utorok 29. júla 2014

COCONUT WATER

 photo 604_zps8ce65735.jpg
Nie, že by som nedokázala odolať novinkám, ktoré pravidelne obohacujú náš potravinový trh, ale rada ich vyskúšam, už len preto, aby som si vedela utvoriť názor. Tak to bolo aj s kokosovou vodou, ktorú som videla na pár blogoch a konečne sa dostala aj do našich obchodov. Už som ju síce mala v jednej exotickejšej destinácií, osviežujúco vychladenú priamo z kokového orecha, no chcela som si tú chuť pripomenúť, aj keď tentoraz z plechovičky. Cena sa mi moc nepáčila, ale tak nepijem ju každý deň. No v každom prípade som si tento moment mohla nechať ujsť. Vôbec mi nechutila a keby na nej nie je napísané 100% prírodná kokosová voda, myslím si, že je do nej pridaný cukor. Na 100ml má 7.9 g cukru, čo nie až je veľa. Ale mne skrátka nechutila. Pripomínala mi roztok, ktorým kedysi dedko dokrmoval včely.
Celkom som privítala, že k nám prišiel Bubble tea, ktorý som poznala hlavne z českých blogov. No skončil podobne ako vyššie spomínaný. Dali sme si zelený čaj s jahodovými guľôčkami. Mohli sme zvoliť želé, ale ja som chcela ospevovanú klasiku. Kým sa mi podarilo preraziť slamkou zavarenú fóliu, narobila som sa:DD a vlastnou šikovnosťou aj oprskala. Čaj bol fajn, ale tie guľôčky boli ako také sladké sirupové nálože. Bolo celkom zábavné, cucať ich cez hrubšiu slamku. Ale celkovo, obídem sa aj bez toho.
Arizona bola pre mňa vyslovene sirupová voda. Nezachránil to ani zelený čaj, ktorý bol možno príjemnejší a hlavne menej sladký. Ale opäť som ju mala prvý aj posledný raz.
A keď už tu tak pekne sumarizujem. Pamätám si na "boom" Milka Oreo. Možno je problém v tom, že čokoládu celkovo nejedávam, ale viac mi chutí každé zvlášť. A to Oreo kľudne vymením aj za obdobu z Lidla Neo:).
Proste nie som cieľová skupina týchto výrobkov:).

Tak by ma zaujímalo, či ste mali niečo z môjho "zoznamu", (prípadne niečo obdobné). Chutilo/nechutilo? Teším sa na Vaše komentáre!:)
 photo 603_zpsf103cf4e.jpg
 photo 607_zps751dc740.jpg

 photo 605_zpsb77e7f51.jpg

 photo 600_zps3fc62b5b.jpg
 photo 601_zpsae98c7fb.jpg
 photo 602_zps80b198e4.jpg

13 komentárov:

  1. Máš úúžasnou halenku! Nádherná♥Moc ti sluší.:) Mohu se zeptat, jak jsi udělala náhled fotek na svém blogu z instagramu ? Děkuji :)))
    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. prepáč, že píšem až teraz:) tu si vyplníš údaje a zvolíš možnosti, ktoré chceš: http://www.intagme.com/ a potom už len vložíš ako widget:). Snáď som ti pomohla, keby v niečom nemáš jasno, kľudne nápiš:)

      Odstrániť
  2. Ja väčšinou rada skúšam tieto novinky a pomer toho, čo mi chutí a nechutí je asi 50:50. Kokosovú vodu som ešte neskúšala, ale chystám sa vyskúšať kokosové mlieko do kávy. Bubble tea ma nejak neláka, zato Arizona mi chutila - ale len tá čučoriedková. A Oreo/Neo s čokoládou alebo bez stále milujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to máš ešte asi stále lepší pomer ako ja:)), ale aby som len nepiskovala, napr. "frozen yogurt" mi chutí, teda až pokým som neprišla na to, že kaloricky sa asi vyrovná normálne zmrzke..a to človek mal pocit ako je niečo zdravé:D

      Odstrániť
  3. ani mne kokosova voda nechuti, zasa novy boom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. musím zistiť, či aj u nás majú tú kokosovú vodu! ja som si zamilovala mlieko s príchuťou kokosu od Muller :).
    inak, super fotky! pristane ti to na nich! a košeľa je krásna!

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to som raz skúšala tuším kávové, či aké,p pretože inú "kávu" nemali a v jednom časopise dopadol najlepšie z vybraných, pre mňa to bolo niečo ako kakao..., ale verím, že kokosové môže byť skvelé:D..a ďakujem:)

      Odstrániť
  5. Úplne s tebou súhlasím vo všetkom. Až na tú kokosovú vodu, tú som nechutnala a ani mi nejako extra nechýba. Ale v ostatnom sa zhodneme. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak z môjho pohľadu si ani o nič neprišla...len si ušetrila:)

      Odstrániť
  6. Parádní článek, moc se mi líbí tvá halenka, taky ráda nosím podobné :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. kokosová voda mi vůbec nechutnala, to není nic pro mě, zato Arizona Tea zbožňuju! <3 konečně se dají sehnat i u nás :) Bubble Tea jsem zkoušela jen jednou a docela jsem si pochutnala, nicméně to není nic, na co bych musela chodit každý den.

    skvělý, skvělý, skvělý outfit!

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)