piatok 29. októbra 2010

THE Removers


Konečne je tu pár dní voľna ...super...
Prvá otázka bude, aké odličovacie pomôcky používate VY?
Tu je pár mojich i keď Vás musím oboznámiť s aktuálnym stavom...ten zelený Eucerin som už konečne minula.

Pekne po poriadku:
Zľava: Odličovač Vichy 3 in 1 - vhodný aj pre nositeľky kontaktných čočiek, oftalmologicky testované. Túto značku už isto poznáte, klasika z Francúzska. Tomuto prípravku som verná takpovediac roky, no v poslednej dobe mi prestáva vyhovovať. Odličiť odlíči len musíte byť trpezlivý, a dostatočne nechať pôsobiť. Má krémovú kozistenciu. Pomaly som zaň začínala hľadať náhradu - keď mi mama pri jednej ceste (poznáte to balenie a minimalizovanie veci) povedala, veď si zober Biodermu- tá ti odlíči aj riasenku. A bolo vybavené - mám dokonalého náhradníka. 

Loréal Triple active - je vhodný na mladú pleť. Mňa však nenadchol, možno sa to zmení, keď zmením kombináciu používaných prípravkov. Čakala som od neho viac, kedže som sem tam použila mamine mlieko z tejto značky na zrelšiu pleť, ktoré bolo veľmi príjemné a navyše super voňalo. Na tomto ma vôňa (ak sa to dá tak nazvať) neočarila. Neočaril ma ani účinok. Dám tomu ešte čas, a neskôr, keď zaznamenám zmenu určite sa o ňom ešte zmienim.

Zeleným prvkom je môj darček ešte z Vianoc Eucerin - v súčasnej dobe sa mi ho podarilo už naštastie minúť. Narovinu poviem, že mi nesadol. Teda takto prvé použitia boli sprevádzané výkrikmi v duchu "úúú, aké úžasne". No neskôr mi začal pleť dosť vysušovať, a to mám zmiešanú problematickú. Takže mne vyhovuje, keď  mi ju troška odmasti. Pri použití cítite jemný náznak dezifekcie, čo Vám nemusí vyhovovať. Používala som ju ako finálne odlíčenie, čiže úplne na koniec na dokončenie odlíčenia. 
Určite by som ju nedoporučila na suchú pleť.

Pri kliknutí na obrázok si môžte pozrieť popis výrobku, obsahuje 2% kyseliny mliečnej, teda aspoň sa mi marí:)

Bell odličovacie obrúsky som si nekupovala schválne, boli pribalené v jednom väčšom balení aj s klasickými odličovacími tampónmi a tyčinkami. Povedala som si, že skúsim. 
Výsledok: príjemná vôňa, ktorá evokuje pocit čistoty a sviežosti, sú k pleti jemné a šetrné a zatiaľ som nezaznamenala niečo negatívne. Obsahuju aloe vera. Balenie obsahuje 30 ks, a údajne je vhodná aj pre odlíčenie vodeoodolnej riasenky. Tampóny sú napustené čistiacim tonikom - neutralným pH a neobsahujú alkohol!
Ako sa hovorí o káve " Coffe to go", toto by mohlo byť: " Pads to go":)


Víťazom dnešných hodnotení sa však stáva:
Bioderma 
Odličovacia voda vhodná nielen na tvár aj oči je bezkonkurenčná, čo však už bude znieť ako klišé.
Výborná aj na citlivú pokožku.



4 komentáre:

  1. to mlieko od loreal so mala aj ja. kupovala som ho lebo sestra si kupila to ruzove a ked som ho vyskusala bolo super :) ale toto nie je ani nahodou. lepsie ma odlici obycajny krem na ruky...dost onicom no :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak to som rada, ze mu nekrivdim a niekto ma podobnu skusenost, to mamine bolo perfektne, normalne sa mi po nom zmensili aj pory, asi ma zrelsia pokozka u Lorealu protekciu. Btw. minule som skusala v drogerke ovonat nejaky pletovy krem, co mali na mladu kožu, a akoze to nebola vona, ale nieco ako tie urcite kremy na ruky, take chemicke?(alebo nieco take ako tie nie moc vonajuce, od tejto znacky som cakala viac)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Eucerin pleťová voda je asi najlepšia akú som zatiaľ vyskúšala, pleť aj hydratuje a to som ešte nezažila, ja mám mastnú pleť a väčšina prípravkov moju pleť zbytočne vysušuje, niektoré ju naopak nadmerne zaťažia tu sa nič také nekonalo, naviac voda aj príjemne vonia.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. o tom to je, že každému sadne niečo iné, ja mám napr, teraz používam na doodličovanie pleťovú vdou s ružovou vodou alebo jarischovu a som maximálne spokojná...

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)