pondelok 2. septembra 2013

Romantika na sene

Už som sa zmierila s tým, že tento rok nebudem mať ani jednu fotku s balíkmi sena. Dokonca ani s jedným. Proste som to nestihla. Nepýtajte sa ma, na čo som čakala.:). 
Ešteže sme v ten deň šli behať. Chcela som totiž zistiť, či mám ešte vôbec kondičku a odbehnem to. Časy, keď sme behali v škole na čas a vzdialenosť sú ta-tam. A ja som úprimne rada, že už ich mám za sebou, lebo som ich vôbec nemala rada. 
Ale späť k veci. Bola som tak zažratá podať vrcholový výkon (dobre, teraz trošku preháňam;) ), že som si ju ani nevšimla. Musela by som totiž trošku pootočiť hlavu, lebo bola z druhej strany. Spoza kríkov na nás vykukla výstavná kopa! Nedalo sa nič robiť, museli sme sa tam vybrať na prechádzku. Ale priateľ si za to môže sám, lebo ma na ňu upozornil:D. Vyškriabala som sa hore a mohol sa začať "shooting":). Dosýtosti som sa "vyšantila" a potom strávila asi 10 minút oberaním stebielok zo šiat:D. Popritom som ďakovala, že všetky mravce, ktoré ju obývali ma nechali na pokoji:).

Aj Vás tak fascinujú senové "balíčky"?:)

14 komentárov:

  1. tie šaty sú krásne :)

    http://julietandnicol.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to sú skvelé fotky! páčia sa mi aj jednoduché čierne šaty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dokonalé fotky, sluší ti to moc :)!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Naprosto boží fotky:)
    No, já jsem se taky chtěla jednou fotit, ale hrozně mě to škrabalo:D
    Jinak to s tím během naprosto chápu, já běhám celkem hodně poslední dobou a snad i ráda, ale ve škole jsem to nenáviděla a věřím, že by tomu ani teď nebylo jinak.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Musim uznat, že ty fotky vypadají skvěle. Ono to na tom seně má vážně něco do sebe. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Najprv som text prečítala len zbežne a hneď sa pustila do obrázkov, preto mi bolo nejaké divné, že si bola behať v takýchto šatách :D Až potom som si všimla, že po behaní ste sa tam vrátili znova :D :D A takto vznikajú blbé otázky v komentároch.. :) Pristane ti to!
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
  7. vždycky jsem chtěla fotky na "balících" :D sluší Ti to :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)