štvrtok 15. novembra 2012

Wonder length mascara (purple) / Clarins

Clarins sa bude mať hlavnú úlohu aj v tomto poste. Vo včerajšom som Vám spomínala, že sme pri pulte narazili aj na poradkyňu Clarins-u. Navyše nám nenápadne spomenula, že pri nákupe 2 produktov dostaneme darček. Rozmýšľali sme teda, čo z toho, čo nás zaujalo s nami ešte odíde. Pozerali sme riasenky ( kedže mama s tou predošlou od Clarinsu bola spokojná), keď nám pani ponúkla vyskúšať fialovú Wonder length. Mama neváhala, skúšala, rozhodovala sa...až nakoniec povedala, že si ju teda berieme. Poznáte to, keď sa po vyrieknutí týchto slov, obsluha skloní a hľadá v zásuvkách. (Ja som raz až mala pocit, že jej ponúknem, že jej pomôžem hľadať. Druhýkrát som už videla, že sa na mňa po 5 minútach hľadania otočí s tým, že nemá. Nakoniec to, čo hľadala našla.) No a v tomto prípade nám oznámila, že je žiaľ "out of stock". Myslím, že to bola nejaká limitka. Zapátrala som teda na ebay-i. Našla som ju za neskutočnú cenu 3 libry + 3.99 za poštovné. Paráda, nie?

Pozrime sa jej teda bližšie na zúbok:
Oháňa sa tým, že nesľubuje vzhľad umelých rias ako niektoré jej kolegyne. Ale, čo by to bolo predávať produkt bez nejakých lákavých rečičiek. Preto vám táto sľubuje dlhé, hodvábne,natočené riasy, ktoré však stále vyzerajú skutočne! A to hneď po prvej aplikácií. Výsledkom sú oddelené riasy intenzívnej farby, ktoré  sa zdajú nekonečné a podporujú "glamorous look". Jedným slovom, Váš pohľad bude očarujúci.
Aplikovať by ste ju mali najprv po celej dĺžke od korienkov ku končekom Potom naniesť druhú vrstvu pre sofistikovanejší vzhľad.
Aktívne zložky: 
- polymér vytvára na riase jemný film, čím ju predlžuje a jemne natočí s okamžitým efektom,
- prírodné anti-dehydratačné prostriedky, slúžia na to, aby boli riasy pružnejšie, lesklé a krajšie po celej ich dĺžke,
- karnaubský vosk posiľnuje priľnavosť non-stop:).
Photobucket
VERDIKT: Kefka nie je typická, je tenšia. Pripomína mi skôr takú paličku, no zároveň zabezpečuje, že zachytí aj tu najmenšiu riasu. Výsledky vidíte už po prvej aplikácií. Žiadne "piplačky". Textúra je príjemná, krémová. Nesmrdí ani nevonia. Neviem ako vy, ale ja väčšinou už len pre zaujímavosť v obchode niektoré veci ovoniam, aby som sa ubezpečila, že pod tými teplými "neónkami" im to moc neprospieva a smrdia.
Efekt predĺženia vidím po prvom použití a to najmä teraz, keď som sa konečne naučila kresliť linku. Nalepovať mihalnice sa mi nechce a s touto aspoň vyzerá, že nejaké riasy mám. Pri ARTDECO-vej zahusťujúcej moc spoza linky nevykúkajú. Jej fialový odtieň by som nazvala skôr baklažánovým. No vôbec sa nemusíte obávať, že by ste pôsobili zmaľovane. Na riasach vyzerá ako čierna. Mama je s ňou však spokojná, pretože vraj nepôsobí tak tvrdo ako čierna. Vec názoru. Dokonca som si tú fialovú všimla len, keď mi na oko pri nanášaní zasvietilo slnko. Ale bol to len okamih a nepodarilo sa mi ho ani odfotiť.
Vydrží celý deň bez opadávania. Odličovanie je tiež bez problémov. 
Takže pokiaľ máte problém s malými riasami, nebojte sa po nej siahnuť. Len ju nenášajte typickým cik-cakovým pohybom. Mohli by ste si tak "zavariť" a riasy skôr zlepiť do cípov. Stačí jeden ťah a hneď je vidieť výsledky.
Môžem ju len odporučiť. U nás je bežne dostupná v čiernej.

Photobucket
Namaľované mám len horné riasy.
Photobucket

Photobucket
Mali ste už niekedy riasenku inej ako hnedej alebo čiernej farby? A ktorá z týchto dvoch u Vás prevláda?
Už ste niekedy mali riasenku od Clarins? Ako ste boli spokojné?
Dúfam, že sa Vám recenzia páčila. A tešíte sa na ďalšie:).

Majte sa krásne!

25 komentárov:

  1. Riaseniek od Clarins som mala niekolko, ale tato je moj favorit, nakoniec, mala som o nej aj pochvalnu recenziu na blogu...jedna z naj predlzujucich riaseniek, ake poznam. Ale maskary si kupujem jedine cierne, najlepsie cierno cierne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. my sme mali doma zatial dve, verim, ze aj na tu druhu sa na tu na blogu dostane. Kuknem tu tvoju recenziu, som rada, ze nie som sama, kto je s nou spokojny. Ja mavam tiez cierne, hneda by na mne nevynikla, kdesi som dokonca citala, ze si ju maju davat vsetci, ved ju kupujeme na to, aby tie riasy bolo vidno:D

      Odstrániť
  2. ja som už tiež mala fialovú špirálu a neberiem to ako nevýhodu, práve naopak :) myslím, že nepôsobí tak tvrdo, napríklad keď idem na nejaký natural look :)

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ono asi zavisi aj aky je to odtien, ale je fakt, ze zas nie je az taka neprirodzena ako ine "crazy" odtiene a zavisi aj na duhovke oka..:)

      Odstrániť
  3. Může být dobrá, ale moc se mi nezamlouvá kartáček... Já sem zkoušela akorát černou barvu řasenky a jinou ani zkoušet nechci :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mozno neuveris, ale ani ja taketo nemusim. Vdaka nemu vsak staci jeden tah a hned vidis vysledky:)

      Odstrániť
  4. kefka je super, už si dlhšie brúsim zuby na Clarins, a týmito tvojimi recenziami v poslednej dobe mi len prilievaš vodu do ohňa :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to ta asi nepoteším, že sa chystám na zrecenzovanie ďalších produktov, ale skôr ako po víkende sa k tomu pravdepodobne nedostanem..

      Odstrániť
    2. tak budem musieť do budúceho týždňa vydržať :)

      Odstrániť
  5. Od clarins som nemala zatial nic... Vacsinou mam cierne riasenky, hnedu som myslim este nemala nikdy ale mam sedu, celkom som spokojna :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a šedú som tuším ešte nevidela ja. Alebo žeby ano? Nebola od GOSH?

      Odstrániť
  6. Štěteček by mě trochu vykolejil, je jen přeci trochu úzký, ale když vidím ten efekt, tak nemůžu mít námitky:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Praveze vdaka nemu, staci jeden tah a hned vidis vysledky:)

      Odstrániť
  7. Vypadá super, od Clarins moc kosmetiky nemám:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. donedavna som ani ja nemala, ale nejak som sa na nu zamerala a som s nou zatial spokojna:)

      Odstrániť
  8. mala som modrú a zelenú. tá zelená bola celkom sranda, mala sa dávať len tak jemne na končeky, ale nejak mi zmizla po jednom výlete. žiaľ. modrá, to už je viacmenej klasika :D ale na mojich riasach to extra nevyniklo. ale ešte by som si rada nejaké farebné skúsila :) zmena je život

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zelena tusim nie je standart ani v obchodoch:D...mohlo to vyzerat zaujimavo...Myslim, ze existuje viac odtienov modrej, niektore kriciace a niektore, co sa daju tolerovat a ak mas navyse modre oci, tak to az tak nesvieti ako keby si ju dam ja s hnedymi:), ale suhlasim, ze zmena je zivot a niekedy clovek potrebuje skusit aj nieco nove a dostat novy impulz:)

      Odstrániť
  9. Ten kartáček je vtipnej! Já jsem v pubertě hodně nosila barevný řasenky, fialovou, modrou a zelenou; teď už jenom černou. I když musím říct, že jsi mě na nějakou barvu nahlodala!!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. myslim, ze celkom dobra :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. lovely mascara dear <3
    Thanks for visiting my blog, wanna follow each other maybe?
    xoxo
    ayu

    OdpovedaťOdstrániť
  12. I used to have a purple mascara, but I don't think the colour showed.
    It looks nice on you!
    Thank you for the comment on my blog!

    http://www.beautyandthemist.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ahojky..Hezký blog:) Zvu tě k sobě na blog na giveaway o výrobky značky Sephora
    http://by-anett-s.blogspot.cz/2012/11/prvni-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Já mám tyhle malé kartáčky ráda, skvěle se s nima prodlouží řasy od kořínků :)

    http://aly-beauty-life.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Já mám tyhle malé kartáčky ráda, skvěle se s nima prodlouží řasy od kořínků :)

    http://aly-beauty-life.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)