sobota 31. marca 2012

Nedokonalosť?

Minule som sa pokúšala využiť farebnú linku klasickým spôsobom. Vďaka nepodarenému štetčeku sa mi to však tak celkom nedarilo. Stále je, čo zlepšovať. Čo ma však potešilo bolo zdokonalenie čiernej linky:).
Keď som tak pozerala na seba v zrkadle s farebnou linkou na oku, v duchu som si povedala, že to nie je také zlé. Nie je to "kanárikové" líčenie, hýriace všetkým farbami, ale zato príjemné pritiahnutie pohľadu okoloidúcich. Aspoň v takú reakciu tajne dúfam:D. Veď hnedá a tyrkysová k sebe idú.
Keď sa bude hodiť k zvyšku outfitu, hovorím si prečo nie?
Možno z toho bude ďalší príspevok:) a ja odhodím zábrany.
Ako ste na tom s farebnými linkami?

streda 28. marca 2012

Šalátové "randez vous"

Photobucket
Ľadový šalát je skvelé jedlo. Nielenže chutná dobre aj samotný bez akýchkoľvek "dodatkov", ale v kombnácií so správnymi surovinami sa povznesie na niečo viac. Navyše je zdravý (ako mi povedala očná) a o kalorickej hodnote sa tiež nemusíme baviť.
Vždy na prechode zimy/jari pocítim jeho akútny nedostatok a idem za ním zblázniť. Akonáhle začne rásť v záhradke moja túžba po ňom slabne a "našich" môže poraziť, že ho kupovali a keď rastie v zahrade...:).
Tento rok som vyskúšala nové kombinácie s krevetami, s "konzervovým" lososom, mrkvou, kukuricou a tiež s opečenými slnečnicovými a tekvicovými semiačkami. Tie by som si dokázala sypať skoro do všetkého (berte s nadhľadom), niekedy ich vyžieram len tak samotné (len keby ich mal kto kupovať). Opečené chutnajú lepšie!
Nejaké tipy s čím ho vyskúšať?
A malý prieskum: Čo vy a šalát? Rukola? A pod...?

utorok 27. marca 2012

Topless goddess

Photobucket
Nejakú dobu ste tu nevideli Golden goddess (ELF), preto si ju treba pripomenúť.
Tentokrát vytvorila dvojku s Essie Topless&barefoot.
A na Vás je zhodnotiť ako na Vás pôsobí!

sobota 24. marca 2012

TAPE

Photobucket
Pred 2 týždňami som absolútne nemala náladu. Odrazilo sa to aj na tom, že napriek ošúchanému laku, som nemala chuť chytiť do ruky ani lak na nechty. Na svoju škodu som si ich však odlakovala a s nenalakovanými  by som nevydržala (pripadala by som si ako nahá). Nastal núdzový plán. Moja nespokojnosť vyvrcholila tým, že sa mi nepáčila žiadna farba. Prvá vrstva laku nestačila ani zaschnúť a už bola dole. Vybrala som si teda neutrálnu bielu, aj keď ani tá mi moc nebola po vôli. A konečne vytiahla zlatú pásku, ktorú mám doma bezmála aj pol roka. Strašne som ju chcela a keď som ju v jednom e-shope uvidela objednala som si hneď niekoľko farieb, ktoré som samozrejme ešte nepoužila. Ale to viete, čo je doma to sa počíta.

štvrtok 22. marca 2012

Keď prichádza sklamanie...

Photobucket
...sme z toho smutné.
Nielen preto, že sme "vyvalili" peniaze za niečo, čo nesplnilo očakávanie, ale aj preto, že nám je to vlastne nanič. Mne to však väčšinou nedá a z toho mála sa snažím aj tak niečo vyťažiť. Jednoducho mi je ľúto niečo len tak vyhodiť. A čo vy? Bez milosti vyhadzujete, alebo dávate druhú šancu?

streda 21. marca 2012

Elegantná zebra

Photobucket
Dúfam, že uplynulé dni ste sa bez blogu nenudili a trávili ste čas na čerstvom vzduchu. Ja som svoj prechod na jarný šatník zahájila už včera. Nemohla som predsa ignorovať fakt, že jar nastala podľa meteorológov o deň skôr. Myslím, že nastal ten pravy čas aj preto, že moje zimné čižmy si už svoje odslúžili a idú do dôchodku. Bohužiaľ jedna ich životné dôležitá časť doslúžila, a aj keď boli kúpou z nutnosti, nakoniec som ich nosila celkom rada . 
So sviežim jarným vzduchom začína aj moje tvorivé obdobie. (Neodvažujem sa však povedať ako dlho bude trvať). Uvidíme.  Užite si safari so zebrou.

pondelok 12. marca 2012

Berries

Photobucket
Moja intuícia ma posledné dni ťahá k fialovým očným tieňom. Neviem, kde sa vzala:D, pretože skôr inklinujem k neutrálnym tónom, ktoré idú ku všetkému. Niekedy však trochu extravagancie nie je na škodu.
Som zvedavá kam bude smerovať toto moje štádium. Na druhú stranu však musím povedať, že sa mi toto experimentovanie páči. A začína ma baviť čoraz viac:D

štvrtok 8. marca 2012

Hello Caribbean!

Photobucket
Farby a odvážnejšie kombinácie u mňa už nie sú len na nechtoch, ale aj na očiach. Viete čo je na tom najhoršie, keby dobre zvolím outfit tak v tom možno vyjdem aj von:D. Len neviem, či na SR. Ale tým, že to nebolo len také nijaké žlto-modré a priplietla sa tam aj iskrivá zelená, dostalo to ten správny šmrnc. 
Vysvetlenie názvu je jednoduché: evokuje mi slnko, more a zeleň. Alebo žeby to žlté bol piesok, a modré obloha?:)

streda 7. marca 2012

Na striedačku

Photobucket
Čo hovoríte na trend maľovania nechtov na striedačku.
Mne sa celkom pozdáva, aj keď by som ešte prednedávnom nebola povedala, že si ho spravím.
Uprednostňujem nudnú klasiku. I keď v poslednej dobe som Vás možno presvedčila aj o opaku:).
A čo vy, už ste si skúsili takto namaľovať nechty?

utorok 6. marca 2012

Have some fun with nail polishes tag:).

Photobucket
Pravidlá:
- odpovedz na nasledujúce otázky,
- označ ďalšie 3 blogerky, ktoré posunú článok ďalej a taktiež odpovedia na otázky
Do komentára pod tento príspevok pošli odkaz na tvoj článok, v ktorom si splnila predošlé dva body...

pondelok 5. marca 2012

Still in rotation

Photobucket
Rozhodla som sa pre tento článok aj preto, že mnohé z týchto vecičiek mi už dochádzajú a nenadchli ma natoľko, aby som ich zaradila do každomesačnej rubriky obľúbených výrobkov. No a samostatný post si zase nezaslúžila. (Ja viem som k nim zlá).
Navyše ma na iných blogoch celkom baví čítať, čo v akej kombinácií používa niekto iný.
Tento post je však ťažko zasiahnutý mojou momentálnou obsesiou;) dominúť konečne niektoré výrobky.

štvrtok 1. marca 2012

Boo, it´s february favourite time!

Photobucket
Po každom mesiaci si vzdychnem ako už ten čas letí. Aj keď sa neskutočne teším až odhodím zimný kabát a vytiahnem do ulíc niečo ľahšie ( no a koniec koncov aj novšie;), ale to sem teraz nepatrí).

A nemyslite si, že tento post je sponzorovaný Dove-om:). Objavila som čaro ich výrobkov a budem rada, ak sa podelíte o vaše skúsenosti s ďalšími ich výrobkami.