štvrtok 24. februára 2011

ELF Eyebrow kit

Ďalší z ELF-ej rodiny. Popravde väčšina názorov na set na obočie bolo pozitívnych. Takže asi predpokladáte, aký je verdikt. Príjemne prekvapil.
    Tento produkt je opísaný ako kompaktná duo farba obsahujúca vosk s pigmentami, ktorý obočie vytvaruje a púder , korý ho jemne zjednotí. Štetec Vám pomôže v oboch krokoch.
A na záver ospevujúca veta: "Dokonalé obočie po celý deň nebolo nikdy jednoduchšie dosiahnuť!"

Nižší obrázok moc nevyjadruje skutočné farby.
Na stránke je tento ilustračný obrázok (pre môj odtieň medium)
Dostupné odtiene:(zľava) Light, Medium, Dark
(dolný riadok) Ash
Odtieň: Medium (tento mám)
Cena: 4 
Hmotnosť: 2 g
Spotrebovať by ste ho mali do 12 mesiacov od otvorenia.

"Vytvorí obočie plnšie, silnejšie (kto vie ako preložiť "thicker") a definované."

A tu už obrázok viac približuje skutočnosť. Môžem povedať, že celkom zodpovedá zobrazeniu na stránke.
Na ľavej strane reálnejšia tmavšia farba, na pravej fotke zase bledšia farba.
Malá ukážka na ruke: (farba v krabičke opäť moc nezodpovedá)
Aplikované:
..a ešte jeden obrázok...
Zhodnotenie:
   Aj tento set je tiež balený v papierovej krabičke. Keď som ho odtiaľ vydolovala (tá časť krabičky, čo sa zasúva, aby bol dokonale zavretý, nechcel von:)-nakoniec sa podarilo. V balení nájdete zrkadielko a pribalený obojstranný štetček, výborný na využitie tohto setu. Skosenou stranou si naberiete "vosk"-tmavšiu farbu. Treba ho rozotrieť po celej ploche obočia, aby sa vytvoril tenučký film (pracujete podobne ako s ceruzkou na obočie). Nasleduje druhá strana štetca, ktorá je určená na farebný "púder", (trochu mi to pripomína očný tieň, len jemnejšie), tento roztrieme tiež starostlivo a vyplníme tak drobné medzierky a farebne ho zjednotí. Výsledok má byť perfektný, a mne nezostáva nič iné len súhlasiť. Napriek pozítívnym ohlasom som bola trochu skeptická. No tento výrobok ma presvedčil o svojich kvalitách. Bola som zvyknutá používať ceruzku, no toto pôsobí prirodzenejšie. Je fakt, že možno prvé razy si budete musieť navyknúť na aplikáciu vosku skoseným štetčekom, ale potom ako to zvládnete tento produkt už nedáte z ruky. Obočie drží na svojom mieste a nerozmazáva sa:)
Hodnotenie: 5/5

6 komentárov:

  1. teda dekuji za tip, to vypada zajimave?)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá to zaujímavo, ja som si prednedávnom chcela dať zafarbiť obočie, ale nejak mi to nevyšlo, a toto pôsobí ako vhodná alternatíva :) a vera škoda, že nie si z Ba

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Julia: veď aj je a nie je zač:)

    lulluword: ja nemám dokonalý tvar takže musím dokreslovať. hm, rozmýšlam aj nad "vytetovaním" ušetrilo by mi to prácu.))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja pouzivam "prasok" na obocie od Christian. Ale nie je tam ziadny vosk a stoji asi 30 eur. Velmi drahe, ale neviem si to vynachvalit. Kazdopadne vyzera prirodzenejsie ako ceruzka, tiez. Dakujem za tip, asi vyskusam aj toto, ten napad s tym voskom sa mi paci.

    xx
    M.

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)