štvrtok 5. apríla 2018

EMPTIES (MARCH)


Hurá, prehupli sme sa do apríla. Konečne je vonku viac svetla. Po únavnej zime sa všetko a všetci prebúdzajú k životu. Zároveň to znamená, že tu máme rekapituláciu toho, čo som stihla spotrebovať. 
Tak poďme na to.:)

Dala som si záväzok, že začnem testovať aj tú kopu vzoriek, ktorá sa mi v priebehu času nakopila.
Hydratačná maska YVES ROCHER HYDRA VEGETAL s rastlinnou miazgou mi vydržala na jedno použitie. Príjemne voňala, pleť ju požila, no z jedného použitia nedokážem posúdiť ako výrazne hydratačne pôsobí. U mňa nenadchne, neurazí.
SEPHORA MUD MASK PURIFYUNG & MATTIFYING má hutnú konzistenciu a tmavo mentolovú farbu, ktorá sa po zaschnutí zosvetlie. Aplikovala som ju večer a moje póry na druhý deň pôsobili menšie a čistejšie.:)) Celkom chápem, prečo je zaradená v rebríčku najpredávanejších produktov. 
CLINIQUE MOISTURE SURGE má príjemnú vôňu, gélovo-krémovú konzistenciu, ktorej som musela dať chvíľku na vstrebanie. Celkovo ma nejak extra nenadchol, možno keby ho používam dlhšie vidím nejaký efekt.

ORLY BONDER je môj verný spoločník - nanášam ho ako základ pod farebný lak. Viem, že jeden čas som mu dávala za vinu, že mi spôsobuje štiepenie, vyzerá to však tak, že nebol na vine. Lak na ňom vydrží dlhšie, takže za mňa palec hore.:) Už teraz vidím ako chýba mojom "manicure kit-e".;)

ASTOR ALREADY DRY! rychloschnúci nadlak, vďaka ktorému je lakovanie nechtov radosťou. Ku kuncu sa troška sťahoval z konca nechtov, ale v globále sa mi ho podarilo bez rozrieďovania spotrebovať až do úplne dna. Takže môžem odporúčať.


ESTÈE LAUDER SUMPTUOUS EXTREME Lash Multiplying Volume Mascara  riasy pekne oddeľuje, nezlepuje, dodá im v rámci možnosti objem a dĺžku. Plusom je aj klasická kefka v tvare kužeľa. Nemám, čo vytknúť.:)


PURITY VISION BAMBUCKÉ MASLO som si vybrala po výbornej skúsenosti s týmto našľahaným "bambusákom". To, že nebolo našľahané mi problém nerobilo, lebo sa ľudským teplom okamžite "topilo". Problémom bolo, že mi upchávalo póry.:/ Takže som ho spotrebovala, no do ďalšieho sa už nehrabem. Malo typickú maslovú vôňu.


Aj Vám sa stáva, že sa produkt ukáže v najepšom svetle vtedy, keď z neho dostanete posledné zvyšky? U mňa to tak bolo s BALMAIN VOLUME MOUSSE STRONG. Nič to však už nezmení na tom, že v celkovom vnímaní ma nejako táto pena neohúrila. Jediné, čo ma potešilo, že mi vďaka nej cez zimu vôbec neelektrizovali vlasy. Yaay!😍

KATIVA COLAGENO ANTI-AGE CONDITIONER sa tu už vyskytol. Dodá vlasom pružnosť a omladí ich. Má príjemnú vôňu, trošku tekutejšiu konzistenciu a keď som ho používala moc často zjemňoval vlasy. 


O AVENE Eau Theremale som písala už minule. Pôsobí osviežujúco, myslím, že používanie malo na moju pleť pozitívny vplyv, aj keď dokázané to nemám. A cielene si po ňu do lekárne nepobežím.

Micelárka BIODERMA tu bola omieľaná už toľko, že nemá význam k nej niečo písať. Moja STÁLICA.

Pri VITA LIBERATA SELF ANTI-AGE SERUM ma najviac prekvapilo, že fľaštička je plná len z 2/3.😱To je tak, keď si nevšimnete, že má celkový objem len 15 ml ako klasický očný krém. Už z fľašťičky je hneď po otvorení cítiť typický samoopaľovací óder. Obsah sa sám natiahne do "pipetky", netreba nič mačkať. Stačí zašróbovť. Pootočením vrchnáčika sa vysunie vrchná časť, ktorou si môžete produkt nadávkovať. Zo začiatku bola táto časť dokonca zbytočná, kedže kvapkadlo neplnilo účel obsah kvapkal bez kontroly. Má zamatovo olejovo-gélovú konzistenciu, ktorá je v porovnaní príjemnejšia ako samoopaľovacie sérum od Collistar. Po čase dokonca troška zhustla, takže pôsobila viac gélovo. Nejaký extra výrazný vplyv na pleť som si nevšimla. Sérum mi neupchávalo póry. Niekedy pri nevhodnej kombinácií produktov žmolkovalo. Samoopaľovací efekt u mňa nebol taký výrazný, kedže používam "exfoliátory", ale efekt tam určite je. Ďalšie kupovať neplánujem.
p.s. Nižšie na fotke môžete vidieť, ako veľmi zhustol "gél" a aký kus "želé" mi vypadol pri poslednom použití. Využiť sa nedal..:(


PERRICONE MD COLD PLASMA EYE očný krém, ktorý mi hneď od začiatku smrdel. Okrem toho, že sa mi spočiatku zdala pokožka hladšia som nevidela žiaden výrazný efekt. Dokonca sa mi zdalo, že mi vykúzlil kruhy pod očami. Ďakujem, nikdy viac.

PETER THOMAS ROTH ROSE STEM CELL BIO REPAIR GEL MASK rozjasňujúca gélová maska s konzistenciou želé. Má príjemnú vôňu a  pleť je po nej žiarivá a napumpovaná. Troška mi vadil ten lepkavý pocit po nanesení, takže ďalší raz si ju už asi nekúpim, ale na otestovanie a účinkami bola fajn.:) Ruže nikdy nesklamú.:)

PERRICONE HYALO PLASMA kľudne by som ho brala zas. Pleť bola pekne žiarivá a napitá. Odrádza ma akúrat cena. 

EMMA HARDIE MORINGA CLEANSING BALM má tuhú konzistenciu, ktorá sa pri kontakte s pleťou "topí". Funguje ako čistiaci balzám, rozpúšťa makeup, vďaka čomu sa lepšie odlíčite. Nedávno som mala na skúšku obdobný produkt z Estee Lauder a musím sa priznať, že mi vonia a sedí asi viac.


ECO BY SONYA PINK HIMALAYAN SALT SCRUB má v konzistencií kúsky soli, ktorá sa pri kontakte s vodou rozpustila a zanechala krásnu až neuveriteľne hebkú pokožku. Neodporučila by som ho použiť na poranenú pokožku, mohol by neznesiteľne štípať vzhľadom na obsiahnuté slané kryštáliky. Krásna citrusová vôňa opantá vaše zmysly.

ECO BY SONYA BODY WASH po zmiešaní s vodou má mliečnu konzistenciu s jemnou penou. Pokožka je jemná, ale asi ma nedostal tak ako scrub. Má trošku olejový efekt, vďaka ktorému zostáva pokožka vláčna. Vôňa mi pripomína produkty Tisserand (prírodné).


Určite mi napíšte, či sa v niečom zhodneme alebo máme úplne opačný názor. A poteší ma aj, keď mi prezradíte, čo Vás z dnešnej ponuky zaujalo najviac. Majte sa krásne!:)

2 komentáre:

  1. Také mám pocit, že mi bambucké máslo ucpává póry - prostě na pleti tak nějak sedí a vůůůůbec to není příjemný pocit. Zato takový Moisture Surge naprosto miluju, budu si muset skočit pro nové balení, teď na něj bude akce. Jsem překvapená, že Ti moc nesedl.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak aspoň vidím, že nie som jediná:) A s tým Moisture Surge to nie je ani o tom, že by mi moc nesadol, skôr ma nejako neohúril (asi som ho testovala krátko). Ale práve nedávno som videla na IG pod nejakým príspevkom, že veľa žien naň nedá dopustiť.:)

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)