piatok 11. apríla 2014

CREATIVE DESIGN

Vo vytváraní nechtových dizajnov som značne poľavila a nepomohlo tomu ani obohatenie mojej zbierky o tento kúsok. Iný lak praktický nenosím. Aby som si ho trošku "pošanovala", siahla som po  niečom inom a stvorila to, na čo sa práve pozeráte. 
Do procesu som zapojila aj priateľa, maľoval mi čierne prúžky na pravej ruke:). Trošku "vypečené", ja viem. Chudák mal z toho stres, ale myslím, že túto výzvu zvládol excelentne!:)
Zapojili ste niekedy do lakovania nechtov chlapov? Ako im to šlo?

Viem, že farby nie je veľmi vidieť, ale základ tvoril šedý odtieň s trblietavým nadlakom a pastelovo-ružový lak. So štetcom som potom namaľovala akrylovou farbou čierny prúžok. A dielo zavŕšila bielymi zväčšujúcimi bodkami.

8 komentárov:

  1. Evka, toto vyzerá dosť dobre, dobrý nápad. Ja toho svojho radšej nie, naša nechtová komunikácia končí pri vete: Podaj mi, prosím ťa, ten cyklaménový lak :-D to slovo totiž nemá v slovníku a teda nevie, čo od neho chcem (aj keď už by sa takéto "základné" veci pri mne naučiť mohol :o))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to môj už rozlišuje farby celkom dobre, ale sem tam to drhne:))) a niekedy sa pri tom aj dobre pobavím:), musíš ho viac cepovať:)

      Odstrániť
  2. skvelý nápad na nechtíky. Krásne sú :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krasny prsten ale ten som ti uz tusim niekedy chvalila :) a co sa nechtikov tyka velmi zaujimave v nahlade vyzeraju ako keby si tomala zips :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to ma ani nenapadlo, ale je to možné:) a ďakujem:)

      Odstrániť
  4. Tiež mám ten prsteň :)) Inak nechty úplne úžasné ;)

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. uff ja ta obdivujem, ja si neviem nalakovat ani pravu ruku :D :(

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)