piatok 7. októbra 2016

DIORSHOW PRIMER + MASCARA

 photo 15_zps9uocqwou.jpg

Napriek odhodlaniu prispievať pravidelne, som sa nechala obalamutiť počasím a doslova si zobrala blogové prázdniny. No tak ako školáci nabehli do svojich lavíc, by som aj ja mala nabehnúť do blogových riadkov.:) Veď už mám poriadne meškanie....

Začnem hneď s mojím objavom, s ktorým som maximálne spokojná. Veď pri tej cene sa to tak nejako očakáva:D Jedná sa pre mňa o vynález storočia a nechápem, že som doteraz niečo také ako "bázu" pod riasenku ignorovala. Konkrétne táto ich vraj aj regeneruje, ošetruje a vďaka kyseline hyalurónovej revitalizuje. Sľubuje tiež urýchlenie rastu mihalníc. Pre optimálne výsledky by ste ho mali používať 2 x denne, večer ako hĺbkový "kondicionér" a cez deň ako bázu pod riasenku.
Ja ho mám doma od júna, takže je najvyšší čas na nejaké zhrnutie. Primer som nanášala ráno ako bázu. Párkrát som ho vyskúšala aj večer, ale tento spôsob mi nevyhovoval, takže som používanie obmedzila len na deň.:) Aby sme si boli na čistom, nevšimla som si, že by mi riasy povyrástli. Zato milujem ten efekt, keď mi "napumpuje" objem. Stačí naniesť niekoľko vrstiev. Samozrejme, jednotlivé vrstvy treba nechať zaschnúť, aby ste si jednotlivé riasy zbytočne predčasne nepolepili a "objem vrstvili". Samorný obsah je biely, pochopiteľne teda na riasach zanechá biely "film", ktorý dodá riasam objem a dĺžku. Poľahky ho prekryjete riasenkou. A prakticky ho necítite... Riasy sa lepšie odličujú, ale závisí aj ako intenzívne držiacu riasenku máte.
Pri nanášaní som nemala ani problém s nerovnomerným obaľovaním rias, či prípadným hrudkovaním. Tento problém nastáva pri obdobnom, no cenovo výhodnejšom produkte od značky Artdeco, kde treba s kefkou narábať obozretnejšie (má ho mama, preto to viem). (Artdeco recenzovala napr. Lucia)
Bázu Diorshow Maximizer 3D Vám teda môžem vrelo odporúčať. Dostane z riasenky to, o čom by sa vám ani nesnívalo...Teda mne určite. Farba sa s ňou neotláča a dovolím si tvrdiť, že vylepší aj vlastnosti lacnejšej riasenky.
Dokonca mi nevadí ani gumová kefka, ktorú nevyhľadávam. Vďaka nej totiž hustejšiu konzistenciu dobre rozdistibuujete na jednotlivé riasy.
Balenie v bielom plaste na mňa nepôsobí veľmi luxusne, no zároveň kvitujem, že je od klasických riaseniek farebne odlíšené a ja po ňom siaham s istotou bez toho, že by som sa mýlila...

 photo 11_zps1gkrcydi.jpg
 photo 13_zpstuzvhxuh.jpg
 photo baza riasenka 2_zpsfhzctkmf.jpg
 photo baza riasenka_zps2nqoqvfc.jpg
 photo baza riasenka 1_zpscbdy9wci.jpg

Pri nákupe séra som si z obchodu doniesla aj riasenku Dior DIORSHOW v čiernej verzií. Plná veľkých očakávaní ako vždy, keď si z obchodu donesiem novú riasenku, som začala testovať.
No už pri prvom nanesení mi bolo tak nejako jasné, že skúšať riasenku v obchode na nalíčené riasy je ten najblbší nápad.
Obal je totožný s primerom, odlišuje ho len čierna farba. Riasenka vonia typicky "diorovsky".
Kameňom úrazu je pre mňa kefka, ktorá na mňa pôsobí priam obrovsky. Neviem, kde som sa v obchode pozerala. A vďaka nej si skôr ako riasy, maľujem viečko.:(
Vzhľadom na honosný názor, som tak nejako očakávala bombastický objem. Možno som si to vsugerovala pohľadom na kefku, no dobre som sa okašlala. Lebo z tých mojich pidi-rias nestvorí nič bombastické, bo čo viac ani veľké. Skôr mám dojem, že som riasenku takmer ani nepoužila. Najhorší je ten pohľad z blízka do zrkadla, kedy mám dojem, že predsa len tam nejaké sú. A potom sa pozriem náhodne do zrkadla počas dňa a kde nič, tu nič.
Apropo, keď sme pri tej kefke, na fotky som sa spamätala neskoro. Medzitým tú moju postihla choroba drahšich riaseniek, "ľahli jej štetiny". Teda nejaké tam sú, ale nie je to veľmi reprezentatívne a nechcem ju zhodiť ešte viac. Musíte si pre tentokrát vystačiť so stiahnutou z netu.

 photo Snimka obrazovky 2016-10-05 onbsp11.47.291_zpse830jegs.png
zdroj: https://www.yahoo.com/beauty/diorshow-mascara-gets-revamp-is-better-than-ever-120135949973.html
 photo mascara_zpsisv1eecb.jpg
 photo bez primeru_zpsphunpanf.jpg

Ceny produtov:
  • DIOR Maximizer 3D 34,70€
  • DIOR Diorshow  36,80€
Ja som využila kupón -10€+10% zľava, čím sa mi podarilo ušetriť 16,14€.:)

Investujete do riaseniek alebo to považujete za zbytočnosť? A čo hovoríte na bázy? Vyskúšali ste už nejakú? Vaše dojmy? Teším sa na vaše riasenkové tipy! A určite sa podeľte aj o prešľapy!;)

6 komentárov:

  1. Ja si rasy malokdy upravuji, takze rasenky moc nevyuzivam, ale tato nevypada spatne, i kdyz ja ty s primerem moc nemusim. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no veď ju môžeš použiť aj samostatne, len u mňa teda žiadna sláva. Takže báza si u mňa našla svoje miesto, no do Dior riasenky už pravdepodobne nepôjdem, je totiž už druhá, pri ktorej som čakala dosť a nedočkala som sa...

      Odstrániť
  2. Řasenka bez použití primeru za ty peníze teda docela bída :/ S primerem to není vůbec špatné, ale člověk seženete za menší částku i lepší řasenky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mám celkovo problém s riasenkou niečo stvoriť, takže pre mňa už je ten primer ako droga:DDD

      Odstrániť
  3. Ja mám viac menej celkom v pohode aj svoje prirodzené riasy, takže väčšina riaseniek mi sedí. Preferujem skôr objemovky ako predlžovacie. Dior som nemala, ale skúsila som Chanel - Sublime de Chanel a tá je geniálna. Ak by si niekedy zas chcela investovať, skús :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mrkla som na obrázka a ona má plastovú kefku alebo nie?Na väčšine obrázkov to na ňu vyzeralo a na pár, to vyzeralo ako klasická, tak teraz neviem.., lebo celkom si ma nalákala, ale tieto plastové fakt nemusím:D

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)