štvrtok 15. októbra 2015

WIN DOTTING TOOLS FOR YOUR AMAZING NAIL ART!


Ahojte! Hádajte, čo?! Mám pre Vás ďalšiu súťaž. Keď som totiž naposledy prechádzala ponukou Bornprettystore.com, napadlo ma, že by nebolo od veci, vybrať niečo aj pre vás. Proste len tak za to, že si nájdete čas a vždy ma potešíte svojím komentárom. A tiež, že zakaždým tak vychválite moje nechtové výtvory.;) Mnohé z nich vznikli aj za pomoci bodkovačov. Práve preto som sa rozhodla, že jednu z Vás obdarím čisto novou sadou.:) Veď je to predsa základná výbava nechtovej maniačky.:)
V plastovom púzdre nájdete set 5 ks obojstranných bodkovačov. Keď mi prišli, zistila som, že hrot jedného bodkovača je vypadnutý. Stačilo však trošku lepidla a problém bol vyriešený. 
Čo sa týky samotných bodkovačov, z jednej strany sú guličky na konci rôzne veľké. Z opačnej majú všetky rovnaký rozmer. Má to svoju výhodu, pretože pri takom počte "hrotov" sa nemusíte zdržiavať čistením ani pri použití viacerých farieb.
Práca s nimi je hravá, pretože sa dobre držia v ruke (viem to, lebo mám rovnaké, len v inej farebnosti). Je to akoby ste držali pero a vďaka tomu, že je každý inej farby po čase už intuitívne siahnete po správnom rozmere. 
Ja osobne ich okrem bodkovania používam aj pri pomocných prácach, napr. keď chcem spraviť tenkú čiaru, ktorú si vyznačím tenkou páskou. V tomto prípade by bol štetec z laku príliš masívny. No v pohode s nimi spravíte aj rozkošné kvetinky, srdiečka a s tenkým hrotom aj hranaté tvary. Dokonca aj vločku.:) (viď nižšie) 

Ak by ste stále váhali, či sa zapojiť, nižšie v príspevku nájdete pre inšpiráciu zopár obrázkov mojich "nail artov", ktoré som vďaka nim stvorila. 

 photo 3005_zpsopfvihtu.jpg
 photo 3006_zpsar7mahod.jpg

Malé "inspo"
 photo 3_zpsydymztn0-side-down_zpsttotfunp.jpg
 photo 9_zps7arrz74c-side-down_zpsc27edya4.jpg
 photo 2_zps310cc2a4-side_zps37ppfkhk.jpg

A ako sa zapojiť?
Podmienky sú 2!  Aktuálne však stačí splniť prvú.
1.Napísať pod tento príspevok komentár s emailovou adresou do 18.10.2015. 
2. Víťazka mi pošle fotku manikúry, ktorú vytvorila s pomocou týchto bodkovačov.

"GOOD LUCK, GIRLS!"

 photo 3007_zpsgtmxfwef.jpg
 photo 3003_zpshrparecq.jpg

P.s. Ďakujem zastúpeniu Bornprettystore za poskytnutie produktu k recenzií.

6 komentárov:

  1. jeej, to znie ako výzva :), teda hlavne s tou druhou podmienkou :).. veľmi by sa mi páčilo naučiť sa také krásne vločky ako máš na fotke.. do toho pravého predvianočného obdobia máme ešte nejaký ten mesiac, to by som mohla stihnúť ;)!
    mail: annaluptakova3@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jeej, tak tohle bych strašně chtěla :D, ty si ale nehtíky zdobíš opravdu precizně, já bych to tak krásné neměla. email: beautypusinka_gmail.com BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No uz som na tieto bodkovace pozerala, tak by ma velmi potesili A urcite by som hned vymyslela aj nejakz ten nail art. :) ivana.bakova@yahoo.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. a sa nezapajam do sutaze lebo som akurat vcera robila objednavku na bornpretty ale cez aliexpress :) a tiez som kupila tieto bodkovace len v drevenej verzii :) a este asi 8 holograf lakov ...ach ta zavislost :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wauu, to je úžasné! :) Kdysi jsem tuhle sadu vlastnila taky, ale nikdy jsme to s tím tak perfektně neuměla jako ty :(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásný, momentálně používám hlavičky od špendlíků a to by se opravdu hodilo :D.
    safrova.m@gmail.com

    P.S.: Děkuju za email :-), posílám komentář znova.

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)