streda 19. marca 2014

CORAL GEOMETRY

Priznám sa, že týmto vzorom som sa inšpirovala na inom blogu. A s hanbou priznám aj to, že som zabudla, na ktorom. Ale páčili sa mi tak, že som ich musela vyskúšať. Hovorila som si, že to nebude takú hrozné. No, nebola to "brnkačka". 
 Rada by som sa s Vami podelila aj o to, čo som k nim potrebovala a bežne pri úprave nechtov používam.
Začínam SALLY HANSEN Diamond strength osobne som ním menej nadšená ako s Miracle cure. Pri používaní Miracle cure som mala pocit akoby som si naniesla "gélovú" vrstvu, ktorá necht spevňovala. Pri Diamond strength som napriek jeho veľavravnému názvu, pocit spevnenia nechtov nemala. Dokonca sa mi zdalo, že sa mi nechty viac štiepili. A pritom práve nežiaduce štiepenie a lámanie má zastaviť. Miracle cure na mňa spravil rozhodne lepší dojem.
Samozrejme závisí to od individuálneho jedinca ako na koho zapôsobí. Originál je balenie so strieborným lesklým (alobalovým) vrchnáčikom, čo som zistila vďaka vytečenému odlakovaču, ktorý ho dôkladne od fólie očistil. Takže mám teraz len takýto "pure" čístý - šedý:). Mínusom je pre mňa aj nepriehľadnosť fľaštičky.

Farebný podklad tvoril môj obľúbený, aj keď pomaly novinkami vytesnený, ESSIE Van d´Go. Potom som čiernou akrylovou farbou spravila čiary a voľné miesta podľa ľubovôle vyfarbila trblietkami.
Výsledok som zafixovala skvelým  NYC Turbo dry top coat-om.

Kožičku okolo nechtov som ošetrila olejčekom Vitamin E nail & cuticule oil SALLY HANSEN. Po použití by ste mali mať pružnejšie nechty a jemnejšiu, vláčnu kožičku. Obsahuje samé dobroty, vďaka ktorým by ste mali priasť blahom (teda asi bohato stačí, keď bude priasť vaše nechtové okolie:) ). Žiaľ, ja vidím efekt len v momentre, keď olejček nanášam. Práve na to som sa tešila. Ako budem mať konečne ukážkovú nechtovú kožičku ako na tých krásnych nechtových blogoch. Takže tento alebo hociaký iný spraví pravdepodobne rovnaký efekt. Ale aby som mu len nekrivdila, určite je na tom moje nechtové okolie lepšie než keby som nepoužívala žiaden.
Na štiepenie a lamánie nechtov však existuje pomoc. Stačí si zaobstarať gumenné rukavice a používať ich pri umývaní riadu:). Mám to vyskúšané.

Zaujímalo by ma, čo používate pri lakovaní nechtov vy. Prípadne produkt, s ktorým moja nechtová kožička zažiari:). Teším sa na tipy!:)

p.s. Už som si spomenula na ten blog!!!Inšpirovala ma ROMANA!

12 komentárov:

  1. Velmi povedené! Mám moc ráda tuhle korálovou barvičku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherné ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. je to veľmi pekné ! :)
    na nechtovú kožtičku používam ten žltý olejček od oriflame - on je sa mi zdá aj na štiepenie nechtov aj na kožtičku :) som s ním spokojná už teraz mám tretie balenie.. ale moje nechty a celkovo kožtička je dosť suchá v tomto zimnom období :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to sme na tom podobne, ale našťastie je tu jar, tak snáď sa to už len zlepší:)

      Odstrániť
  4. Krásně provedený a super barvičky. :) Při poslední návštěvě drogerie jsem po tom olejíčku od SH pokukovala, ale zatím nenastal jeho čas. :)) Jinak já hrozně ráda na nehtové okolí používám klasickou modrou Niveu. Ta je fakt zázračná a při pravidelném mazání je výsledek dost znát. Když mám nehtovou kůžičku v katastrofálním stavu, tak stačí pár nocí po sobě nahrubo namastit Niveou, nandat rukavičky a je to.
    Jinak myslím, že to bylo u mě, aspoň jsi mi tam psala, že to chceš zkusit. :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mám na rade ešte Orly olejček, tak uvidím ako budem spokojná s ním. Ja práve krémujem nahrubo každý večer (teraz mám Babariu), ale asi si moc máčam ruky alebo čo...najprv pôjdem tú Niveu ovoňať:), kedysi som ju ako značku dosť používala, ale akosi časom menej a menej, teraz zväčša len sprcháče

      Odstrániť
  5. Tá farba je úžasná :) A inak s umývaním riadu v rukaviciach úplne súhlasím, robím to tak už roky. Mňa skôr prekvapuje, že keď to niekomu poviem, tak sa na mňa pozerá ako keby som z inej planéty :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ako aj mne sa lepšie umývajú bez rukavíc, ale vidím výsledky, tak sa snažím s nimi...možno sa podelím s podobnými reakciami onedlho aj ja:)

      Odstrániť
  6. vyzera to krasne :-) ja raz za cas pouzijem olejcek od Dermacolu, ale taktiez efekt len momentalny..

    Viva la Vida Dorota

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)