streda 21. februára 2018

OBĽÚBENCI // ČISTENIE PLETI



Čím som staršia, tým viac pozornosti venujem starostlivosti o pleť. A aby všetky tie produkty dokázali účinne fungovať, musím dôkladne pripraviť základ - vyčistiť ho od nečistôt a prachu. Preto Vám v tomto článku ukážem moje 3 aktuálne produkty, ktoré mi v tom pomáhajú a ja Vám ich s kľudným svedomím môžem odporúčať.
Ešte spomeniem, že na odličovanie očí u mňa stále vedie micelárka od Biodermy, preto som ju tu tentokrát nezahrnula.

V butikoch Estée Lauder prebiehajú pravidelne akcie, kedy môžete získať nejaké darčeky grátis. Ja viem obchodný ťah, ale keď ja som tú taštičku s mini produktami vážne chcela. A akosi som nevedela, čo si vybrať zo sortimentu, tak som siahla po čistiacich produktoch. Veď tie vypotrebujem tak, či tak. Navyše mi tie aktuálne práve dochádzali.

Siahla som po odličovacom mliečku Take it away. Nemala som od neho veľké očakávania, no už na prvé priňuchnutie som si ho zamilovala. Má takú čistú vôňu, jemnú konzistenciu, neupcháva póry a pleť nevysušuje. Celkovo je po ňom príjemne ošetrená. Je vhodné aj pre dlhodržiaci, či vodeodolný makeup. Nemám to však vyskúšané, takže to neviem potvrdiť ani vyvrátiť.

Druhým kúskom, ktorý som si odniesla je Perfectly clean. Ide o multifunčkné čistiace tonikum, ktoré čistí a zjemňuje pleť. Ja si to už bez neho neviem predstaviť. A to som pri otváraní s malou dušičkou odliepala fóliu z otvoru, aby som k nemu priňuchla. Lebo, čo si budeme hovoriť je fajn, keď vám kozmetika okrem funkčnosti poskytuje aj voňavý zážitok.:) V zložení nájdete napríklad extrakt z rias, bambusu, či hamamelisu. A prečo je také výnimočné? Robí moju pleť krajšou, čistejšou, žiarivejšou a minimalizuje u mňa vznik akné.

Oba produkty majú čestné miesto a určite sa k nim ešte vrátim.



Napriek tomu, že som začala dočisťovaním, prvým krokom je u mňa odlíčenie čistiacim gélom od Alma K. Ten som získala ako dm skaut od DM drogerie na testovanie. Ani pri tomto produkte nešlapnete vedľa, ak máte radi čisté vône. Vonia totiž ako aviváž, čo sa mne veľmi lahodí.
Gél má jemnú konzistenciu a opiera sa o silu minerálov z Mŕtveho mora, hydratačnú silu avokádového oleja, upokojujúcu silu uhorky a granátového jablka. V zložení nájdete 100% prírodné oleje,  vitamín E, ale aj aloe vera, extrakt z kamélie, jojoby, či kamilky. Napriek obsiahnutým olejom však vôbec neupcháva póry a výborne odličuje. Pleť pôsobí čistejším, jasnejším a hlavne šťavnatým dojmom. Podľa mňa táto značka rozhodne stojí za preskúmanie.


Tieto 3 produkty používam denne už asi tretí mesiac a stále ma neomrzeli, čo je u mňa priam zázrak. Dokonca aj to, že sa v duchu pohrávam s myšlienkou, že by som si ich kúpila znova.:) Asi stárnem a idem po istote alebo neviem.:))
A teraz mi prezraďte Vaše obľúbené čistiace produkty.:) Máte ich viac alebo menej?

4 komentáre:

  1. U mňa všetko prírodné, mandľový olej na odlíčenie, pena/gél na dočistenie, mlieko a tonikum :)) moja pleť nikdy nevyzerala lepšie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som používala mandľový olej na telo a je fakt, že pleť bola po ňom bola mimoriadne hodvábna:) A aký gél, mlieko a tonikum používaš? Myslím značku...:)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. rada sa podelím o svoje osvedčené produkty, aj keď vždy treba myslieť na to, že každému sadne niečo iné. Ale myslím, že s tým tonikom od EL je veľa ľudí spokojných:))

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)