jsou vzdy presne muj vkus, tyto a mramorovane vedou! :) Skoda, ze ja na tohle nejsem tak sikovna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Páči sa mi táto kombinácia - jednoduchá a pritom krásna - a tú Ženu a život už mám :) .. som za také kvetinovo-ovocno-bylinkové vône krémov na ruky :)..ale na jeseň potešil aj tento čokoládový

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherné nechtíky :) jednoduché, elegantné a pritom krásne, kiežby som mala aj ja na ne toľko trpezlivosti :))

    Pozývam ťa do súťaže o kontaktné šošovky na mojom blogu :) Súťaž o kontaktné šošovky

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)