piatok 25. júna 2010

Maybelline

Viete ako vlastne vznikla tato znacka? Zase raz v tom bol chlap. Bolo to v roku 1913 kedy sestra zakladatela znacky T.L. Williams tuzila po jednom chlapcovi, naskytla sa vsak sokyna, ktora by mohla boj vyhrat. A preto jej brat jej namiesal tus z vazeliny a uholneho prachu. Junak dievcine neodolal a na zaklade tohto zalozil v roku 1915 rodinnu znacku pomenovanu podla sestry Maybel. Tomu vsak predchadzalo kombinovanie a praca v laboratoriu a na svet sa dostal prvy produkt znacky Maybelline pre plnsi a tmavsi pohlad:). Vtedy este niesla znacka nazov"Lash- brow-Ine", ktory by vsak neoslovil masy. Preto kamarat Henrik, sa inspiroval menom jeho sestry Maybel a na svete bol Maybelline.
Ten by podla informaci mal dnes patrit pod Lóreal.
A nezabudnime ani na motto znamej znacky: " Mozno sa taka narodila mozno je to Maybelline."

V roku 1917 sa zacal vyhradne postovy predaj Maybelline Cake Mascara, no mal taky uspech, ze zeny sa on zacali zaujmat aj v drogeriach. A zvysok pokial vas zaujal lahko najdete na webe, aby som vas tu neunudila:).

Dnes vam predstavim lesky od Maybelline, zlava je to: Rose sparkle 113, Rose opal106 a Baby pink504/110.
Vyhodou tohto balenia je, ze pokial radi striedate tento lesk nebudete pouzivat donekonecna. To plati aj v pripade, ze vam nesadne odtien odtien. Paci sa mi ze po chvilke vyzeraju na perach akoby boli len ovlazene vodou:) Dobre sa nanasaju, maju klasicky leskovy aplikator.



Blusher od Maybelline pouzivam uz dlhsie a kedze sa mi pomaly mina zabezpecila som si uz nahradny. Sedy je nazvany expertwear 62 Rosewood a bezovy New affinitone 62 Rosewood. Ano citate spravne maju to byt rovnake odtiene no akosi su trosku odlisne. Priznam sa, ze novy som otvorila len preto, aby som vam nafotila, takze ho este nemam vyskusany. Ako vidite aj na ruke affinitone je bledsi som zvedava ako sa s nim bude pracovat (nalavo expertwear/napravo affinitone). Ale priznam sa, ze mi asi bude vyhovovat lepsie kedze ten terajsi musim pouzivat velmi jemne, aby som nemala na tvari dve cervene machule ako Marfuska.




A stalicou u mna je ruz Irisdescent Rose Diamonds111/103. Predtym som pouzivala trosku myslim, ze bol bezovejsi mozno odtien 104 no nanestastie ho prestali vyrababat. A tak som musela najst nahradu. Tento sa mu asi najviac podoba.Je prijemny zanechava akoby lesk z vody, obsahuje trblietky co mi vyhovuje, pretoze pri obycajnych som si musela davat velmi pozor, aby som nevybehla z linie.:) S tymto si len rychlo prejdem po perach a mozem bezat. Sem-tam mi prideu trbietky trosku drsne, a striedavam ho s leskom. Niekedy s ami totiz zda, ze trbiletky v leskoch vysusuju.

2 komentáre:

  1. Maybelline je vyborna znacka ja od nich nedam dopustit na Affinitone Make-up a aj tu novu spiralu, tiez som o nich velakrat pisala na blogu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. hej hej u mna patri medzi stalice:), ja mam momentalne starsi stay matte chystam sa napisat aj o nom, a tu novu spiralku priznam sa,ze som dlho bojovala, aby som si ju nekupila:)))btw aka je??

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)