streda 3. apríla 2013

Empties (March)

Neviem ako vy, ale ja väčšinu blogov sledujem cez Google Reader. Preto, keď mi po prihlásení týždeň alebo dva dozadu vyskočilo, že "reader" od 1. júla končí, nebola som nadšená. Rozmýšľala som, čo teraz. Jedna z možností je, že ich začnem sledovať cez "Bloglovin", ktorý priamo ponúka možnosť importovať blogy, ktoré sledujete z Google Reader-a. Tieto Google inovácie....Človek si na ne zvykne a potom mu ich zrušia...Čo na to hovoríte Vy?

Ale k príjemnejšo-prospešnejšej téme. Opäť sa mi podarilo minúť nejaké vecičky. S odstupom času mi je za pár aj ľúto. Nahradili ich totiž nové produkty a momentálne sme vo fáze, kedy sme si tak celkom nesadli. Dúfam, že sa to zlepší, lebo inak...bude negatívna recenzia. Ale to by ma až tak nemrzelo, veď tak mám možnosť varovať Vás. Zároveň viem zhodnotiť, že ten Matriciane Multi Défense bol ozaj úžasný a s Bioderma umývaco-odličovacím gélom sa navzájom tak dopĺňali, že nebolo o čom:). Farbu do tváre mi dodal Autobronzant od Biodermy (samoopaľovák) a ja mám už teraz neuveriteľnú chuť nevyzerať tak bielo-bielo. Inak to fakt neviem pomenovať. Možno takto spravím nejakú trojročnicu-výročnicu výrobkov, ktoré mi fakt utkveli v pamäti.
Inak, aby som vás nezabudla informovať na blogovom facebook-u sa dozviete horúce novinky z mojej prvej ruky. Najnovšie by som Vám dala do pozornosti názor o BB krémoch od An Pavelcovej, ktorí podľa mňa stojí za prečítanie. Dozviete sa v ňom to, čo sa v iných článkoch o BB-čkach nepíše!

A teraz konečne k tomu, o čom tento článok má byť!
NIVEA Smooth Nourishing krém na ruky. Oficiálna verzia: Bohaté zloženie s olejom z makadamiových orieškov a s vitamínmi posilňuje ochrannú vrstvu pokožky. Zároveň intenzívne hydratuje a stará sa o zdravie nechtov i jemnej kožičky okolo nich. Zvláčňujúca technológia HYDRA IQ podporuje pri pravidelnom používaní vlastný hydratačný proces pokožky, a to i v prípade opakovaného umývania rúk.
Myslím, že väčší efekt na moju pokožku by mal čistý olej z makadamiových orieškov ako tento. Pre mňa priemer. 
Kúpila by som ho znovaNIE, myslím, že to nikoho neprekvapilo.

CIEN FOOT BALM krém na nohy. Fajn hydratuje, cena milo poteší. Obmedzená dostupnosť len cez Lidl Wellnes týždeň, preto som zvedavá na moje dojmy z nového Balea krému, ktorého testovanie som včera slávnostne zahájila:)
Kúpila by som ho znova: ÁNO, ale mám chuť na zmenu, preto sa teraz zamerám na Balea výrobky:).

SALLY HANSEN odlakovač na slabé nechty s vitamínom E a pšeničnými proteínmi mi vyhovuje. Nechty mi nevysušuje, balenie vydrží relatívne dlho. Dobre odlakuje.
Zmienku o ňom nájdete pod "sally hansen".
Kúpila by som ho znova: ÁNO, preventívne striedam Sally Hansen ružový, modrý a zelený. Teraz sme sa rozhodli vrátiť sa znova k nášmu prvémi modrému:), lebo sa mi tak marí, že bol prvý a najlepši.

LUMENE Balancing toner pomerne čerstvo som vám ho recenzovala nedávno. Až na vôňu mi vyhovoval a v podstate som si časom zvykla aj na ňu. Doma máme ešte masku, ktorú podrobujem zatiaľ skúške, takže sa snáď časom dočítate aj niečo o nej.
Zmienku o ňom TU.
Kúpila by som ho znova: Ako sa to vezme, ÁNO na vyskúšanie. Ale teraz by som vyskúšala zase niečo nové od tejto značky. Tento je určený na mastnejšiu pleť, tá moja je teraz akási presušená, tak preto tá zmena.

BIODERMA Hydrabio Mousse využívala som ho najmä na odličovanie make-upu. Oči som si netrúfla a pre istotu som aj pleť s ním čistila 2x po sebe. To len pre dôkladnosť, pretože sa mi zdalo, že na  prvýkrát všetko nezobral. Pena je trošku neposlušnejšia ako obdobný gél z rady Sébium, ktorý som Vám spomenula TU. Preto, keby si mám vyberať znova, vyberiem si gél. Niekde som čítala, že pena vysušuje, mne sa to našťastie nestalo.
Zmienka o ňom TU.
Kúpila by som ho znova: NIE, aj ÁNO. Závisí, či preferujete šľahačku alebo želé:). Ak ste vtip nepochopili, nevadí. Svoju voľbu som už odôvodnila. Skôr by som si zvolila gél, lepšie sa mi s ním pracuje a je priamo určený na zmiešaný typ pleti, ktorý mám.

CLARINS Daily Energizer cream poznáte ten pocit, keď si niečo zidealizujete ešte pred samotným nákupom? Ste presvedčené, že to proste bude ono a vy na to budete spievať ódy. Realita je potom úplne iná. Dekoratívku od Clarinsu mám rada, ale so staroslivosťou o pleť sme si akosi nesadli. Na (ne)šťastie som dostala pri jednom nákupe ako darček taštičku s ďalšimi produktami pre pleť, takže sa spolu ešte uvidíme. Dúfam, že už to bude lepšie.
Zmienka TU.
Kúpila by som si ho znova: NIE, oveľa lepší pocit som mala z Matriciane od Biodermy. Ale vo vianočnom balíčku bol pribalený tento krém v tégliku, takže toto nie je jeho posledné slovo:D.

BIOSILK silk therapy jedna s ospevovaných vecí na blogoch, ktorá nie je zlá, ale viac mi vyhovoval napr. CHI olejček alebo Morrocanoil. Všetky majú špecifickú parfemáciu. CHI pánsku, Morrocanoil orientálnu a tento voňavú, ale po výmene s predošlými aj dosť výraznú. Navyše som si musela dať pozor, aby som nepoužila veľa, pretože v tom prípade sa mi vlasy rýchlejšie zmastili. Jednoducho treba vzorkami vyskúšať, ktorý Vám sadne.
Kúpila by som si ho znova: NIE, vôňa by mi tak neprekážala, ale celkovo, keď som neodhadla množstvo vlasy dosť skoro pôsobili mastným dojmom, príp. som si ich musela umyť skôr ako zvyčajne pre lepší vlastný pocit.

L´OREAL TRUE MATCH nesadli sme si a mali ste pravdu, bol na mňa pritmavý, čo som sa snažila neskôr skompenzovať BB-čkom od Misshy.
Zmienka TU.
Kúpila by som si ho znova: NIE, nie a nie. Nesadol mi po viacerých stránkach.

PUPA VAMP! riasenka, o ktorej som si myslela, že bude skvelá, taká nebola. Stáva sa. Myslím, že na zvýšenie "ratingu" by jej nepomohla ani čierna verzia.
Zmienka TU.
Kúpila by som si ho znova: NIE, sľubuje objem, ktorý ku mne asi zabudol doraziť. To však neznamená, že u Vás nebude fungovať tiež.

L´OREAL YOUTH CODE hádam najväčšie sklamanie nakoniec. Moc sa mi to tu nechce obkecávať, ale v pomere cena/ výsledok by som povedala, že až podpriemer. Určite ste tento výrobok videli v obchodoch, časákoch, telke, približne viete, čo má robiť. U mňa výsledok - akoby som ho vôbec nepoužívala. Takže, či ho doma mám alebo nie výsledok je rovnaký.
"Omladzujúce sérum proti vráskam. Obnovuje pokožku a zlepšuje jej schopnosť regenerácie.
      - Po prvej aplikácii sa pleť začne vyhladzovať, redukujú sa vrásky a pleť je hydratovaná.
      - Po mesiaci vyzerá pleť oddýchnuto, je rozjasnená a hladšia.

Pro-Gen Tm Technology - Zlepšuje schopnosť regenerácie pokožky. Obsahuje 10x viac Pro-Gen zložky ako Youth Code denný krém." [zdroj: parfums.sk ]
Kúpila by som si ho znova: NIE, načo? Budem sa opakovať, ale ten Matriciane je fakt lepší kus!

Celkom som sa tento mesiac posnažila, čo poviete?:) Aj keď pri spätnom pohľade, koľko vecí som vôbec nemusela používať...
Čo Vás zaujalo? Skúsili ste niečo a máte na to iný názor? Rovnaký? Sem s ním!

12 komentárov:

  1. Biosilk jsem nezkoušela, mám CHI, vůně mi sedne, množství jsem zatím vždy odhadla a vlásky mám krásně hebké, takže už asi nehodlám měním a pak jenom koupím velké balení :) S tím google readerem to ted slyším všude, pěkně mě to štve, jsem na to zvyklá, blogy sledovat přes to. Akorát trochu nechápu, že koční reader, ale přitom friend connect ne, vždyt to jde ruku v ruce, ne? Musí skončit oboje nebo ne? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to ja v tom nie som až tak zbehlá, podľa mňa to nemusí byť prepojené, nie?či? ale kdesi som čítala aj nejaký komentár, že končí aj GFC, ale to už tu bolo aj pred rokom..tak neviem, preco to nemozu nechat tak...inak aj mne CHI vonou sadol:) a navyse mi dlho vydrzal a to som mala to male balenie:)

      Odstrániť
  2. S pěnou od biodermy mám podobné zkušenosti. Odličuju s ní i oči a musím to vzít na dvakrát a stejně se mi to nezdá úplně odlíčené, nechápu jak to může někomu hned na poprvé dokonale odlíčit řasenku a vysušená jsem po ní bohužel jako blázen :(
    nemesisjournal.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som oci skusala s penou len 2x na skusku a nula bodov, takze tie som si odlicila dopredu s micelarkou a zvysok potom s penou. A aky mas typ pleti?

      Odstrániť
  3. tak já ted nevím :-D přemyšlela jsem že si koupil biosilk všichni (skoro) jsou nadšeni, ale ted jsem zmatená jestli nezvolit CHI .... a taky mě napadnul Aussine (nevím jak se to píše) :-D

    nika-world.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mnohým práve vadí výrazna pánska parfumácia CHI, ale tiež vidím tak na 99% blogov, že im je viac sympatický Biosilk, ak máš možnosť chod do kaderníctva ovoňať CHI a Biosilk (ten majú myslím aj vo Fanne) a rozhodni sa podľa vône, alebo skús zohnať nejakú vzorku. Ja som zrovna túto Biosilkovú dostala od kaderníčky. U CHI sa mi nezdal, že by som mala až taký problém s rýchlejšie mastiacimi vlasmi, aj keď som použila viac ako by som mala. A ten "Aussine", nemyslíš Aussie? Len ten má práveže 3minutes miracle, nie olejček a nemyslíš ten, tak neviem:D Tu máš menšie porovnanie u Bellatrix, ja som niečo podobné písala už dávnejšie, keď tak nájdeš to pod štítkami: http://beautybybellatrix.blogspot.sk/2012/09/chi-silk-infusion-or-biosilk-silk.html

      Odstrániť
  4. noo mne baby povedali, ze ruzovy odlakovat SH si nemam nikdy kupovat lebo slabo odlakuvava! :D nie je to pravda? ja som mala raz zeleny (bol celkom fajn) a odvtedy iba modry...a trblice idu s modrym dolu jedna basen...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no je pravda, ze my sa vraciame k tomu modremu, pretoze sa nam zda, ze bol prvy a zarovne najlepsi, ale celkovo mi najviac vyhovuju odlakovace SH:)

      Odstrániť
  5. Mousse dorazim uz aj ja kazdu chvilku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a ako si s ním spokojná ty?

      Odstrániť
    2. Ja si s tym len holim nohy :) na tvar mi to bolo nepohodlne teda aplikaciu myslim

      Odstrániť
    3. :DDD, ja som v komentoch najprv čítala bez toho, aby som si prečítala k čomu to je, že holím si s tým nohy, až som sa preľakla, že niečo používam, tak kde nemám:DDD, no tá aplikácia nie je moc praktická, aj keď na tvár niečo takéhoto charakteru človek len tak nenajde:D

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)