štvrtok 2. novembra 2017

EMPTIES (OCTOBER)


Každý mesiac zvedavo vyratúvam, koľko som toho minula. A viete čo? Čím viac produktov, tým som spokojnešia. Podľa tejto úmery by som sa však nad sebou mala zamyslieť.:) Prečo? Lebo sa mi podarilo spotrebovať "len" 10 produktov, čo je v mojom ponímaní pomenej:D (priemer 10 ks). Verím, že budúci mesiac to bude lepšie. Už aj preto, lebo u mňa neplatí úmera za každý spotrebovaný kus, jeden nový. Nie som "troškár", takže je ich hneď niekoľko. A ako ste na tom vy? Kupujete nové produkty strikte, až keď Vám niečo dochádza alebo si doprajete?:) Určite mi dajte vedieť, nech v tom nie som sama.;) 
A čože sa mi to tento mesiac podarilo spotrebovať?

TVÁR:

OSKIA NUTRI ACTIVE DAY CREAM pleťový krém, s ktorým som bola nadmieru spokojná. Len som sa trošku pozadbudla, že obsahuje ochranu proti UVA a UVB (na obale to nie je uvedené) a zbytočne ho nejakú dobu používala aj na noc. Bol v harmónií s mojou pokožkou, ultra jemný, s príjemnou bylinnou vôňou. Vytkla by som mu len nepriehľadný obal, kedže som nevedela ako rýchlo ubúda a kedy mi dôjde.

BIODERMA H2O je moja odličovacia stálica.

BURT'S BEE BEESWAX LIP BALM balzám, ktorému by sa mal vyhnúť každý, kto má alergickú reakciu na včelie produkty. Najprv ma štvala jeho mentolová príchuť, no v posledných mesiacoch som jej neskutočne prišla na chuť. Pery fajnovo ošetril, vyhladil, navyše na mňa pôsobili plnším dojmom. 

COLLISTAR ART DESIGN MASCARA bola v jednom balíčku v cestovnej veľkosti. Plná veľkosť bežne stojí okolo 25 €. Keď som ju šla prvýkrát použiť, z balenia na mňa vyskočila enormne veľká kefka kužeľového tvaru. Tá sa však ukázala ako veľmi šikovná a vďaka nej som vždy bola namaľovaná pár ťahmi. 

ESTÉE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR EYE  gélový očný krém, ktorý nemal problém so vstrebávaním. Kedže však preferujem skôr krémové očné krémy, pri ktorých mám pocit, že sú výživenjšie, tento ma až tak neočaril, aj keď očné okolie pekne prejasnil.

TELO:

NESTI DANTE ROMANTICA tekuté mydlo, ktoré sa tu už párkrát ukázalo. Používam ho ako sprchový gél, nevysušuje, príjemne vonia.

NECHTY:

SYX odlakovač na nechty privátnej značky Marionnaud, ktorý už nejakú (dosť dlhú) dobu nie je v sortimente, ale toto bola železná zásoba. A poviem to tak, je škoda, že už nie je dostať. Osobne som s ním bola veľmi spokojná, čo sa nedá povedať o tom fialovom, ktorý ho nahradil.

BOURJOIS LE TOP COAT GEL gélový top coat vďaka, ktorému mi konečne povyrástli nechty. Aby ste to pochopili. Keď sa mi podarili odlakovať len vrchnú farebnú vrstvu, gélový nadlak, ktorý som používala ako podlak zostal na nechte ako taká ochranná/ spevňujúca vrstva. Každopádne má dosť hustú konzistenciu, takže sa mu poďakujem za všetko, čo pre mňa spravil, ale ďalší raz si ho už nekúpim.

PUPA LASTING COLOR GEL  047 oranžový lak, pre ktorý som sa nadchla v obchode, no nakoniec som ho nosila len veľmi málo. V rámci vypratania zásob, však prišiel rad aj naň a mňa prekvapilo, že mi nakoniec celkom padol do oka. Musím vyzdvihnúť jeho výdrž. Po dlhom čase lak, ktorý mi vydržal krásnych 5 dní. Plusom je aj plochý štetček, ktorý uľahčuje lakovanie. Na druhú stranu nemám rada, keď sa v PUPA lakoch prehupnem cez polovicu a fľaštičku musím všelijako nahýbať len, aby som sa dostala po obsah.


MAVALA 30 MEXICO v archíve sa mi ho nepodarilo nájsť v nejakej schopnej forme, takže si ho v pamäti uchováme ako tmavú slivkovú fialovú. Jedna vrstva nestačila, takže som sa snažila nanášať ho aspoň v dvoch. Aj keď občas som pridala aj tretiu pre dokonalé krytie.:) Opäť musím vyzdvihnúť výdrž, ktorú som kedysi pri neustálom striedaní odtieňov nevnímala (nevedela oceniť). Nevyhovoval  mi však štetček. A na papieroch som s ním zanechávala čiary.:/ Btw. doteraz si pamätám ako mi ho mama doniesla z FAnnu z Polusu, lebo chvíľu predtým som si doniesla PUPA lak v podobnom odtieni, ktorý nebol presne to, čo som chcela.:) Ale trepala som sa poň peši z bratislavskeho hlavného autobuska až do (vtedy) jedinej predajne PUPA na Zlatých pieskoch. A keď už som podnikla túto cestu, už len z princípu som ho tam nemohla nechať:DDD. Aj keď nebol presne taký, aký som ho videla v časopise EVA/ EMMA.:DDD 
Schválne kúpili ste si niečo už len preto, že ste podnikli tú strastiplnú cestu?
( Pre predstavu odtieňa som nakoniec našla aspoň malú ilustračnú foto nižšie. )


vzorky:

CREMORLAB MINERAL TREATMENT ESSENCE nová značka vo Fanne.:) Kedže som pri otváraní pozadla, že ide o vodičku, podarilo sa mi asi polovicu vyliať. A z toho, čo som použila, neviem posúdiť, každopádne ma nejak neuchvátila.

CREMORLAB SNOW FALLS MELTING CREAM pri kontakte s pleťou sa správa skutočne, akoby sa na vašej pleti topili snehové vločky. Je hutnejší. Na dotyk som mala z pleti taký ten "ulepený" pocit. Vôňa bola presne podľa môjho gusta. Paradoxne aj keď je výraznejšia a sladšia. Ak teda parfumované výrobky neznášate, radšej sa mu vyhnite.  Pleť pôsobila opticky hladšia a leskla sa ako , keď použite nejaký "strobe" cream. 
Láska na prvé vyskúšanie z toho nebude.

Zaujal Vás nejaký produkt? Zhodneme sa v názore? 
Teším sa na vaše komentáre!:) Majte sa krásne!

6 komentárov:

  1. Já se snažím žít trošku minimalisticky :-D Takže zřídka si koupím něco do zásoby. Vlatně aktuálně nemám v zásobě nic. :-) Ale třeba rtěnky, ty si kupuju, to jo :-D

    JANNIEBEL

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. wau, tak to máš môj obdiv:D Ja sa s tým snažím niečo robiť, ale ide to pomaličky.:) A na rúžoch som ulietavala minulý rok aj ja, radšej sa nesnažím ani zistiť, koľko mi ich pribudlo:D

      Odstrániť
  2. Z tohto všetkého som skúšala len micelárku a za mňa, zelená je naozaj skvelá, no rozhodne po nej treba pleť poriadne hydratovať a je to jedeno či ide o pleť suchú, normálnu či mastnú.

    Saja Frey Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hej, hej tú som mala aj ja, ale je fakt, že je vysušujúcejšia.:) Túto ružovú používam prakticky výhradne na odličovanie očí, na to je bezkonkurenčná:D

      Odstrániť
  3. ten odtieň laku na nechty je nádherný :) ak má navyše aj takú dobrú výdrž tak super :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. teraz myslíš ktorý?;) tmavý, či svetlý? (s tým oranžovým som robia gradient manikúru;) )

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)