pondelok 14. decembra 2015

NO WINTER NAILS


Na mňa si zima nepríde! Aspoň tak to baby skonštatovali na instagrame pri tomto výtvore.:)))
Idem si proste to svoje. Ale sľubujem, že tie nasledujúce "nechty" už budú viac "zimné":). Veď priebežne chytám inšpiráciu, takže by bola škoda nepodeliť sa s ňou.
A ak ste mali pri pohľade na tieto, pocit "dejavú", vôbec sa nemusíte báť o svoje duševné zdravie. Podobné som totiž na blogu mala nedávno. Vymenila som len drobný detail: fialový trojuholník za oranžový.
Na základ som použila obľúbený Orly "Risky behavior". Prstenníček som odmenila bielym náterom Orly "White tips". Na ten som pomocou pásky naniesla prúžky ružovej a pridala aj oranžový trojuholníkový akcent v podobe Orly "Push the limit".

Čo poviete? Môže byť?;)

 photo 23_zpsrnreu0li.jpg
 photo 25_zpsyjnkeced.jpg
 photo 24_zpsxcerqyve.jpg

18 komentárov:

  1. Ako sa vraví po prúde plávu len mŕtve ryby :D Ty ideš zásadne proti :) Ešte raz teda, veľmi pekná fresh manikúra :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odpovede
    1. Patrí medzi moje TOP! Mám podobný odtieň, ale proti tomuto o dosť tlamenejší!:) Určite odporúčam!:)

      Odstrániť
  3. Zase krásné! Nehty dávej klidně častěji ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Boruvk_a ďakujem za komentár! Viem, že veľmi nekomentuješ, no zdá sa mi, že ma sleduješ takmer od mojich začiatkov. Alebo sa mýlim?:)

      Odstrániť
  4. Prave mam cierny lak na nechtach, ale ako vidim tvoj vytvor, idem na ruzovu :-)No winter nails - skor zalezi ako to v tu chvilu citime.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že to cítime podobne:))) Ružová je proste ružová a táto je TOP!:))) Nemôžem si pomôcť!

      Odstrániť
  5. Červená mi leze na nervy, v kombinaci se zlatou to považuju za ultimátní kýč, v růžové jsem si nedávno fičela taky. Za nezimní nehty u mě pochvala! :-))) Teď mám matně bílou, teda, moje manikúra je momentálně v hrozným stavu, ale chystám se na to až ve čtvrtek, až dodělám všechno, co potřebuju.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tento gýč som mala na rukách minulý rok. :))) Ešte viac vynikol v tom, že môj zlatý lak má poriadny žltý nádych a ja sa už teším, keď ho vypotrebujem:))) Červená so zlatou sa mi páči, ale v kombinácií s takou tou šampanskou zlatou. Momentálne som skombinovala bordovú so striebornou (aktuálne najnovšia manikúra na blogu) a podľa mňa to vyzerá fajn.:) Inak ďakujem za pochvalu, mala som trochu obavy ako ju prijmete, ale ten ružový lak asi vždy prelomí ľady:)) A dúfam, že sa ti manikúra štvrtok podarila a drží!

      Odstrániť
  6. vaau že či môže byť? je to užasne naozaj krásny kontrast farieb a ešte mať také krásne nechty no môžem len závidieť:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Joooj, takýto komentár sa veľmi dobre číta....úplne mi hladí dušu. Ďakujem!:)

      Odstrániť
  7. ako vždy krásne! Ja milujem takéto teplé a veselé farby a nosím ich aj teraz, vôbec mi nevadí že je zima a v kurze sú skôr tmavšie, studené odtiene- tie ja moc nemusím...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja ty tvoje nehtove vytvory proste miluju ❤ Jsi asi jedina blogerka, u ktere me opravdu bavi sledovat lakovaci clanky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeanette, ďakujem za takúto poklonu! Veľmi si ju vážim!!!!!:) A dúfam, že ťa budem baviť aj naďalej!:)

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)