streda 3. augusta 2016

EMPTIES (JULY)


Hello August! Ani sme sa nenazdali a je tu august. Úprimne dúfam, že sa teplo ešte vráti, lebo leto som si vôbec nestihla užiť. Zato som však dokázala úplne odignorovať blog.:) Dúfam teda, že nenadviažem a ďalší príspevok už bude o niečom inom ako o prázdnych obaloch. Mám totiž nové rúúúže....:)))

TVÁR:
Jeden očný krém BABARIA CAVIAR EXTRACT sa tu už ocitol a ja som na Vianoce dostala ďalší. I keď som ho prestriedavala s Dulciou, zdá sa mi, že sa tých 15 ml gélu, vzhľadom na cenu minulo akosi prirýchlo. Myslím, že sa najbližšie poobhliadnem po Benefite (už som ho stihla ovoňať v Sephore a som nadšená);).

Balzám na pery BADGER BALM s príchuťou "lavender & orange" pery zvláčnil a hydratoval. Hrdí sa 95% prírodným zložením. A pri kontakte s perami sa jeho mastná konzistencia priam topí. Ja mu hovorím "áno".:)

ST. MORIZ INSTANT FACE TAN som Vám predstavila nedávno, no veľmi ma nenadchol. Už som som sa stihla vrátiť k Vita liberate na tvár, ktorá má navyše ošetrujúci účinok (ten pociťujem, hoci som ho zatiaľ stihla použiť len párkrát). St. Moriz Vám síce okamžite prepožičia farbu, no u mňa "rezala" skôr do neprirodzenejších oranžových podtónov.

Má ešte vôbec význam spomínať odličovacie tampóny od Cien? Žeby bol čas na zmenu?:)  

TELO:
Telové mlieko DOVE je moja stálica, ku ktorej sa vždy vraciam.

Tento rok som bola St. Morizu na telo neverná so značkou VITA LIBERATA. Samoopaľovacia pena v odtieni medium dodala mojej pokožke prirodzený opálený look a ja som bola schopná vybehnúť von aj v krátkych nohaviach (čo je u mňa výkon:)) ) Aktuálne som siahla po tmavšom odtieni, ktorý jej prepožičiava odtieň viac dožlta. No mám dojem, že celkovo pôsobí opálenie s Vita liberatou na rozdiel od St. Morizu prirodzenejšie a "viac od mora".

VLASY:
L'OREAL ABSOLUT REPAIR LIPIDUM maska na vlasy. Skvelá na suché končeky!! Vlasom vracia život.

NECHTY:
Rýchloschnúci lak ORLY In a snap som minula do poslednej kvapky. Svoju úlohu plnil zodpovedne a ja som bola nadmieru spokojná. Len ku koncu mu neprospelo prílíšné rozrieďovanie riedičom, preto veľmi nepomáhal výdrži laku. To však nebola jeho chýba.

Na poslednú chvíľu som oživila moju milovanú neónku od CHINA GLAZE Bottoms up.:) Kedže žiadnu podobnú aktuálne v zbierke nemám, už teraz mi je za ňou poriadne smutno. Zatiaľ mám však lakovú stopku.:)

Tak to by bolo na dnes všetko. Určite sa so mnou podeľte v komentároch, ak ste niečo z mojich "empties" vyskúšali a dajte mi vedieť ako ste boli spokojné. Kľudne môžete zaspomínať, aká bola vaša spotreba za júl!;)

5 komentárov:

  1. Minule som na tú masku od L'oréalu pozerala na internete, no nakoniec som sa rozhodla pre inú. Teraz ma to aj celkom mrzí, keď píšeš, že je super na suché končeky, ktoré ja mám. No a laky od Orly ja mám veľmi rada, porozmýšľam nad tým In a snap a možno si ho kúpim aj ja. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som na tú masku čítala pozitívne recenzie, tak som kúpila a neľutujem. z tejto rady je s podobným názvom ešte Absolut repair cellular, ale na tú až také ohlasy nie sú, napriek tomu, že majú mať rovnaké zloženie...A čo sa týka rýchnoschnúceho laku, od Orly mám aktuálne Sec'n dry'a ten je tiež fajn. Okrem toho používam aj podlak Orly Bonder.:) Inak podľa mňa sa hlavne tých rýchloschnúcich lakov oplatí kupovať skôr menšie balenie, lebo zvyčajne po čase začnú hustnúť a strácajú svoje skvelé vlastnosti..

      Odstrániť
  2. ten rozstřihnutý šampon mě zaujal nejvíc :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. teraz neviem, či máš na mysli obal od telového mlieka Dove alebo od samoopaľovacieho gélu na tvár;), lebo šampón na obrázku nie je:))

      Odstrániť
  3. Jedine co som z tohto mala bolo to telove mliecko a to bolo super :)
    Pozyvam na luxusnu giveaway o setrnu kulmu ROWENTA a vyrobky DOVE :) tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)