sobota 19. novembra 2011

Chcete TRAVALO?

Photobucket
Ak si ešte pamätáte na Travalo - naplniteľný flakón na parfémy do kabelky ( s objemom 5ml), o ktorom som písala tu:
mám pre Vás jednu novinku, ktorá Vás možno poteší.
Travalo prichádza do siete parfumérií FANN
Určite Vás zaujíma cena, ktorá bude 14,90 eura.
Nie je mi celkom jasné, či sa objaví aj v kamenných obchodoch, alebo len na eSHOP-e, (kde nájdete aj ďalšie info napr. o dostupných farbách) - podmienkou pri nákupe je minimálna hodnota nákupu 30 eur,  poštovné je však zdarma.
Mňa osobne by isto viac potešilo, si ho najskôr pred kúpou "omacať" v obchode (vidieť veľkosť a tvar:)) ), ale hlavne vidieť reálne farby. 

Photobucket
zdroj obrázkov: www.fann.sk

Nosíte pri sebe parfémy, aby ste aj cez deň osviežili silu vône?
Máte niečo podobné?
Teším sa na Vaše komentáre a prajem Vám úžasnú sobotu!

p.s. Ktorú farbu by ste si vybrali Vy?;)

"Travalo - unikátny univerzálny systém doplňovania vône. Patentovaný systém opätovného dopĺňania vašej obľúbenej vône. Travalo vám umožní odčerpať si z vône, koľko potrebujete a mať ju poruke kedykoľvek a kdekoľvek sa nachádzate."

11 komentárov:

  1. hm no neviem :)

    Inak pozyvam ta k sebe na giveaway kde vyhra je taska plna darcekov, zucastnit sa mozes tu:
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/2011/11/second-international-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nezvyknem sa v škole/ niekde ešte dodatočne navoniavať... a ak by som aj chcela, tak si vezmem celý parfum so sebou... našťastie si totiž kupujem približne 30 ml balenia, takže to nie je taká katastrofa nosiť to v taške :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. noo to je problém,ja sa moc nestíham voniať,po škole bežím na autobus..ale väčšinou nosím také malé vzorky,vieš čo myslím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vždy jsem něco takového chtěla, protože tahat celý flakón voňavky sebou mi přišlo zbytečné, obzvlášť, když se mimo domov voním jen zřídka, ale všude to stálo minimálně 300,- a to se mi za to nechtělo vyhazovat. Pak jsem to sehnala za 30,- a nosím to sebou pořád. Je to určitě super věc :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. taky jsem tyhle plnitelné flakonky zaznamenala :) vím, že je měli i v sephoře, ale to už bude dýl a taky vím, že tam byly akce, že ti je naplní parfémem dle vlastního výběru :) bylo by fajn, kdyby se objevili ve Fann :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. nosim, nosim...pre tento ucel pouzivam vzorky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. toto by sa mi zišlo, lebo ja mám doma samé veľké flakóny, no a tie sa mi so sebou nosiť neoplatí, lebo by sa mi ani často nevošli do kabelky :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. no pre mna asi dost velka zbytocnost :))...pretoze ak pouzijem parfem raz az den tak mi vydrzi cely den..a niekolkokrat denne sa striekat a potom smrdiet na 5 metrov to nie, nenavidim to na ludoch co tak smrdia...bleee...mam radcej ked niekto vonia decentne ked ssom pri nom a len slabo...ved ked ja vonavku necitim, to neznamena ze ju neciti okolie :D...no toz moj nazor na toto :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ale teraz ked tak nad tym rozmyslam :D tak moze to byt dobra vecicka na dovolenku alebo ked idete niekam na vikend...nedajboze aby sa mi niekde rozbil moj parfem :D:D b tomto smere to vidim ako chodnu vec :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)