streda 13. júla 2016

EMPTIES (MAY+JUNE)


Tento rok mi absolútne nevychádza robiť vyhodnotenia spotrebovaných produktov ku koncu mesiaca, ba čo viac musím zlučovať priamo 2 mesiace. :DD A mám dojem, že mám čoraz menej času a aj tak nič nestíham. Navyše som asi ako všetci v tomto teple rada, že som, takže sa veľmi nebudem rozpisovať nech to máme rýchlo z krku.;) Čo vy na to?:)

TVÁR:
O RETINOLe 3TR od MEDIK8 som Vám písala nedávno. Zázračné sérum by malo bojovať a mizikovať drobné mimické vrásky v počiatočnom štádiu a funguje ako prevencia proti vzniku ďalších. Proste niečo do čoho sa oplatí investovať. Ja by som si rada zopakovala kúru na jeseň, aj vzhľadom na to, že sa retinol veľmi nemusí so slniečkom. No zo zaujímavosti by som rada skúsila aj inú značku. I keď je fakt, že toto od Mediku patrí prakticky k najlacnejším vzhľadom na výsledky.:)

MORNING GLORY od ONE LOVE ORGANICS už taktiež poznáte z môjho článku o starostlivosti o pleť. Olejček sa nanáša kvapkadlom. Má nabudzujúcu vôňu. Samé o sebe nebolo zlé, veď prečo inak by som po ňom toľko bažila, no nakoniec ma až tak neoslovilo.:/ Hlavne teda tá mastná konzistencia.:DD Hlavne, že aktuálne mám v mojej "skin care" ďalší obdobný produkt. Ja si s tými olejčekmi nedám pokoj.

Tea tree olejček od Australian beauty je moja stálica na akné. Otvorené mám ďalšie balenie.

Balzám na pery od BADGER BALM s príchuťou "tangerine breeze". Prírodný balzám na pery, pri ktorom vidíte účinky.:) Pery ošetruje a sú po ňom vláčné.

Micelárka od NIVEA na odlíčenie očí nestačila, po čase ma dokonca pri dočisťovaní jemne štipkala v okolí očí. Sama od seba by som si ju asi nekúpila.

MAC FLUIDLINE BROW CREAM, keď som ho pri sumarizácií objavila medzi spotrebovanými produktami, ani mi nedošlo, že je to len nedávno, čo mi došiel. Robila som si ním nielen obočko, ale aj linky. Oveľa viac než v čerstvej gélovo-krémovej verzií mi sedel pri konci, kedy bol vysušenejší.:))

Minula som tiež ďalšie balenie odličovacích tampónov od Cienu z Lidla.:)

TELO:
GARNIER Oil Beauty sprchový peeling. Brala by som, keby má menšie peelingové častice. Bol v balení s krémom, inak by som po ňom asi nesiahla.

Krémy na ruky YES!NURSE sú už takou mojou stálicou.:)

Zato ORLY Rich renewal bol u mňa novinkou. Veľmi príjemne rozmaznávajúco voňal.:) V zime by som síce brala, aby bol viac premasťujúci, ale na jar sa už zhostil svojej úlohy a ruky po ňom boli krásne hladké, bez pocitu mastnoty. Kúpila som si ho po vyskúšaní vzoriek, kedy som mala dojem, že pokožka po jeho použití doslova mladne. Ešte mám jedno balenie s inou vôňou, keď ho vypotrebujem uvidím, či sa k nemu ešte vrátim alebo otestujem zase niečo nové. Tá vôňa, ktorú teraz cítim pod nosom z prázdneho obalu ma pomaly presviedča, že by som si ho mala kúpiť zas.:) Nie je to totiž nič sladké, ohlušujúce, či prehnané.:) Proste luxus. A dá sa kúpiť aj v menšom vydaní do kabelky.;) 

REXONA Maximum protexion s vôňou Everyday fresh ma nedostala, tak ako by som čakala. Na prestriedanie s iným deo fajn, no keď ho používala pričasto, krém sa mi otláčal na tričko a vytváral na ňom až nepríjemný film.:/ Škoda, lebo tento deo je niečo, na čo sa môžem v lete spoľahnúť.:/ Pravdepodobne dominiem balenia, čo mám a potom sa uvidí.

VLASY:
Kativa Argan oil šampón mi jemne motal vlasy. Okrem toho sa mi zdalo, že im nedáva nič viac, len to, že sú lesklé. a vzhľadom na to, že mám suché končeky je to pre mňa málo.:/ "No more"...

L'OREAL ABSOLUT REPAIR Lipidum záchrana pre suché končeky bez zaťaženia. Bola som s ním absolútne spokojná.

got2be Mind Blowing od Schwarzkopfu som dostala na otestovanie a bola som milo prekvapená, že mi nepolepil vlasy. Špeciálna receptúra má urýchľovať odparovanie vody počas fénovania, takže styling by ste mali zvládnuť v rekordnom čase. Možno som aj mala rýchlejšie vyfénovanie vlasy, no objem si zachovali len nevyhnutne potrebný čas. Na druhý deň už bol značne menší a deň pred umývaním som si už musela vypomáhať suchým šampónom. Nepredpokladám, že by som sa naň v budúcnosti ešte obrátila. Dokázal však uhladiť vlasové vlákno.

got2be volumania Big volume push up stylingový púder, z ktorého som mala zmiešané pocity a najmä mi prekážala jeho sladká malinová vôňa. Nemala som dojem, že by mi nejako pomohol so stylingom a keď už, aplikovala som ho toľko, že na vlasoch vytvoril púdrový film.:/

NECHTY"
essence base coat, z ktorého sa moje nechty spamätávajú doteraz. Najskôr som nič nepozorovala, no časom sa mi značne začala štiepiť vrchná vrstva nechtu, no a štiepia sa ešte doteraz... Musím počkať, kým odrastie časť, na ktorej som ho ešte používala..

Tak to by bolo všetko.:) Vidíme sa o mesiac. Alebo o dva?:) Zatiaľ mi môžete napísať ako ide spotreba Vám a či Vás niečo z mojich spotrebovaných produktov zaujalo. Určite som zvedavá aj na váš názor, ak ste niečo zo spomenutého otestovali na vlastnej koži!:)

Majte sa krásne!:)

3 komentáre:

  1. Já jsem právě s tímto peelingem od Garnier strašně spokojená! dala mi ho kamarádka a já jsem si jej zamilovala hned po prvním použití. Mám po něm hrozně hebkou pokožku. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som práve mala ešte pred týmto s jemnejšími zrniečkami, tak som rozmaznaná;)

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)