streda 28. júla 2010

Clear up strips



Mam dost porov, ktore treba z casu na cas odstranit. U nas(v nasom malom meste) je hadam z tychto pruzkov dostupne len toto. Volakedy som mala nejake "no name" a myslim, ze tie hadam pracovali este lepsie nez tieto znackove Nivea. A boli tam len cisto na nos naplaste.
V tomto baleni najdete 4 naplati na nos a 2x po 2naplasti na zvysok T-zony cize bradu a celo. Nechapem preco nedali rovnaky pocet na nos a na celo a bradu, ale budis. Aj tak mi pride, ze vyrazny vysledok uvidite len na nose, na cele a brade je to skor otazka, ci tam mate vyrazne pory a ci ich latka, na ktoru sa necistota a cierna bodka nalepi aj vytiahne. Mne osobne ani nezaberaju tie na bradu a celo, minimalny ucinok, avsak tam ani tak pory nemam to zas pre zmenu na licach mam viac, na brade mam skor take ine bodky, ktore by som zrovna pormi nenazvala.
Zlozenie je obohatene o kyselinu citronovu s udajne nadhernou citronovou vonou, ktora je takmer necitelna. Hlavnou aktivacnou zlozkou je voda (ake jednoduche:))
Pri aplikaci si musite miesto aplikacie navlhcit vodou, aby naplast dobre prilnula. A taktiez pri lepeni dat pozor, aby bola naplast dobre pritlacena, takze pekne postupne prilepovat, nie cele to capnut naraz. Naplast totiz vytvrdne a potom uz s tym nic nenarobite, a zbytocne vam unikne miesto, kde by vam mohlo nejaky porik vytiahnut.
Je setrny k pokozke, pohodlne sa da odlepit, takze nie je problem:)
U mna vsak vyhrava hlavne naplast na nos. Aplikovat by sa mal 1 az 2 x tyzdenne. (mne by sa tak rychlo sice pory spravili avsak neviem, ci dostatocne velke aby boli odstranitelne naplastami, obavam sa, ze by zostali na svojom mieste).
Neocakavajte vsak, ze vam vsetky pory vytiahne aj na nose. Je vsak dostatocne ucinny a vacsinu porov, hlavne tych vacsich skutocne vytiahne.
P.s. na nos si ju lepim tak ze si hlavnu cast nalepim po dlzke a potom pomaly vyhladzam a pritiskam smerom k licam. Pripadne nerovnosti sa snazim vyhladit dodatocne, aj ked je to povacsine zvytocne.
Varovanie: po pouziti mozte citit mierne vysusenie,ale skutocne len miernucke, sposobene tym, ze vodu vam vytiahne naplast(absorbuje ju na svoju aktivaciu-prilepenie) a aj stiahnutie porov-kyselina citronova.

Naplast sa nechava posobit 10-15minut.





4 komentáre:

  1. Ahoj to myslis urcite tema no name od Essence, ze?
    U nas na kc stoji 39 kc a jsou tam 3, jsou uplne perfektni mam s nimi lepsi zkusenost nez s touto niveou ;-)
    navic ted je to tak mesic co zacali vyrabet i ty trojuhelnicky.
    Nejvic se mi osvedcilo je slupovat velmi pomalu, to tam zustane vice cernych tecek (cervu)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som ten "no name" mala tak hadam par rokov dozadu takze fakt neviem ako sa volal, ale myslim, ze to bola nejaka uplne neznama znacka, no na SR je obmedzena ponuka od Essence. Tak to uz sme dve co mame lepsiu skusenost s inymi ako Niveovymi:) aj ja ich zlupujem pomaly, ale aj tak mi tam vzdy nieco zostane, najma take malinke.Keby ich zlupneme rychlo myslim, ze to nema ziaden efekt:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som pouzivala aj tieto nivea a mne nejako nezabrali...a videla som aj essence tak asi vyskusam aj tie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mne sa prave predvcerom podarili tak dobre nalepit, ze mi to tieto perfektne vycistili;), s Essencovymi este prax nemam. Treba vsak tie pruzky dobre nalepit, pripadne ich dodatocne rychlo vyhladit, aby mali dokonaly kontakt s pokozkou

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)