piatok 24. septembra 2010

Perfect line



Vzdy ma fascinovali ocne linky:) Uz v davnom Egypte si vedeli zeny krasne namalovat linky. A ze to boli kočky:)

Linky dokazu totiz vyzdvihnut pohlad. Spravit vyraz. Naopak zle nakreslena linka, dokaze potopit cely vyzor.
V case, ked som sa snazila aspon priblizit k tomuto umeniu, bola akcia v Oriflame. Neodolala som a kupila si. Ked vsak prisla zistila som, ze mi nevyhovuje.
Je to nieco ako fixka, kde ste odkazany na to kolko Vam stecie z naplne. (Na obrazku, ta vrchna, cierna). Mama ma odradzala od jej kupy, uz mala ake take skusenosti, ale poznate to pokial sa sami neskopete, neuverite.
Mojou druhou linkou, na ktoru vsak uz nedam dopustit (je zatial len druha a ine typy som nevyskusala) je Loreal. Vyhovuje mi, ze si mozem sama namocit hrot. Treba ju vsak pred pouzitim pretrepat, aby ste rozhybali "usadeniny". Resp. farbu, inak by Vam mohlo pripadat, ze uz vyschla, alebo ze cierna zasedla.
Na Loreal mi vyhovuje aj tensi dlhsie stetcek, s ktorym si ja osobne lepsie linku nalicim.
Donedavna som bojovala aj s technikou malovania, na tenku linku som s hrotom prechadzala po okraji takmer skor po riasach. A potom som objavila lepsiu techniku keby natiahnete kozu resp. pretiahnete oko, chytenim vonkajsieho kutika. Oko Vam vytvori vodorovnejsiu ciaru, na ktoru sa linka dobre aplikuje. Dalsim plus je, ze sa nerozmazava.
Vrchna ciara s Lorealom, spodna s Oriflame.
Dalsou moznostou su gelove ocne linky nanasane stetcekom. S tymito vsak osobnu skusenost nemam.
A co vy? Ake linky pouzivate, ako ste s nimi spokojny?
Ake mate techniky licenia.

p.s. velmi dobrym pomocnikom pri pretiahnuti linky su aj vatove tycinky:)
Pokial sa Vam ocna linka nedari nezufajte, chce to len cas, a chutenie toho spravneho grifu!:)

5 komentárov:

  1. Já bych se klidně malovala s linkami, ale právě linky mi vždycky dodají takové už ´přeplácané´ malování, že vypadám jak prostitutka...:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja ju nepouzivam kazdy den len ked chcem zvyraznit oci prip. ked sa mi enchce odlicovat riasenku, ze len idem niekam vybehnut. ked si uz robievam zvycajne si spravim len tu tenku linku

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jen se teď nějak neoficiálně s tebou loučím na 14 dní :) Mám tě moc ráda a zkusím se na hotelu napojit na net a napíšu ti :). Měj se moc pěkně, mám ráda tvůj blog.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Měla jsem snad všechny levnější verze (maybelline, h&m, rimmel, miss sporty) a zrovna jsem se chystala na l'oréal, když jsem se naučila používat linky v tužce. Nejsou tak tmavé ani tak perfektní jako tekuté a možná právě proto mě tak baví (časem to chce změnu).// P.S. Děkuji za hezký komentář.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. I rarely comment, but i did some searching and wound up here "Perfect line".
    And I do have 2 questions for you if it's allright. Is it simply me or does it give the impression like some of these remarks appear like they are left by brain dead people? :-P And, if you are posting at other sites, I would like to follow anything fresh you have to post. Would you make a list of all of your community pages like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?
    Review my webpage :: website

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)