pondelok 7. novembra 2011

Nový týždeň, nové nechty

Hello bloggers, ale nielen Vy!
Nový týždeň si zaslúži nové nechty. Akej farby máte dnes na nechtoch zrovna Vy?
Photobucket
S príchodom zimnejších mesiacov asi dosť z Vás presedláva z milej ružovej na červenú. Asi je to nejaké podvedomé nastavenie:). Zdvihnite ruku, ktorá to tak robievate.
Ja som minulý rok v zime odolávala červenej. Tento rok v tomto období ju mám na nechtoch už 2x ( a to v krátkom časovom intervale:) ).
V poslednej dobe ma akosi prestalo baviť bezhlavé nakupovanie kozmetiky a snažím sa ťažiť skôr z domácich zásob:) (ale to už ste tu asi čítali). Bola by škoda keby vyšli navnivoč. A ako to máte Vy?
Nakupujete len, keď niečo miniete, alebo si kúpite aj tak. Alebo máte na to nejaké pravidlo? Som zvedavá na vaše odpovede.

Bourjois v odtieni 8, som našla medzi lakmi v našom lakovacom košíčku. Myslím, že bol v balení ešte s jedným trblietavým, nikdy som ich však nenosila dokopy. Vlastne aj tento mám na sebe prvýkrát. A je celkom fajn, trochu mi pripomína Maybelline-ovú Colorramu v odtieni Cherry (asi názov pokračoval, ale fakt si ho nepamätám). Ten si zo mňa troška vystrelil. Všade som totiž mala červené čiarky ako od farbičky (aj na mobile). Stále som nevedela z čoho to mám. Až som na to prišla čistou náhodou. Robila to nalakovaná hrana nechta. Takže v škole som si nepotrebovala podčiarkovať text farbičkou, stačili mi na to nalakované nechty. Samozrejme som to nerobila. No a ako sa ukazálo tento to robi tiež, aj keď nie až v takej miere).
Má plochý štetček, ktorý mám veľmi rada, lebo uľahčuje lakovanie a ťahy sú presnejšie. I keď narovinu, tentoraz sa mi s ním akosi nedarilo lakovať až také presné ťahy. Dobre sa nanáša a kryje už v jednej vrstve, zo zvyku mám však dve. Schnutie nie je jeho silnou stránkou, podľa obalu by mal schnúť hneď. Mne schol riadne dlho, dokonca sa mi na ňom spravili aj škrabančeky a to sa mi stáva pri tých lakoch, ktoré až tak rýchlo neschnú.  Vrchná vrstva sa tvárila ako suchá, ale pod ňou to tak ružovo nevyzeralo. A to som Vám ešte nepovedala, že som použila kvapky na urýchlenie schnutia. Takže za to bodík dole.
Farba je pravá vínová, myslím, že ideálna do týchto dní. Hodí sa skôr na kratšie nechty.

Máte skúsenosti s lakmi od Bourjois?  Aký je Váš najobľúbenejší produkt z tejto značky?

Photobucket
U nás riadne fúka vietor, tak si dajte pozor, aby Vás neodfúklo. Krásny dník!

11 komentárov:

  1. skvelá farba, takúto červenú mám najradšej :)...inak neviem čo je s tými čerevnými lakmi, každý jeden ktorý som mala tiež "kreslil" a ešte k tomu sa ani nedajú odlakovať normálne, stále mám ružové prsty z nich a nejde to dolu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja mám zas len priesvitný lak :D ale na nohách (no a čo, že to nevidno :)) mám tmavú fialovú s modrými flitrami :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. měla jsem od nich jeden růžový lak a byla jsem s ním nesmírně spokojená. Asi si koupím další, tenhle červený se mi líbí!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Evie, ja to mám tak, že stále kupujem a kupujem a nestíham spotrebovávať, hlavne teda u lakov!

    Bourjois laky som mala, ale ak mám pravdu povedať, už si ani nepamätám mená, jeden bol svetloružový a jeden fuchsiový, ale neboli z tej rady čo máš ty ale z tej staršej, neviem či sa ešte predáva. Červenú inak veľmi nemusím, na sebe, ale na iných sa mi veľmi páči, no nie je to divné? :) Inak som nad tými lakmi už uvažovala, vyzerajú dobre, najbližsie si asi jeden kúpim na vyskúšanie, ale tento červený to asi nebude :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ten lak mám tiež a je úúplne skvelý!!nanáša sa lahko,ja som spokojná:Pa so značkou som spokojná,ako aj laky tak aj očné tiene sú skvelé:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. od Bourjois mám rada jeden sprchovací gél ♥ tento lak má krásny odtieň:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tento lak sa mi farebne páči moc moc :)...ja mám momentálne na rukách beldozelený a na nohách koralový :D a vôbec nepozeram na farby či je elto, či je zima aj v zime si dám neónku :D...aa on burjois si chce kupit taky kriklavy fialovy mozno to bude ten fuchsiovy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krasna farba...od Bourjois som mala fajn licenky, maju uzasny vyber odtienov.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. červená je věčná :) mam jí asi ve 3 odstínech a pořád na nehtech :D

    http://missnothingfashion.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. krásna sýta farba :) a moje nechty?? take do biela až strieborné, zvláštna farba...

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)