pondelok 3. decembra 2012

DON´T GIVE UP! (CLOSED)


Pondelkové posty Vás už asi začínajú nudiť. Hlavne, pokiaľ sa na Vás neusmeje šťastie, však?! A že som taká potvora, tak tento nebude iný. Aj tento týždeň máte šancu získať produkt podľa vlastného výberu od francúzskej značky Bioderma. Tak, kto to nevzdá tento týždeň a skúsi, či sa naňho predsa len neusmeje šťastena?
A viete čo? Tento týždeň budete mať hneď dvojitú šancu na výhru. Stačí sa stať fanúšikom FB stránke My sweet strawberries a dať "páči sa mi" pod nižšie uvedený obrázok!

Ak sa chcete zúčasniť aj tu na blogu, (čo dúfam):

1.) Stačí len sledovať môj blog cez GFC alebo BLOGLOVIN alebo FACEBOOK + meno, pod ktorým sledujete a cez čo + vek, (kto ho písal už v minulých postoch, teraz nemusí. Slúži len informačne.)
2.) Blížia sa Vianoce, preto mi napíšte, aký najkrajší darček ste kedy na Vianoce dostali alebo, aký Vás sklamal. Prípadne, čo by ste chceli dostať tieto.
3.) e-mail, kde vás môžem kontaktovať.

Vás komentár bude teda vyzerať asi takto: Sledujem cez facebook - Katarína Borská, mám 19 rokov, spomínam na Vianoce, keď som vôbec nič nečakala a dostala som vytúženú žehličku na vlasy. Tieto by som chcela dostať kozmetický kufrík, ale uspokojila by som sa aj s paletkou Naked od Urban decay. katka.bor@hotmail.com

Nezabudnite si komentár pred odoslaním skontrolovať, aby obsahoval všetky body, inak ho nebudem môcť zaradiť do súťaže.
Zúčastniť sa môžete do nedeľnej polnoci (9.12.2012 do 00.00). Pre SK a CZ.
V prípade výhry mi oznámite, aký produkt ste si vybrali;).

Prajem Vám veľa štastia a úsmev na tvári!:)

Samozrejme, že už je známy aj výherca za 2.adventný týždeň (čiže tento). Je ňou Lizzy (alias Lucia):), ktorej srdečne gratulujem!:
Netrpezlivo očakávam vaše komentáre! Na zajtra sa mi snáď podarí spraviť klasický post!:)

Majte sa krásne!

p.s. Budem rada, ak sa vyjadríte v dotazníku na boku;).

26 komentárov:

  1. sleduju pres gfc: ervulenka
    je mi 20
    loni se mi libil leopardi sal a letos bych chtela kabat
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ahoj sleduji přes GFC i FB langmaierova1 33let
    nejkrásnější dárek králíček,zklamaná jsem vždy z ponožek a chtěla bych spoustu kosmetiky a najít si práci
    langmaierova1@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, jmenuju se Jana Dvořáková, je mi 19 let a přes GFC sleduju už delší dobu :)
    Já to s Vánočními dárky neberu takhle, udělá mi radost jakkýkoli vánoční dárek od mých blízkých, vždyť Vánoce nejsou jen o dárcích ne? Ale samozřejmě jako každá baba tam ráda vidím nějakou tu kosmetiku a nebo parfém :))
    e-mail: janca.necin@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bioderma má kvalitní výrobky. GW je však nezúčastním

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Sleduji přes GFC i FB (Lenka Kalašová). Je mi 25 let. Musím říct, že Vánoce moc neprožívám a dárky už vůbec ne. Co potřebuji, to si můžu koupit sama kdykoli během roku. Nepamatuji se, že bych z některého dárku měla obrovskou radost nebo to bylo takové překvapení, na které bych ráda vzpomínala ještě několik let po. Většinou dostávám kosmetické kazety a peníze. Letos bych si přála nějaké pěkné povlečení a nový telefon, ale asi si to zase budu muset koupit sama :-D lllenkaaaaa@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, sleduju tvůj blog přes GFC jako Haňule Strakovic. Je mi 23. Myslím, že jsem nikdy z žádného dárku k Vánocům zklamaná nebyla. Letos bych nejradši pod stromečkem našla štětce od Coastal Scents, ale vím, že tam nebudou, protože jsem ani Ježíškovi neřekla, že je chci. Myslím, že už za mě utratil tolik peněz, že je mi až blbý chtít ještě štetce za tisícovku. Navíc ňáký štětce mám a s těma si vystačím. Trochu reálnější dárek od Ježíška (přítele), ve který opravdu doufám jsou lístky na koncert skupiny Sabaton, kterou zbožňuju a která bude v březnu v Praze.
    Strakova.H@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. GFC ako daška meľošová :)mám 23 rokov, a najviac by som si priala nikon d300 pod stromček alebo originál uggs boty :) daska8@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj, sleduju přes GFC jako betty, je mi 22. Že by mě někdy nějaký dárek vyloženě zklamal, to asi ne. Ale už jsem párkrát dostala něco, co jsem pak skoro nevyužila, nebo alespoň zatím ne. Naposledy to byly sportovní kalhoty. Letos si přeju asi ze všeho nejvíc externí disk k počítači.
    A.stromsikova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Sleduji přes GFC - Michaela Cahlová. Je mi 19 let. Nenapadá mě žádný dárek, ze kterého bych byla vyloženě zklamaná, o to lepší je, pokud dostanu něco, co jsem si právě přála. Letos bych si k Ježíškovi přála nějakou hezkou vůni :-)
    michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Petush Petushik :)vek 23...
    Radosť mi urobí všetko darované z lásky...:)
    petka.malikova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. gfc aj fb ako veronika bejdova, mám 21, veronika.bejdova163@gmail.com
    pod stromčekom som si minulý rok našla ponožky- 2 páry, v každej jednej ponožke ale boli ukryté aj bankovky, takže celkom fajn :) (nebol to jediný darček, ale potešil najviac :D) .. tohto roku by ma potešil zázrak, ktorý by zastavil vypadávanie mojich vlasov, úspešne zvládnuté zápočty skúšky a podobne

    OdpovedaťOdstrániť
  12. 1.) GFC, marketa.formankova, 22 let
    2.) Nejvíce nadšení jsem vždy z knížek a parfémů!
    3.) marketa.formankova@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ahoj :)

    Pozývam Ťa k sebe na vianočnú giveaway, budem rada, keď sa zapojíš :)

    http://dietmountainsdew.blogspot.sk/2012/11/vianocna-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Sleduji na FB jako Janyany Jana, přes GFC už dlouho..., je mi 45...Nikdy nezapomenu na polední vánoce s mamkou...
    janca.lt@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  15. sledujem cez GFC ako podme piect a cez fb ako Miriamma Dercová ..mam 9 rokov a snad najocakavanejsi darcek ktory som chcela na Vianoce a ktory ma aj najviac sklamal , bola aktovka do prvej triedy,,,,nuz snila som o barbie a dostala som skaredeho kacera na aktovke ...email : m.dercova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Sledujem ťa aj aj už strašne dlho, veľmi sa mi páči Tvoj blog. Pre mňa Vianoce ani nie sú o darčekoch. Najkrajšie Vianoce sú keď sme všetci spolu a nie sme pohádaní, čo nie je veľmi často. Mňa vždy poteší každá blbosť, ale tento rok som už v skrini našla novú zrkadlovku, takže som spokojná :)
    magdalenka98@googlemail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ahoj, sledujem ťa cez GFC ako Lenka a už aj cez facebook (Lenka Ďurajková) z darčekov som sa asi viac tešila keď som bola malá, strašná radosť keď sme dostali prvý počítač a internet sme tiež dostali od Ježiška :) teraz už mám skôr také obdobie že radšej darčeky dávam (napríklad neterkám, milujem tú neskutočnú detskú radosť) čo sa týka sklamania, pre mňa bolo sklamanie minulý rok keď som nechtiac darček našla skôr :( mám totižto strašne rada to prekvapko pod stromčekom keď neviem čo tam je :)
    Môj e-mail je LenuskaDurajkova@gmail.com
    Mám 19 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Sleduji přes GFC - Runa.
    Vloni jsme měli s přítelem první společné Vánoce a já dostala mimo jiné toustovač od Ety s výměnnými ploténkami (trojúhelníčkové tousty, vafle a grilovací plochy). Měla jsem z něj obrovskou radost, protože jsem si jej tajně přála, a vůbec celý Štědrý večer byl nádherný, přítel se mi postaral o spoustu překvapení a byly to krásné chvíle.
    Letos bohužel pravděpodobně nebudeme na Štědrý den spolu a právě proto bych si to přála ze všeho nejvíc.

    runa.ars@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Sleduji přes GFC jako dejnicka, je mi safra už 29 let, ale duchem asi 15:-D Nejkrásnější Vánoce pro mě byly loňské, protože jsem si pořídila vytouženého kocourka- to už asi žádný dárek nikdy nepřekoná, i když domů jsem si ho mohla přivézt až v lednu, když mu byly 3 měsíce. Takže letos pro mě asi bude nejhezčím dárkem to, že budem spolu slavit první společné Vánoce, už se těším až bude honit mašličky na dárcích, jsem zvědavá, co bude "říkat" na stromeček a tak:-D A když už bych něco opravdu chtěla dostat, tak druhou kočičku..:-D
    dejnicka@volny.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  20. 1.)ahoj sledujem cez GFC aj BLOGLOVIN + FACEBOOK (ako Ivana Baková)mám 22
    2.) Najkrajším darčekom pre mňa v dectve bol asi plyšový pes. Pamätám si, že som chcela jedného z reklamy vyzeral ako maltezák a tuším že aj štekal lenže bol asi veľmi drahý tak mi rodičia kúpili obyčajného plyšového psa a z toho som sa tešila asi ešte viacej, stále som ho nosila so sebou niekoľko rokov:) A teraz ja už k Vianociam ani nič nechcem, podľa mňa sú darčeky už len otázkou zvyku, určite poteší že niečo dostanem ale tieto Vianoce chcem byt len s rodinou a priateľom a vychutnám si ich tak ako nikdy pred tým :)
    3.) ivana.baková@yahoo.com

    OdpovedaťOdstrániť
  21. tvoj blog sledujem cez GFC ako Kristína Kružicová :) mám čerstvých 18 a pamätám si na jedny vianoce keď som mala dostať nový mobil :) tak som sa naň tešila že som utekala už od štedrovečernej večere :D...teraz už netúžím po vecných darčekoch, poteší ma, keď som v kruhu priateľov a rodiny :)
    k.kruzicova@gmail.com

    pozývam ťa na môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Ahoj, zacnem tym sklamanim :D. Mala som asi 8 rokov a vtedy sme dostavali este darceky aj u krstnych, ktorym sme chodili 25. aleo 26. A najvacsim sklamanim, ktore som vtedy aj drzo a naduto ofrflala so slzami v ociach bolo, ze som dostala od krstnej rovnaku knizku ako od maminy (vtedy samozrejme este od Jeziska :) No, fracek rozmaznany, teraz by som si za to najradsej dala jednu po puse, urcite to pre krstnu nebolo nic prijemne a tak sa snazila. Ta knizka je super a mam ju dodnes, odkladam si ju :)
    Najvacsim prekvapenim bol zamlada barby dom, vobec sme po nom so sestrou nejak netuzili a ked sme rozbalili obrovsku skatulu, to teda bolo :) Pred dvomi rokmi sa mi stalo to iste, len uz to nebol barby dom, ale notbuk, moj drahy mi privodil mensi infarkt :D
    Tento rok sa najviac tesim na Sleek paletku, ktora ma uz caka u draheho :D a prekvapco od segry, ktora si zalozila paypal a objavuje caro ebay :D

    Sledujem ta cez GFC- andrea.k. aj FB- Andrea Kukučková, 25 rokov
    andrea.kukuckova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  23. sledujem cez GFC ako Denisa :)
    najkrajší darček aký som dostala na Vianoce bol klavír :)tento rok si prajem tangle teezer :)

    denkkaa8@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Fallowujem ťa a aj ťa sledujem cez FB pod menom Petra Božiková
    Mám 24 rokov
    Môj email je petra.b@azet.sk
    Najviac ma sklamal darček od babky, pretože mi kúpila penový makeup od Maybelline v odtieni sun beige (už len len názov napovedá, že bude hrozne tmavý) ktorý bol pre mulatky a ja mám svetlú porcelánovú pleť a ten odtieň bol úplne hnedo-oranžový a aby toho nebolo málo babička mi ešte k tomu prihodila fialovo-biely perleťový rúž od no name značky :D No myslela som, že ma porazí! :D Ale radšej som to babke nepovedala, lebo by ju to asi ranilo :/

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Ahoj, krásnou neděli :)
    Sleduji tvůj blog přes GFC:)
    Teď už vnímám Vánoce jinak než jako dítě, jsem ráda, když se všichni sejdeme a pěkně a dobře nadlabeme :)
    Nicméně pamatuju si Vánoce, kdy mi bylo 10. Dostala jsem totiž dárek, který jsem si přála na minulé Vánoce a byla jsem velmi zklamaná, že jsem jej nedostala. Byla to panenka. No a o rok později jsem už měla v přání úplně jiné věci a panenky už mě moc nebraly. Každopádně jsem si ji rozbalila a chytla jsem záchvat smíchu. Naši si do dnes myslí, že jsem byla tak šťastná..dokonce to máme i vyfocené jak se řechtám :D ale mně bylo do plače, až jsem se z toho začala smát :D a s panenkou jsem si vůbec nehrála..takže asi tak :D
    centrefolds@seznam.cz

    krásný zbytek dne

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)