pondelok 19. novembra 2012

Vianoce prichádzajú... (CLOSED)

Je to tak. Už za týždeň nám začne 1.adventný týždeň. A pretože to tu spolu ťaháme už nejaký rok, rozhodla som sa tie tohtoročné aktívne osláviť s Vami. Napriek tomu, že všetky skromne tvrdíme, že Vianoce nie sú o darčekoch, sú tieto takým príjemným spestrením. Preto jedna z Vás dostane výrobok od Biodermy podľa vlastného výberu.  

1.) Stačí len sledovať môj blog cez GFC alebo BLOGLOVIN alebo FACEBOOK + meno, pod ktorým sledujete a cez čo.
2.) Napíšte ako ste sa na môj blog dostali / dozvedeli, či ste naň narazili náhodou, cez odkaz na nejakom blogu (akom) + Váš vek. V rámci zlepšovania mi napíšte aj, čo sa Vám tu páči alebo, čo Vám je "proti srsti". A samozrejme môžte pripojiť aj, čo by ste tu uvítali.
3.) e-mail, kde vás môžem kontaktovať.

Vás komentár bude teda vyzerať asi takto: Sledujem cez GFC - Janka Suchá, mám 22 rokov, narazila som naň náhodou, keď som hľadala niečo o Bioderme:), nepáči sa mi tvoja gramatika, nemusim ani outfit posty, ale vždy sa rada pozriem na novú manikúru. Chcela by som viac recenzií od L´orealu. jankasucha@gmail.com.

Nezabudnite si komentár pred odoslaním skontrolovať, aby obsahoval všetky body, inak ho nebudem môcť zaradiť do súťaže.
Zúčastniť sa môžete do nedeľnej polnoci (25.11.2012 do 00.00). Pre SK a CZ.
Medzitým si môžete čas krátiť premýšľaním, ktorý Bioderma výrobok chcete vyskúšať.

Prajem vám veľa šťastia. 

A keď nevyhráte nezúfajte, ešte budete mať šancu;).

34 komentárov:

  1. sledujem asi aj cez google - distancni studenti, ale na FB určite - Marta Vršková,

    ako som sa dostala na tvoj blog si fakt ze nepamatam :D ale asi som ta zbadala niekde, kde si komentovala a potom som sa dako preklikala sem..ale nie som si 100%ne ista :D a moj vek je 22 :D

    paci sa mi tu to, ze sa zlepsujes v nail arte, takze si ich cim dalej tym radsej prezeram :) a co mi tu vadi? asi aj nic, len preskakujem clanky tie tvoje emties, co si minula alebo top produkty mesiaca, toz vse :)

    killer@privatnet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, sledujem ťa tuto na blogu ako Tonka Grechová/Tonkiss, mám 20 rokov.... fúú sledujem ťa už dlho a nepamätám presne cez koho/čo som sa tu dostala, ale zaľúbil sa mi tvoj blog a tak ho stále navštevujem, najviac sa mi pačia tvoje nechtové príspevky a tie také oddychové/vykecávacie :),
    tonkissfu@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. 1.) gfc - she.is.the.one
    2.) juj naozaj si nepamatam ako som na teba natrafila :)
    3.) dayelegant@gmail.com

    a zase som prva. jednicka nikdy nevyhrava :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásná giveaway.
    Popravdě Tě sleduji tak dlouho (přes Google), že už si ani nepamatuju, jak jsem na Tebe narazila. Promiň. Ale jsem za to moc ráda:-)

    Mě se Tvoje gramatika líbí, ač co já vím - slovensky jsem ráda, že rozumím:-)

    Jinak bych nejradši asi růžovou micelárku nebo opalovák 50+. A věk 23, no jo:-)

    Lucievankoten@zivotpodlelucie.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tvůj blog jsem objevila náhodou :) Moc mě baví tvé příspěvky. Jinak mi je 21 a na blogu bych nic neměnila, je super! :)
    e-mail: anesagill@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. kde bývaš? :) lebo u nás je coffee&co zatvorené z tech. príčin :( tak, že či nie si zo ZA tiež :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie, nie som, ale v sobotu som tam bola:), kamoska mi hovorila, ze aj na Dubni je zatvorene..

      Odstrániť
  7. 1.) sledujem (janaurbánekova@gmail.com), ale FCB nemám :/
    2.) kamarátka mi poslala link na jeden tvoj článok, odvtedy ťa sledujem :3 a môj vek - 16. A čo by som tu zmenila? hm, asi nič, podľa mňa je dobrý taký, aký ho robíš.. možno by som trochu pozmenila design, chcelo by to viac farieb si myslím:)
    3.) chansey5566@zoznam.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Sledujem cez gfc ako Dajdala a mám 19. Na tvoj blog si už nepamätám, ako som narazila, pretože to bolo dávno. Ale určite to bolo cez nejakú z tvojich recenzíí :) Celkovo tvoj blog mám veľmi rada, lebo sa tu dozvedám o kvalitnej kozmetike, o rúznych tipoch a už nejedenkrát som sa nimi aj ja riadila, či už pri nákupoch alebo iných veciach, takže pokračuj v tom, čo robíš a ako to robíš ;)
    didala270@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. gfc- veronika bejdová, aspoň myslím :) 21 rokov, cestu si už nepamätám, lebo ťa sledujem strašne dlho, ale tak určite cez nejaké komentáre na iných blogoch, lebo takto som to spočiatku hľadala :) najradšej mám tvoje nechtové dizajny a chýba mi tu tvoja tvár :D lebo sa stále skrývaš
    veronika.bejdova163@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. 1.) Slefuju přes GFC, Markéta Formánková
    2.) Odkaz na ordinarylife-my.blogspot.cz
    22 let
    Mám ráda všechny články, protože inspirace není nikdy dost.
    3.) marketa.formankova@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj :)
    Sledujem Ta tu priamo na Tvojom blogu tak, ze som si vytorila zalozku na tento blog na hornej liste aby som nezabudla kliknut na nu vzdy, ked som pripojena na web = tzn. stale :D Kedze Tvoj blog sledujem len kratko - niekolko mesiacov, tak sa postupne snazim precitat vsetky Tvoje starsie prispevky. A samozrejme Ta sledujem aj cez FB.
    Na Tvoj blog som sa dostala nahodou, ked som hladala nejake recenzie tusim na BB kremy, alebo make-upy. Nahodou som sem klikla, zacitala som sa, zapacilo sa mi a ostala som :D
    Mam 39 (ale ani sa tak necitim a podla vsetkeho na ten vek ani nevyzeram - super geny po mame :D)
    Na Tvojom blogu sa mi paci uplne vsetko, velmi rada citam vsetky prispevky, ci uz o kozmetike, mode, nechtikoch... aj rubriku "empties". Ostatne veci uz nebudem pisat, lebo by som sa opakovala. Uz som Ti totiz pisala, co sa mi tu paci. Jedine, co mi trosku vadi je to, ze ked si chcem pozriet, ci niekto reagoval na moj prispevok v diskusii, tak ju musim vyhladat - nie je tu ziadne upozornenie, ze niekto reagoval a pod. Ale to je mozno len o tom, ze sa tu este moc nevyznam a da sa to niekde nastavit...
    Moj e-mail je miriam.paskova2410@gmail.com
    Prajem pekny vecer

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Sledujem cez FB - Magdaléna Petrášová a aj toť na blogu ako Meggie Petrášová. Mám 15 rokov. Objavila som ťa nejakou už ani neviem akou šťastnou náhodou :) Najviac sa mi páčia asi recenzie, veľmi ma neberú fotky oblečenia. Milujem Chanel a Bourjois, tak asi viac tých značiek. Inak fakt super blog.
    magdalenka98@googlemail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ahoj :) sledujem ťa cez GFC ako Lenka, neviem presne ako som sa sem dostala ale viem že tvoj blog je jeden z prvých ktoré som začala sledovať a bolo to asi tak že som hľadala nejaké blogy o kozmetike a nail arte a našla som teba :) neviem čo sa mi tu nepáči... keď ma nejaký článok nebaví tak ho jednoducho preskočím ale ja som taká že na to musím mať náladu takže niekedy keď niečo preskočím tak sa k tomu za pár dní vrátim a páčia sa mi hlavne tvoje nechty (ja sa viac menej iba kochám, lebo ak by sa mi podarilo niečo také vytvoriť tak nanajvýš na jednom nechte :D)
    aaa ešte, že mám 19 rokov :) a e-mail LenuskaDurajkova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Blog jsem objevila úplnou náhodou a jsem za to šťastná! :) Nejradši ze všeho mám příspěvky s laky, nail arty a podobně :)
    Je mi 17, kamca.novackova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  15. sledujem cez GFC ako Kristína Kružicová, mám 18 rokov :) neviem už presne ako som na tvoj blog narazila, pravdepodobne cez nejaký iný ďalší blog :) páčia sa mi tvoje monthly empties :) je to podľa mňa výborný nápad ako si sledovať koľko toho za mesiac minieme :)
    a môj mail je k.kruzicova@gmail.com

    pozývam ťa na môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  16. niee, vánoce ještě niee (ještě jsem se nesmířila s tím, že už je zima) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Dozvěděla jsem se o tvém blogu od ségru. Můj věk je 22.
    Moc se mi líbí články o kosmetických produktech.
    Můj e-mail je Ellegirl@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  18. sleduju přes gfc - kiki
    narazila jsem na blog už dávno, myslím že přes jiný blog ale sleduju až odted :)
    a věk 18, líbí se mi nail art a recenze :) a nic bych tady neměnila :)
    greenballx@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Ahuj :) Sleduju tě přes GFC jako S. už docela dlouho a tak už ani nevím, jak jsem se sem dostala ;) Mám dojem, žes byla jedna z prvních, které jsem začala sledovat ;) Teď už tě mám i na FB, pod Svět podle S. Je mi 20. Mám hodně ráda tvoji manikuru, na tu se vždycky ráda podívám, a "empties", to mě zajímá :D Moc mě neberou outfity.

    pakoshka@gmail.com
    Jinak "na oplátku" se můžeš stavit u mě na GA ;) http://svetpodles.blogspot.cz/2012/11/vanocni-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  20. 1. cez google
    2. nepamätám si úplne presne, ale asi cez tvoj komentár :)
    3. ekoprivnanska@gmail.com a 25 rokov...no mladá som už bola ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Sleduju dlouho přes Bloglovin a už i přes GFC jako Betty a je mi 22. Na tvůj blog jsem narazila přes nějaký jiný, asi to bylo přes acupofstyle.com. Mám ráda jak fotky oblečení, tak recenze. Asi by se mi ted před Vánocema líbil čláenk s nějakými netradičními tipy na dárky, protože už mi docela docházejí nápady:)Nic co by mi vyloženě vadilo tu není, když mě někdy nějaký článek moc nezaujme, tak ho jen prolítnu.
    a.stromsikova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Sledujem ta cez FB ako eva rusinakova,mam 20 rokov a k tvojmu blogu som sa dostala vdaka tvojej clanku v Eve kde sa objavil aj tvoj blog :) mas to tu velmi pekne cele,asi by som ti nic nevytkla...
    Moj mail je rusinakova.eva@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Ahoj, sleduju tě přes blog jako Miška+, je mi 19 let :) na tvůj blog jsem se dostala přes ordinary life a jsem moc ráda :)Tvoje nail arty jsou úžasné :)Líbí se mi , protože jsou nápadité, fakt bomba! :)Jen tak dál! :)
    nel.motion@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Sledujem cez GFc ako Marcela K.,mam 19 rokov,fakt uz neviem ako som sa sem dostala,ale citam ta uz dlho :) Nemam ti co vytknut. :)
    marcelavrabcova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Sledujem cez GFc ako Marcela K.,mam 19 rokov,fakt uz neviem ako som sa sem dostala,ale citam ta uz dlho :) Nemam ti co vytknut. :)
    marcelavrabcova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Sledujem cez GFC ako raspb3rrycooki3 a aj cez Bloglovin. Volám sa Tatiana Kamenská, mám 15 rokov. K tvojmu blogu som sa dostala cez nail art, to bolo niekedy cez letné prázdniny. Nail arty sa mi veľmi páčia a bolo by fajn keby ich tu bolo viac :) alebo aj viac recenzií(mne je jedno od akého produktu, ale lepšie by bolo, keby to boli nejaké produkty z drogérií) :) a mohla by si urobiť nejaké video :) môj e-mail: raspb3rrycooki3@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Ahoj, sledujem ta cez GFC- andrea.k. a FB-Andrea Kukučková.

    Tvoj blog je jeden z prvych, ktore som zacala sledovat (ak nie uplne prvy), pred nejakym casom som vedela len o existencii youtuberiek, o blogoch, ktore by pisali cesky, nebodaj slovacky, som vobec netusila :D ked som objavila blogspot a tam clanky, ktorym stopercentne jazykovo rozumiem, tukala som si na hlavu, preco som pozerala videa o produktok, ktore na Slovensku nie su dostat a nieco taketo som nasla az po asi jeden- dvoch rokoch sledovania youtube :D Teraz je to uz vsak ine, som rozhladenejsia (trosku :D) a aj dostupnost zahranicnych produktov je lepsia, takze uz si na celo netukam, aspon som v obraze :) Takze, aby som sa vratila k podstate veci, bola to nahoda, hladala som moj dlho vytuzeny makeup- revlon colorstay a google mi medzi inymi vyhodil aj odkaz na tvoj blog :)

    Nehovorim, ze proti srsti, ale presne ako napisala Marta, tiez nejake clanky preskakujem a u mna su to zas naopak tie nechtove tutorialy, nijak ma neinspiruju, ani neposuvaju dalej...nehovorim vsak, ze to robis zle, ja len co sa tyka tohto, hladam nieco na "vyssej urovni" :) prepac, naozaj nic v zlom :) Ale ked teraz nad tym tak uvazujem, tak mi mozno prekaza v podstate len to nekvalitne necht presahujuce nalakovanie, kozicka a tak, ale vidim pokroky, tak mozno casom :) Na tvojom blogu sa zameriavam cisto na kozmetiku, cize aj oblecka casto preskakujem :) To je vec individualnych preferencii :)

    Co sa mi paci, su vypouzivane produkty a best of nejaky mesiac, kde krasne zhrnies aky to produkt je a ja vzdy uvazujem ci sa mi hodi alebo nie. Napriklad vdaka tvojmu clanku som si kupila Blistex :)

    P.S.: Clanok Veľký štetcový špeciál: Oči mi v danom case tiez dost pomohol. :) Predtym som v podstate pouzivala len nejake trojeurove stetce od Cincangov :), o stetcoch na tvar radsej pomlcim :)

    25 rokov
    andrea.kukuckova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Ahoj, sledujem ta cez GFC pod menom Anka AnnBeautyLifestyle. Zacala som ta sledovat alebo teda registrovala som ta nejakym komentarom pod clankom ale neviem uz kedy a na ktorom presne lebo to bolo davnejsie. Inak mam 21 rokov a na tvojom blogu mi v podstate nechyba nic ale najviac mam rada prispevky Best of na nejaky mesiac kde zhrnies o aky produkt ide a ja potom uvazujem ci bude vhodny pre mna alebo nie :-). A teraz uvazujem nad tym, ze mi vlastne vadi jedien to, ze fotky nemas nikdy celej tavri ale iba casti tvare.
    A este na zaver musim pochvalit Gw!!! Biodermu mam rada :-)
    annamukova@yahoo.com

    annbeautylifestyle.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Ahooj :) sleduji tě přes facebook :) Jana Eliášová :) je mi 18, no.... pozítří 19 :)) narazila jsem na Tebe, když jsem hledala nápad na design pro nehty a jsem za to moc ráda, jsi pro mě velkou inspirací :) co nemám ráda, omlouvám se, ale na tuto otázku odpovědět neumím :))) Mám ráda hlavně nehtové články ale i různé druhy recenzí :))) Nemyslím si, že bys měla něco měnit :))
    Krásný den
    Jane

    eliasova33@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Takže sledujem cez GFC ako Veronika. Mám 17 rokov. Na tvoj blog som narazila už dávnejšie ani neviem ako :D Veľmi sa mi tu páčia tvoje nechtové výtvory a články Monthly empties :)trošku mi chýbajú fotky teba :) ale inak nemám čo vytknúť.
    sunriseofmylife787@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  31. 1.) sledujem
    2.) to už netuším, keďže ťa sledujem už dlhopradlho. mne sa tvoje články páčia, to ak osa maľuješ, recenzuješ a tak :)
    3.) ev.lokajova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Ahoj, sleduju tvuj blog pres GFC jako Haňule Strakovic. Je mi 23 let. Na odkaz na tvuj blog jsem narazila na blogu Ordinary Life. Nejsem uplne fanda outfit postu, protoze me moda nejak moc nezajima. Naopak libi se mi clanky Empties a uvitala bych jeste vic recenzi kosmetiky, tech neni nikdy dost :)
    Strakova.h@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)