streda 29. marca 2017

SILVER GLITTER STRIPES


Ahojte! Dobrý 3/4 rok sa tu neobjavil žiaden nail art, pretože som si užívala jednofarebnú manikúru. Preto je pochopiteľné, že som už zo zdobenia nechtov vyšla celkom z cviku. To len taká malá výhovorka, prečo tie dnešné nie sú tip-top.:D

Použila som na ne biely China glaze. Čisto biele ma omrzeli a tak som mala chuť, dodať im šmrn. A čo poslúži pre tento účel lepšie ako trblietky? Zlaté už nemám, tak som siahla po strieborných od Essence. Na ukazovák som aplikovala jeden prúžok, na prstenník dva. Kedže bol však lak dosť hustý, nedarilo sa mi vyčariť také tenké prúžky ako som si predstavovala. Navyše mi došli rýchloschnúce nadlaky, takže do úvahy neprichádzalo ani oblepenie lepiacou páskou.
Ako nadlak momentálne používam essence gel-look, ktorý dodá krásny lesk ako na gélovkách. Len to schutie je pre mňa rozmaznanú rýchloschnúcimi nadlakmi nekonečné. Závisí však aj na tom, aký lak použijete, Niektoré schnú samé od seba rýchlejšie. A čo sa mi páči proti rýchloschnúčom výrazne predlžuje výdrž laku. Dokonca mi pomohol aj so štiepením, ktoré mi spôsobovali.
Mínusový bod dostáva za paličku, na ktorej je štetček. Som takmer v polovici a už sa mi s ním lak zle naberá, lebo je krátky.



Ako sa Vám páči nail art? Používate rýchloschnúce nadlaky? A čo tento obyčajný od essence, mali ste ho?

4 komentáre:

  1. To je krása! Jednoduché, ale pěkné :).
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásná mani, něžná, moc se mi líbí. Už si neumím představit lakování bez rychleschnoucího nadlaku, raději se vzdávám např. matných laků, protože bych nemohla použít nadlak:o))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš pravdu, nie je nad dobrý rýchloschnúci nadlak!:)))

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)