utorok 3. novembra 2015

EMPTIES (OCTOBER)


Isto ste si všimli, že sa to tu už tak nehemží recenziami na "novinky" ako kedysi. Dosť často sa mi totiž stane, že produkt míňam, míňam, až ho spotrebujem skôr ako sa vôbec dostanem k spísaniu mojich dojmov. Aj preto sa uchyľujem k týmto odpadkovým postom, v ktorých častokrát spomeniem, čo a či sa mi niečo páčilo. Dala som si však záväzok, že budem písať častejšie "update-y"mojej kozmetickej výbavy a časom upustím od "empties".

V októbri som sa celkom hecla. Ako som tak spätne pozerala, počas tohto mesiaca som spotrebovala asi najviac produktov.:) Vyjadrené číslom: 19. Dopomohlo k tomu načasovanie. Veľa ich stačilo už len doklepnúť.:)
Konečne som spotrebovala niekoľko krémov na ruky, ktoré mi už na poličke dosť zavadzali. Pred cca. týždňom som napísala na Missha MOIST24, Indulonu, Atoderm od Biodermy, YES!Nurse a Burt's Bee Hand repair cream aj sumárnu recenziu. Moje dojmy nájdete v nej.
Odlakovač Lilien bol asi tretí v poradí, no zároveň posledný. Kedže som objavila niečo lepšie.:)
Skvelý podklad pod lak na nechty Orly Bonder, ktorý zvýši životnosť laku je môj favorit. A to aj napriek tomu, že ho momentálne podvádzam s Essence. Už mám však zaobstaraný náhradný kus.:)
Trblietavý lak MAVALA Pure diamond ma sprevádzal niekoľko rokov a mohli ste ho vzhliadnuť v niekoľkých manikúrach (napr.TU, TU, TU, TU, TU a TU). Tento rok sa však zaťal a nešiel mi otvoriť. Za cenu rozlámaného vrchnáčika sa ho priateľovi podarilo otvoriť a mne minúť do poslednej kvapky.

Deo C-thru Emerald moja klasika. Myslím, že toto bol posledný kus z mojej škrečkovej zásoby.
Rexonu Maximum protection som si šetrila na "pernejšie" dni. Prvotné nadšenie trošku opadlo. Síce ponúka nadštandartnú ochranu voči pachom. No tmavšie látky od neho neostanú ušetrené, robí stopy a to nielen biele, ale aj krémové. Takže po pár dňoch je napr. sveter nepríjemne "okrémovaný". Ešteže mám zásobu.:)

Kedže sú dermálne a termálne vody nadštandartne obľúbené rozhodla som sa, že ich začnem používať pravidlene. Ako prvú som si vybrala dermálnu vodu od Biodermy, ktorá má hneď niekoľko vlastností. Okrem toho, že uľavuje pokožke od nepríjemných pocitoch zčervenania, tepla, svrbenia, reaktívnych prejavoch, tiež pomáha pri oslabení pokožky, fixuje make-up, odstraňuje zvyšky pleťovej masky. A s pH 6,6 rešpektuje všetky biologické procesy.
Snažila som sa ju nevynechať a používať pravidelne vždy 2x denne. Hlavne v lete pôsobila veľmi osviežujúco, počas chladnejších dní, až taká príjemná nebola. Skúšala som s ňou prestriekať aj hotový make-up, ale veľmi sa mi neosvedčila, pretože sa mi skôr rozmazala riasenka a vznikli mi pod očami fľaky.:) Produkt, s ktorým nič nepokazíte, no ja som ho skôr používal pre dobrý pocit, než pre to, že by som videla nejaký efekt. 
NIP+FAB No needle fix bolo účinné sérum, ktoré som používala hlavne ráno. Pleť bola po ňom pekne vypnutá, no vždy som ho doplnila nejakým hydratačným krémom.
Tónovací krém Dior mi pripadal ako bezodný. Mala som z neho jemne zmiešané pocity. Raz som ho milovala a nemohla sa na seba vynadívať a ďalší raz som z neho mala akurát tak nervy.
Ceruzka od Urban decay bola zatiaľ naj, na akú som narazila. V zásuvke už na mňa čaká plné balenie, kedže toto bolo súčasťou paletky Naked. Škoda len, že som si ho kupovala dávnejšie a siahla miesto hnedej po čiernej. No až tak mi to navadí.:)

Oil Beauty od Garnier ma nadchol najmä na začiatku. Vyhovovalo mi pumpičkové balenie, no časom mi prišiel málo hydratačný.
Radox Refresh mal až ihličnatú pánsku vôňu. Druhýkrát by som ho preto asi posunula priateľovi.:)

KATIVA Collagen kondiconér a Macadamia šampón si ako dvojka veľmi nesadli. Makadamiový šampón mi na moje jemné vlasy prišiel až moc zaťažujúci. Zato kolagénový kondicionér moje vlasy spevnil už pri prvom použití a získal si tak moje srdce.:)

Dúfam, že som Vás veľmi nevyčerpala a prezradíte mi, či sa v niečom zhodneme alebo Vás niečo zaujalo!:) Teším sa na vaše komentáre!:)

2 komentáre:

  1. Protect your lovely hands mě láká už dlouho, snad si ho konečně taky pořídím! :) Pro mé ruce vysušené z neustálé dezinfekce rukou na praxích v nemocnici to bude určitě to pravé :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento týždeň ho dokonca na Beautyville (odkiaľ ho mám aj ja) dostaneš pri nákupe nad 500 kč ako darček k nákupu s kódom "YNURSE";)

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)