streda 31. augusta 2011

Goodbye August!

Photobucket
Krásky, ako ste na tom? Chcete, aby už bolo po lete a prišla jeseň?
Priznám sa, že ja by som to leto ešte chcela, a chcela by som posunúť čas tak o 2 mesiace späť. Veľa vecí by bolo iných, možno by nebolo ani také upršané počasie. Nádej umiera posledná. Aj keď verím, že všetko sa deje preto, lebo sa má. A čo Vy?
Tento mesiac ma zaujalo troška viac produktov. Niektoré sa tu zopakujú, lebo sa mi fakt osvedčili, nejaké nové pribudnú.
Tento mesiac mi došlo pleťové mlieko. Nahradila som ho Ryor čistiacim mliekom  určeným na normálnu a zmiešanú pleť. Kozmetická značka Ryor sa mi zatiaľ pozdáva. Cena je prijateľná. Nedráždi pokožku. Pri odličovaním mám pocit akoby v ňom bolo niečo mentolové, ale také príjemne osviežujúce. Dokonca aj na obale píšu niečo o tejto vôni. Vraj má napomáhať proti únave pleti. A je fakt, že po jej použití sa cítim sviežejšia:D.
Používate niečo z tejto značky? Ste spokojné?
Kultovú vodičku z Lush Tee trea som sprvoti odsúdila. Aj tu však platí, nesúď podĺa prvého dojmu a momentálne som s ňou veľmi spokojná. Už som ju párkrát spomínala. Nevýhodou je, že na Slovensku nie je dostať, takže zostáva objednať cez net, prípadne pri návšteve zahraničia kúpiť tam. Aj preto som si v Ríme doplnila zásoby. Táto mi už totiž dochádza.
Tekutá očná linka Urban decay som síce ešte nemala moc šancí vyskúšať, už teraz má však moje absolútne sympatie. Koniec koncov ako celá značka, len by mohli mať nižšie ceny, to by sme však privítali asi pri všetkom. Linka sa kreslí priam sama. A verte tomu, že na kreslenie linky ceruzkou to fakt nemá. Je to úplne iný, nenapodobiteľný pocit. Dokonca sa s ňou cítim šikovnejšia:D.
Bioderma Sébium Pore refiner som si vypožičala z poličky mojej mamy. Nedalo mi to nepodeliť sa s Vami. Párkrát som ju síce použila bolo to však dávnejšie a mám svoje krémiky, takže...Ako aj pri ostatných výrobkoch z Biodermy sa nie je čoho obávať. Minimalizuje póry. Pleť vyzerá byť hladšia. Nie je komedónna. 
Lancôme tónovaný krémik je Vám už z môjho blogu aj celkom známy. Ideálny na leto, alebo teplejšie dni. A samozrejme aj pre tých, ktorý nemajú nejaké výraznejšie "defekty", ktoré potrebujú zakryť. Funguje aj ako krém aj ako "tónovací make-up". Takže také dva v jednom. A ako tak pozorujem vydrží neuveriteľne dlho!
Má SPF 15 a pri pobyte v Ríme mi veľmi dobre poslúžila.
L´oreal je popredná značka, od ktorej môžete očakávať kvalitu. Moje jemné vlasy potrebujú dodať objem. Na to používam rôzne prípravky, ktoré však celkom rada striedam aj z toho dôvodu, že po čase sa mi zdá, že si vlasy na daný produkt navyknú. To isté však robievam aj so šampónmi:). L´oreal volume expand stačí nastriekať do vlasov, čo najbližšie pri hlave. Buď ich potom vyfénujete, alebo ja keď som lenivá a nechcem trápiť vlasy fénom si vlasy len tak vypnem a nechám voĺne uschnúť. Pekne vonia a nezaťaží vlasy. Ako som sa minule dozvedela od kaderníčky, na jemné vlasy sú dobré skôr sprejové ako penové prípravky. Pretože penové ich zaťažia. Ja hreším a používam oboje. No a sprejové by sa nemali nanášať na celú dĺžku, ale len ku korienkom, aby vlasy pri korienkoch dvihli.
V Sephore patrí k bestsellerom Express nail polish remover. Stači vložiť nalakovaný necht na minútku do nádobky, kde sa sú "hubky=žinky" nasiaknuté odlakovačom. A necht je odlakovaný. Z vlastnej skúsenosti viem, že niektorému laku stačí chvíľka niektorému to trvá troška viac. Je však super napr. pri červených odtieňom, keď Vám vata s odlakovaným lakom farbí aj kožičku okolo. Trblietky som zatiaľ odlakovávať neskúšala. Je vhodný pre tých, ktorý si chcú pri odlakovaní napr. klikať na internete:D. 
A posledným je "kakaový sprcháč" Ziaja. Obsahuje aj kakaové maslo, kakaovú vôňu a dokonca je aj jemne bežový, akoby kakaový. Krémová textúra obsahuje navyše aj D-panthenol a prírodné zložky. Jemne premasťuje a výrazne zmäkčuje pokožku. A samozrejme hydratuje. Za cena 1,99 eura za 500ml sa oplatí vyskúšať, čo poviete?

Takže "goodbye august" a vitaj september. Dúfam, že nám dopraješ ešte trochu tepla;)

9 komentárov:

  1. z ryoru používam 2 krémy a čistaci gél, je to skvelá značka :) o všetkom som písala u mna na blogu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Laura: ja som si myslela, ze to bude len taka obyc znacka, ale je strasne fajn:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten kakaový sprcháč by som brala tiež :) v podstate mám pocit, že sa už teším na jesenné počasie ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ten kakaovy je uzasny,ja som z este lush veci nemala pretoze vzdy ked tam pridem tak ma odradi ten hnusny smrad co tam je..:/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ten kakaový sprcháč by se mi líbil

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten kakaový sprcháč mám a je úžasný! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ale inak v celku pouzivas dosti luxusnu kozmetiku ako tak vsimam :)...a inak to s tymi samponmi to aj ja robim :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Odlakovac take mam a je super, akorat normalne v tekute forme, na houbicku a sterit. A ten tonovaci krem od lancomu taky mam a taky maximalne spokojena, lehky, jemny, ale krasne kryje!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Beth: pokial bude jesen taka ako dnes moze byt:D

    Nicola: no niekde to pachne niekde nie, je fakt, ze ked som niektore vyrobky ovonala tak som si povedala, ze toto teda nie!

    Nikol: :)

    Eva Doom+MissMarta: ;)

    PlumFoolery: jej konecne niekto kto ma ten Lancome:), hm ja som skusila pre zmenu tento odlakovac, bola som zvedava, co to je zac:D

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)