utorok 8. augusta 2017

ORIGINS FACE MASKS


Ahojte! Asi nemá význam písať, koľko sa už chystám napísať o týchto maskách na pleť. Každopádne sa oplatí spomenúť, že obe patria medzi "bestsellery" značky ORIGINS! Teším sa, že táto značka je čoraz dostupnejšia a okrem UK eshopov ju zoženiete už dlhšie aj na poľskej Sephore a najnovšie aj medzi novinkami českej Sephory, (kde pred kúpou plného balenie môžete vsadiť na polovičnú 50 ml veľkosť)! Ja som si obe doviezla z viedenského Schwechatu. Cenu si už nepamätám, kedže to bolo nejaký piatok nazad, no mám dojem, že bola zľahka vyššia, než za akú ju viete zohnať aktuálne. V tom čase som to veľmi neriešila, kedže Origins sa nedal online zohnať takmer nikde.

Značka Origins kombinuje vlastnosti rastlín z celého sveta, vedy a ekologických postupov, obalov a zásad, ktorých sa drží. Prelomové produkty obnovujú a navracajú pleti zdravý vzhľad.;)

Nočná hydratačná maska DRINK UP INTENSIVE pomocou rastlinného glycerínu, kyseliny hyalurónovej a marhuľového oleja intenzívne dopĺňa hydratáciu. Avokádový olej a mangové maslo vytvára zásobu hydratácie na ďalší deň. Japonská morská riasa obnovuje prirodzenú kožnú bariéru, čím zabraňuje strate vody a hydratácie. Pleť sa prebúdza svieža, zhydratovaná a zdravo vyzerajúca, pripravená na výzvy dňa v plnej zbroji.:)
Masku môžete používať 2x týždenne, pričom ju necháte pôsobiť počas spánku.:)

Maska má (výdatnú) výživnú krémovú konzistenciu. Doslova z nej to avokádao a mango cítim. Vôňa je trošku sladšia, no ja som na ňu už tak zvyknutá, že vždy, keď ju môj ňuch zacíti, vyplavia sa mi endorfíny.:) Tak veľmi sa na ňu teším.:) Je to normálne až závislosť. 
Po rozkrémovaní ju pleť do seba okamžite vsiakne. A ja sa ráno budím s napumpovanou, šťavnatou, žiarivou, znovuzrodenou tvárou.:D Potom už len pleť dočistím a nanesiem zvyčajné produkty. No pleť mám krásne hebkú aj bez nich. Navyše neupcháva póry a to sa ráta!
Za mňa TOPKA!!!:)


Drevené (čínske) bambusové uhlie v čistiacej maske CLEAR IMPROVEMENT má pôsobiť ako magnet na nečistoty usadené v póroch. Biely čínsky íl absorbuje toxíny z prostredia a lecitín rozpúšťa nečistoty. Takže samé osvedčené čističe.:)
Masku môžete používať 1x týždenne. Najprv by ste si mali "otvoriť" póry teplou vodou, naniesť masku, nechať ju uschnúť a opláchnuť.

Zvyčajne začínam práve touto maskou a následne na noc nanášam vyššie uvedenu DRINK UP INTENSE, takže ani neviem prečo som začala práve tou druhou. Asi to bolo spôsobené, tým nadšením z nej.:DDD
Čistiaca maska má krémovú konzistenciu, ktorá po nanesení po pár minútach zaschne. A takmer Vám znemožní rozprávanie, či smiatie.:D Nespôsobuje však pocit stiahnutia, či pnutia, len "stuhnutie" mimických svalov.:DD Odporúčam čas pôsobenia nepreťahovať, aby ste si pleť zbytočne nevysušili. Väčšiu pozornosť treba venovať zmývaniu masky, pretože ide horšie dole. Vôňu by som prirovnala k voni produktov s ílom, no o niečo príjemnejšiu.
Neviem, či ma táto maska až tak veľmi očarila. Je fakt, že som si póry pred nanášaním cielene nenahrievala. Na druhú stranu som ju nanášala po odlíčení a vyčistení pleti. A kedže si pleť umývam teplou vodou beriem to, že som tento bod v podstate splnila. Mám dojem že pri maske DULCIA bol efekt čistých pórov viditeľnejší. Inak je pleť príjemne hebká, sviežajšia, žiarivejšia, len tie póry sa mi nezdajú až také čisté.

Zloženie hydratačnej masky:
Zloženie čistiacej masky:

Takže, aby sme si to zhrnuli. Hydratačná maska si absolútne získala moje srdce. Pleť je po nej neskutočne napumpovaná a vyživená. Ak by som Vám mala aktuálne nejakú doporučiť bude to práve táto. Menšia veľkosť sa dá zohnať na sephora.cz (50ml/ cca.15€/390 kč, oplatí sa kupovať v akcií s 20% zľavou, prípadne mini balenie 10ml/110kč), na Lookfantastic (100ml / 25libier), či napr. na Feelunique (100ml/ 30€).
Už som sa stihla presvedčiť, že ílové masky na problematickú pleť fungujú veľmi dobre. Táto ma však aj vzhľadom na cenu/efekt nepresvedčila. Cenovo vychádza rovnako ako jej hydratačná sestra na sephora.cz (50ml /390 kč/cca.15€, 100ml/690kč/ 26€, mini verzia 10ml/ 110kč) a nemení sa to ani na zvyšných eshopoch Lookfantastic (100ml/ 25 libier) a Feelunique (100ml/30€).

Poznáte značku Origins? Čo ste od nej už stihli vyskúšať? Čo odporúčate a ako sa Vám páčia obaly? 
Ja som stihla vyskúšať už "A perfect world cleanser", ktorý úžasne voňal a skvele odličoval. Doma mám ešte "Super spot remover", ktorý je určený na lokálne zneškodnenie akné a ja som Vám už niekoľkokrát sľúbila, že Vám o ňom napíšem niečo viac. Hups... Aj keď ho aktuálne nepoužívam je skvelý a zneškodní nepriateľa na tvári za polovičný čas!:)

2 komentáre:

  1. Po Origins sa obzerám už celkom dlho, a párkrát som si aj niečo takmer objednala, no moje zásoby ma od toho vždy odradia :D Skvelá recenzia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. o zásobách mi nemusíš hovoriť:DDD a čo ťa lákalo vyskúšať?:)

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)