štvrtok 4. februára 2016

WISHLIST 2016


Moju pozornosť upútali "nové hračky". Nie, že by som ich aktuálne nemala dosť, no ženské srdce vždy piští po niečom novom, lepšom...v krásnom obale, čo sa bude dobre vynímať na stolíku. Po niečom, čo nás bez najmenšej snahy spraví krásne, čo nás jednoducho "podčiarkne"...
Ako sa hovorí, "s jedlom rastie chuť", čo dokonale odzrkadľuje môj tohtoročný wishlist, ktorý oproti predošlému nabral riadne na veľkosti. 

Začnem skromnejšie s krémom na ruky eos. Balzámy na pery tejto značky ma neoslovili, tak možno sa to podari aspoň krému.
Po tom ako otvorili butik Bobbi Brown aj v Bratislave už nebude také ťažké dostať sa ku gélovej očnej linke Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner v odtieni Sepia Ink. Chcela som ju vyskúšať už dávnejšie, takže možno nadišiel ten pravý čas.
TOO FACED patrí medzi moje obľúbené značky a zatiaľ som s ňou nešľapla vedľa. Na makeup BORN THIS WAY som čítala pozitívne recenzie. Vraj pôsobí prirodzene, dobre kryje, príjemne vonia a dodá pleti "dewy" finiš. Paletka úžasných matných tieňov Natural matte si ukradla moje srdce hneď, ako sa o nej objavili správy na internete. Takže je trochu hanba, že ju ešte nemám. Škoda, že som ju toľko chodila obdivovať na jeden eshop až ju vypredali a zatiaľ to nevyzerá, že by ju plánovali znova zaradiť. Budem si teda musieť nájsť inú cestu, ako ju získať.
Kedže už ten najväčší "hype" okolo GLAMGLOW masiek pominul, je jasné, že som po nich začala pozerať ja. Na moju problematickú pleť by ideálne sadla Super - Mud Clearing treatment. No a nezostalo len pri nej, kedže značka okrem slávnych masiek ponúka aj denné "čističe" na pleť. Mňa zaujala zelená PowerCleanse. Je rafinovaná, pretože premení bahno a olej na penu. Pleť má byť po nej ako znovuzrodenná a vyčistená. Skvelá parťáčka pre môj Clarisonic. Každopádne ešte si počkám na nejaké recenzie a za ten čas doklepnem to, čo mám otvorené.:)
V Portugalsku som premrhala šancu, obohatiť svoju zbierku rúžov o luxusný kúsok TOM FORD v odtieni Nude vanille. V časovej tiesni som však nechcela podľahnúť a bezhlavo kúpiť to, čo som si poriadne nestihla obhliadnuť. 
Nepohrdla by som ani nejakými novými umelými mihalnica a to aj napriek tomu, že ich veľmi nenosím. Na zozname mám už dlhšie Eylure č. 143 a 101. Tento týždeň som si však zoznam rozšírila aj o Chelsea beautique, HUDA BEAUTY a novinky (pre krátke riasy) od Ardell.
Nový štetec na make-up SEPHORA #56 je pre mňa "must have", pretože ten môj od Sigmy extrémne púšťa chlpy. 
Keď už sme pri štetcoch, dobre vieme, aké dôležité je pravidelné čistenie napr. s mydlom na štetce DaVinci. Preto tento bod vlastne nie je priamo pre mňa, ale pre štetce a tým pádom sa ani nepočíta. ;)
Pomaly prenikám do sveta suchých šampónov. Po tom ako som si u viacerých zahraničných blogeriek prečítala, že používajú na dotvorenie účesu ten od BALMAIN, pomyselne som ho pripísala na zoznam.
K Vianociam som dopriala mame vysúvaciu ceruzku na obočko Brow wiz Anastasia Beverly Hills. Síce má svetlejší odtieň ako by som potrebovala, no to mi neprekážalo, vyskúšať ju. A zamilovala som sa, ale brutálne!!! Túto vec nutne potrebujem!!!
Láka ma tiež Olaplex, takže ak má niekto skúsenosti alebo poznatky s týmto vlasovým objavom roka, sem s nimi. A ak nad ním zatiaľ len premýšľate odporúčam prečítať 2 články u Labradoory Ivy. V jednom píše svoje vlastné skúsenosti a postrehy a v druhom sa jej priamo k problematike vyjadrila známa Nina Krajčo

Po čom túžite vy? Prezraďte nech sa inšpirujem!:)

 photo Snimka obrazovky 2016-01-27 onbsp20.11.58-side_zps8dzi3j0j.png

6 komentárov:

  1. BB Sephia Ink mam a je uuuzasna, urcite sa ti bude pacit :) ja uz poskulujem aj po inych odtienoch :)
    nad ruzmi TF som uz aj uvazovala, ale este stale mi to pride ako dost velky luxus :) uvidime!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moni, ja som rozmýšľala práve nad MAC a BB a práve ty si ma utvrdila ísť do BB:)) S tým TF máš pravdu, no myslím, že na netaporter majú práve tieto rúže za 33 eur a to už je cca. rúž Dior...no aj tak, zišla by sa nejaká akcia:DDD a zase tam majú obmedzený výber a drahé poštovné...:/

      Odstrániť
  2. Krám na ruky EOS pre zmenu neoslovil mňa. Je dosť výrazne parfumovaný, čo na prvý dojem nevadí, ale po chvíli od nanesenia mi to vadilo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no uvidím ako dopadne u mňa, kedže už je doma:), každopádne ďakujem za názor:)!

      Odstrániť
  3. Tenhle wishlist bych si přála úplně celý! hlavně ty oční linky od BB. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som rada, že sa našiel niekto s podobnými chúťkami;)

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)