utorok 17. mája 2016

BIODERMA HYDRABIO PERFECTEUR


Bioderma novinka HYDRABIO PERFECTEUR sa už pomaly udomácnil na pultoch v lekárňach, preto je asi najvyšší čas spísať svoje dojmy. 

V prvom rade, Vám však napíšem, dôvody, prečo by ste si ho mali všimnúť. Kedže má SPF 30 funguje ako dokonalá slnečná ochrana a zároveň zabraňuje predčasnému starnutiu (anti-age). 
Podľa oficiálneho popisu tiež intenzívne a dlhodobo hydratuje, prekrýva drobné vrásky a škvrny, zjednocuje tón pleti a prináša intenzívne rozjasnenie. Ideálny každodenný podklad pod make-up.
Vďaka emulzií inšpirovanej štruktúrou kože aktívne látky patentu Aquagenium® prenikaju hbšie do pokožky a účinnejšie aktivujú prirodzený hydratačný proces. 

utorok 10. mája 2016

HOT SHOT vol.III


S Orly Hot shot je to taký "love-hate" vzťah. Väčšinou však víťazí skôr tá druhá možnosť a to len preto, lebo vo fľaštičke to hrá na krásny odtieň červenej. V skutočnosti sa zvyčajne po nalakovaní zmení na niečo s nádychom oranžovej, čo ma dosť irituje. Našťastie sa pre tentokrát umúdril a asi prvýkrát sa mi ukázal taký, aký je!
Možno sa mu zapáčili jeho dvaja manikúrovi parťáci a tak si povedal, že im to nebude kaziť. Ktovie?
Veď koho by neobmäkčili trblietky Hello holo do Essence, v kombinácií s bielym China glaze White on white?
Btw. červené "V-čko" na bielom podklade som namaľovala od ruky so štetcom z laku. A to len preto, lebo sa mi nechcelo čakať, kým lak úplne dokonale preschne, aby som mohla použiť lepiacu pásku. 

Dúfam, že aj Vy podľahnete kúzlutejto kombinácie! Majte sa krásne!:)

p.s. Opäť som sa vrátila k Bonder-u (base coat od Orly), pretože po Essence sa mi hlavne v poslednej dobe výrazne začali štiepiť nechty! Rýchloschnúci top coat In a Snap (Orly) zase dodal manikúre krásny lesk.

piatok 6. mája 2016

EMPTIES (MARCH + APRIL)


Vítam Vás pri finalizovaní spotreby za marec a apríl. Ak ste vyvalili oči, koľko toho je, sme na tom podobne. Bez zbytočných obkecov teda prejdem k veci, predsa len máme toho pred sebou až-až....

streda 4. mája 2016

HAIRPOST


Dneska Vám naordinujem kompletnejší článok o mojej vlasovej starostlivosti. Zakaždým totiž produkt miniem skôr než o ňom stihnem napísať. Takže pochopiteľne, že sa mi to stalo aj teraz.:) Napriek tomu sa však posnažím dať svoje postrehy dokopy a Vy sa už môžete tešiť na ďalšie voľné pokračovanie, pretože v poličke sa ocitli nové fľaštičky.:))