štvrtok 31. júla 2014

COLOR TIPS

 photo 1014_zpsff7176d7.jpg

Nedávno ma inšpirovala Veve so svojimi krásnymi neónovými končekmi. Priznám sa, že dovtedy ma tento typ manikúry nechával chladnou. No tie jej ma fakt očarili a kedže som mala po ruke laky z osviežujúcej koláže, zrecyklovala som tie. Moja verzia je však len slabým odvarom.
Na základ som opäť použila ESSIE SAND TROPEZ, končeky na palci a prstenníčku som nafarbila oranžovým ESSENCE 145 FLASHY PUMPKIN, ktorého krycia schopnosť otestovaná na celom nechte je dobrá, takže vám postačí aj jeden hrubší náter. Zato o ružovom MISS SPORTY č. 462 to povedať nemôžem. Keď tieto dva dáte vedľa seba, hneď vidíte rozdiel. O krytí v jednej vrstve pri ružovom môžete snívať. Druhá vrstva vylepší skóre, ale terno to nie je. A výdrž je aspoň na mojich nechtoch, takmer nulová. Zatiaľ, čo oranžový sa držal, tento už bol spolovice dole. 

Aké máte skúsenosti s lakmi Essence a Miss sporty Vy?
Páči sa Vám tento typ manikúry?
 photo 905_zps1e2396d6.jpg

 photo 500n_zps47b8d846.jpg photo 301n_zps602b60a3.jpg

17 komentárov:

  1. WAU tak toto musím vyskúšať, zatial som si robila klasicku bielu francuzku manikuru ale ked mi dorastu nechty toto vyskusam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásný nápad :) Jsi šikovná :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nechtiky su zlate letneee,ale ja som na fr.manikuru nikdy nemala nervy a vzdy to dopadlo desne:-D . mimochodom takmer som zabudla a veeeeeelmi sa ospravedlnujem ze az teraz ale dakujem za sprchac :-) je uzasnyyyy! Dorazil uz v pondelok,ale nejak mi vypadlo v mamkovskom zivote, ze som nenapisala hned odozvu :-D prajem pekny vikend!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som rada, že si sa ozvala a ešte radšej, že spravil takú radosť!:)

      Odstrániť
  4. Jej, to sa moc teším, že si si robila nechtíky podľa môjho článku :-) sú krásne a moc sa ti podarili. Kombinácia ružovej s oranžovou je neobvyklá, ale vážne pekná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som ju práve použila v tej koláži a povedala som si, že to nie je zlé:))), medzitým som ešte videla tvoje dielo a bolo:)

      Odstrániť
  5. Já víceméně používám pouze laky Miss sporty a Essence a jsem celkem spokojená :-) jen tu linku alá francouzská manikúra si neumim stále a stála namalovat rovně :-/

    Hezký večer,
    Skills of Art

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som práve Essence už vyskúšala, s tými som bola spokojná, myslela som si, že podobný bude aj Miss sporty, a ono nie...už pri prvom pretretí som videla rozdiel...:/, ja na francúzsku používam nalepovacie prúžky:)

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)