streda 31. januára 2018

EMPTIES (JANUARY)


Krásny deň! S novým rokom som sa rozhodla pre jemnú zmenu vizuálizácie tejto rubriky. Keď už ide o "odpadky", nech z nej máte aspoň estetickejší zážitok. Aj keď teda bol to trošku boj.:DD Tak mi dajte vedieť, ako sa Vám páčia fotky!;)

Rôzne fixátory makeupu, či hydratačné hmly som nejako prehnane nepoužívala. No doma bola otvorená táto IBUKI QUICK FIX MIST od SHISEIDO, ktorá by okrem dlhšej výdrže makeupu, mala korigovať lesk a zároveň hydratovať pleť. To všetko zabezpečia obsiahnuté zložky ako majoránka, anti-shine, či PhytoTarget complex. Ten zároveň posilňuje prirodzenú hydratáciu a odolnosť pleti. Môžete ju používať niekoľkokrát denne. Ja som si ňou prestriekala pleť vždy po nalíčení, aby makeup pôsobil ako moja druhá koža.:) Tvar produktu sa skvelo drží a vďaka tomu výborne používa. Vo fľaštičke sa obsah javí jemne gélový, na pleti však vôbec nerobí problém. No nevšimla som si, že by som sa nejako menej leskla, no pôsobila "dewy". Má intenzívnejšiu parfemáciu, na ktorú som si síce po čase zvykla, no zároveň je to dôvod, prečo by som po ňom znovu nesiahla. [30,30€/50ml]

Už pravidelne sa tu opakuje micelárka SENSIBIO H2O od BIODERMY. Výborne odličuje, zatiaľ som nenašla nič, čo by ju tromflo.
Odlakovač od ORLY odlakoval podľa povrchu. Pokiaľ som použila nejaký "gélový" top coat, troška sa zapotil. V globále však nechty zbytočne nevysušoval a slušne odlakoval. Mám však nového favorita. Čoskoro sa dozviete, kto ním je.😛 
Január bol osudový pre 8%AHA gel od PAULA'S CHOICE s optimálnym pH3.5 -3.9. Ide o kyselinu glykolovú, ktorá je okrem všetkých typov pleti, vhodná najmä pre suchú a veľmi suchú pleť. Ja mám presný opak a mala som pocit, že moju pleť skôr vysušuje. Navyše to balenie mi pripadá bezodné. Zo začiatku by ste ňou mali začínať opatrne, raz denne, prípadne len každý druhý deň. Po čase môžete dávku zvýšiť a používať ju aj 2x denne. Kedže mi pripadalo, že z nej takmer neodbúda, začala som ju používať ráno aj večer. Ráno to bol celkom masaker, kedže ide o gél, ktorý sa síce vsiakol, no po nanesení na ňom ďalšie produkty žmolkovali. A to aj pri niekoľkohodinovej pauze. Navyše sa mi zdalo, že pre mňa nie je až takým prínosom. Radšej mám rôzne vodičky, s gélmi asi kámoši nebudeme. Odkedy som ho dominula, vcelku sa mi vylepšila pleť. Hm, čím to asi bude.

MAC PROLONGWEAR CONCEALER má neskutočné krytie a príjemnú vôňu. Pôvodne som ho chcela používať na celú tvár, ale netrafila som odtieň. Nepáčil sa mi ani "finish" na celej tvári. Tak som ho používala ako korektor pod oči. No a vďaka tým mini množstvám, ktoré mi stačili, mi veľmi nevyhovoval pumpičkový dávkovač. Často som vytlačila viac ako som potrebovala. Celkovo ma však až tak neoslovil.



Nedávno som Vám v kompletnej recenzií opísala moje skúsenosti s prevýchovou pleti značky INSTITUT ESTHEDERM.  Zároveň tu môžete vidieť spomínanú bunkovú vodu v spreji, ktorú som v pôvodnej recenzií zabudla vyfotiť. Vzhľadom na cenu som si vždy počkala na nejakú akciu na zahraničných eshopoch a vyskladala si "základnú" radu. Dodala mojej pleti hydratáciu a skľudnila ju. A konečne som asi po roku mala pocit, že som mojej pleti fakt ulahodila. Kedže v zimnom období sa mastná pleť celkovo menej mastí, neviem zodpovedne povedať, či sa zmenila aj v tomto smere. Každopádne mám už zálusk na radu s propolisom.:D


Ryžový púder od BOURJOIS mi absolútne nesadol. Odtieň mi robil prisvetlú pokožku. Rozjasnenie pôsobilo na mojej pleti vzápätí ako lesk, pritom sa ani toľko nemastila. Zvýrazňoval mi štruktúru pleti a veľmi výrazne až prehnane voňal. U mňa dostáva jasné nie.


Naopak krém na ruky od ORLY je môj jasný favorit. Toto je už moje niekoľké balenie. A ďalšie už mám načaté. Sprchový gél od RADOXu je ešte zo starých zásob. Nevysušuje, na druhú stranu je menej výdatný ako napr. Bioderma. A napr. Bernängen je moja aktuálna láska, je krémový, výborne vonia, balenie vám vzhľadom na veľkosť vydrží dlhšie....:)


Väčšie balenie INDULONY s nechtíkom som minula už minulý mesiac. Teraz došlo na menšie. Zároveň som nabehla na môj starý dobrý Dove a akosi sa vo mne oživili staré spomienky. Každopádne na prestriedanie bola Indulona fajn.


Vyskúšali ste niečo z dnešnej ponuky? Zhodneme sa, či? Určite mi napíšte vaše skúsenosti. Prípadne mi napíšte, čo ste v poslednej dobe spotrebovali a už by ste si to nekúpili.;) Teším sa na vaše komentáre.:)

4 komentáre:

  1. Biodermu bych si chtěla taky pořídit, ale až dopotřebuju věci, které mám doma..to je ještě na rok :D

    http://xoxoronnie.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Měsíčková indulona jednoznačně super, vlastně všechno s obsahem měsíčku je super :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som doposiaľ poznala len tu klasickú, takže táto ma milo prekvapila:)

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)