utorok 13. marca 2018

PERRICONE MD THE PLASMA ESSENTIALS KIT


Tak ako objavujem nové značky vlasovej starostlivosti, nezaháľam ani v sekcii pleťovky. A tak tu mám pre Vás značku, ktorá v našich končinách nie je veľmi známa. Zoznámte sa s PERRICONE MD. Za značkou stojí dermatológ, nutričný špecialista, ale aj autor niekoľkých bestsellerov New York Times - Dr. Perricone.
Jeho prevratný výskum o starnutí vyústil do desiatok amerických a medzinárodných patentov na liečbu kože. Pozoruhodné pokrokové výsledky ho udržiavajú v popredí v oblasti starostlivosti o pleť aj dnes.:)
Čím viac som na značku pozerala, tým viac som chcela vyskúšať hlavne modrú čistiacu vodičku, ktorá mala 5 hviezdičkové hodnotenie. A keď sa ešte objavila vo "výhodnejšom" boxe s ďalšími ikonickými produktami, bolo to ako znamenie, že teraz je ten pravý čas. 

Ako som už napísala dlhý čas som pozerala na neoplachový čistič Perricone MD BLUE PLASMA CLEANSING TREATMENT hlavne preto, že mal skvelé hodnotenia. Má jemne odstraňovať bunky kože, účinne a do hĺbky čistiť upchaté póry, a obsiahnuté micelárne molekuly zachytávať nečistoty.  Na pleť má pôsobiť hydratačne, zároveň ju zjemňovať a rozžiarovať..
Možno niekoho prekvapí, že obsahuje enzýmy v vajíčok lososa. Práve tie majú pôsobiť ako bio-exfoliátor. Ďalším významným prvkom je meď, ktorá pôsobí ako "hojaca" a upokojujúca zložka, ktorá regeneruje a dodáva pleti zdravý vzhľad. Práve vďaka nej má obsah unikátny modrý odtieň!:) 

Troška mätúco na mňa pôsobí v názve "treatment", pretože pod tým si predstavím niečo ako sérum a toto mi pripadá skôr ako nejaké tonikum. Ale nechajme to tak. Keď som pozerala na oficiálnej stránke názov sa pravdepodobne medzičasom zmenil a z "treatment" sa stal "gel". Neviem však, či sa zmenila aj konzistencia produktu. Každopádne oceňujem, že sa jedná o formulu bez oplachovania. "Vodičku" používam už nejaký čas. Spočiatku som ňou pleť čistila ráno aj večer. Na vedľajšiu koľaj som teda odsunula môj obľubený exfoliačný produkt od Esteé Lauder. Žiaľ nedopadlo to dobre a ja som Blue Plasmu začala používať len ráno. Pochopiteľne som očakávala menšie a čistejšie póry, no nielen, že som sa ich nedočkala, ale pleť sa mi začala zhoršovať a o nejakom prejasnení som mohla len snívať. Vôbec nepôsobila "fresh", či zdravo. Na to, že 118 ml stojí 37 libier podal slabé výsledky. Ja mám 59 ml balenie z kitu. "Vodička" nemá vôňu, len z tampónu, ktorým ho nanášam občas cítim nejaký pach, ktorý však nie je nejaký výrazný.


Očný krém Perricone MD COLD PLASMA EYE ponúka pokročilé anti-age ošetrenie očí, ktoré vzišlo z 5 ročného výskumu. Ide o výživný očný krém, ktorý preniká do pokožky patentovaným systémom tekutých kryštálov, čím optimalizuje všetky anti- age zložky. 
Obsiahnutý booster elasticity DMAE a bohaté rastlinné výťažky by mali redukovať vzhľad jemných liniek a vrások, zmierňovať opuchy a tmavé kruhy viditeľne rozjasňujúcim efektom. Pokožka má byť pevnejšia, napnutejšia s mladistvým jasom.

Je možné, aby Vám krém kruhy pod očami vyčaroval? Lebo presne tento efekt som pri používaní krému spozorovala. Je fakt, že pleť robí celkom hladkou a nedráždi oči, no je tu jedna podstatná vec. Smrad! Najprv som si myslela, že je to súčasť " hry". Prvé 2 týždne som ho po nanesení cítila aj nasledujúcu hodinu, možno aj viac. Troška ho eliminovalo nanesenie makeupu. No, pach je tak intenzívny, že som to s tým krémom už takmer vzdala. Normálne som si myslela, že mám nejaké pokazené balenie. Potom ma napadlo mrknúť opäť na ofišl stránku, či tam v recenziách nebude zmienka o tomto neduhu. A ajhľa, ževraj neznesiteľný rybací pach. Neviem, či práve rybací, každopádne nepríjemný (ako niečo preexpirované). Už len preň Vám poviem nekupujte si ho! 


Perricone MD HYALO PLASMA má v sebe až 3 formy kyseliny hyalurónovej. A ako je o nej dobre známe, tá podporuje mladistvý vzhľad pleti, dodáva jej jemnosť,pružnosť, živosť a jas. Teda najjednoduchšia cesta ako rýchlo omladiť a zavlažiť pleť.

Obsah kelímku má jemnú gélovú textúru, ktorá celkom príjemne vonia. Výborne sa vsiaka do pleti, ktorú okamžite hydratuje a prejasňuje. Nezanecháva na jej povrchu film. Jediné, čo mi je ľúto, že v balení bolo len polovičné 15 ml balenie, ktoré som pri použití 2 x denne pomerne rýchlo minula. Kľudne by som veľkosť vymenila s nasledujúcim krémom Photo plasma. 


Jediný produkt, ktorý bol v balení zastúpený v plnej (59 ml) veľkosti bol Perricone MD PHOTO PLASMA. Zároveň ako jediný z dnešných produktov obsahuje SPF30, čo veľmi vítam, kedže používam "kyseliny".  Neobsahuje oleje. Je obohatený o vitamíny a  kyselinu alfa lipoovú - prírodný antioxidant, ktorý chráni bunky pred pred zápalmi, poškodením voľnými radikálmi, podporuje ich regeneráciu a viditeľne zlepšuje štruktúru pleti.

Krém má ľahkú, hladkú, našľahanú broskyňovo-ružovým textúru, ktorá zároveň pôsobí ako rozjasňovač. Výborne sa vstrebáva, pleť je po ňom vyživená a príjemne hebká. S následnym nanesením makeupu nemám najmenší problém. Póry vnímam opticky menšie, no aby ste to nechápali, krém určite nepôsobí ako silikónový. Jeho vôňa je v kelímku chemická, no pri nanášaní ju nevnímam, takže to neberiem ako mínus. V globále príjemny denný krém s SPF-kom, ktoré nezhorší akné, takže vhodný aj pre mastnú, či zmiešanú pleť. Jediné, čo by ma bolelo je cena za plné balenie.



Ťahák - čistiaca vodička teda u mňa neuspela. Nevidela som žiadne benefity pre moju pleť. Očný krém ma odstrašil svojim "pachom" a mám dojem, že skôr než by tmavé kruhy eliminoval, mi ich vyrába. S odstupoma času nemám pocit, že by očné okolie nejako vyživoval. To by bolo k tej horšej polovičke obsahu boxu.
Naopak Hyalo gél bol pre mňa príjemným prekvapením. Výborne vsiakol a pleť pôsobila napito. Photo plasma mala zase zaujímavú našľahanú textúru. Nemala som problém s vmasírovaním do pleti. Dodala jas a hydratáciu. Aj keď musím podotknúť, brala by som keby je výživnejší. Veľkým bonusom je v mojom prípade SPF 30.:)
A aby som nezabudla, všetky produkty sú balené v skle.

Máte s PERRICONE MD skúsenosti? Počuli ste už o tejto značke? Zlákala by som Vás na nejaký produkt?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Thank you for leaving comment:)