nedeľa 6. júla 2014

EMPTIES

 photo 3_zps9ba1ef1d.jpg

Za ten čas, čo som Vám neukázala prázdne obaly, sa mi ich tu pochopiteľne celkom nakopilo. Rozhodla som sa, že Vám ich rozdelím do viacerých dielov, kedže je celkom náročné popísať takú masu:) Vlastne ani neviem, či Vás ešte toto "okienko" baví. Určite mi teda dajte do komentárov vedieť!:)

ODLAKOVAČ LILIEN tea tree oil som rada, že som naň v jednej diskusií natrafila. Dobre odlakuje, navysušuje a podľa môjho subjektívneho dojmu "berie" lepšie ako Sally Hansen. Navyše sa lepšie dávkuje, pretože má dierkový otvor a stačí ho menej. Takže "Bye, bye Sally Hansen". Cena okolo 1,80 eura.
Kúpila by som si ho znova: Áno, už mám doma ďalšie balenie. V Tescu ho, ak si dobre pamätám, zoženiete za 1,73 eura.

NYX HD Photogenic concealer som si doniesla z poľského Douglas-u. Natešená, aký tam majú výber NYX-u, som si nevedela vybrať. Odišla som teda len s týmito korektormi. No radšej som ich tam mohla nechať alebo odísť s niečím iným. Presne si nepamätám, na koľko ma vyšli (žeby okolo 2,50 eura/ks?). Výraznejšie nedokonalosti nedokázal tento korektor prekryť, po čase sa stával na môj vkus až príliš viditeľný (poznáte výraz "cakey", však) a zvýraznil to, čo som chcela skryť. Pod očami zase vysušoval a ani s tým rozjasnením to nebol taký "deal".. 
Kúpila by som si ho znova: Nie, nie a nie. Nemal pre mňa žiaden prínos. Ale isto ma zaujíma, či ho vyskúšala niektorá z Vás. Ako "sadol" Vám?
 photo 2_zpsb33c6b60.jpg


MAYBELLINE rúž bol môj obľúbený. Už ho nepredávajú, tento bol zo železných zásob. Už som Vám kdesi spomínala, že vždy, keď si nejaký od tejto značky obľúbim prestanú ho vyrábať. Tento bol svetlo-ružový s trblietkami. Vyhovoval mi, lebo som si ho dokázala naniesť aj bez zrkadielka, bez toho, že by som sa bála, že som mimo kontúr pier. Ako tak sledujem, Maybelline rúže dosť vysušujú. Minimálne tie, čo mám v zbierke. Čo si o tom myslíte Vy?
Kúpila by som si ho znova: Kvôli tomu vysušovaniu asi už NIE. Hlavne, že mám zásoby, však:).

URBAN DECAY liquid liner moja srdcovka. Tekuté linky, vďaka ktorým konečne viem kresliť linku. Kdesi som čítala, že tekuté sú pre začiatočníka najlepšie a mne nezostáva nič iné len súhlasiť. V tomto balení sa už nepredávajú a ako som tak čítala recenzie, novšie balenie objemovo ochudobnili a k tomu zvýšili cenu. Kým som sa však dopracovala k tejto recenzií stihla som už vyskúšať ďalšie, ale o tých Vám napíšem inokedy.
Kúpila by som si ho znova: Keby sa dajú kúpiť v tomto pôvodnom balení ÁNO. Veď aj tieto som spotrebovala do poslednej kvapky.

SALLY HANSEN DOUBLE DUTY vlastne som Vám o ňom píšala nedávno. Je určený pre nechty, ktoré sa lámu a lak sa rýchlo olupuje. S týmto si poradil tak napoly. Raz to bolo lepšie, raz horšie. No dajme tomu, že patril do tej lepšej skupiny.
Kúpila by som si ho znova:  Pravdepodobne NIE, aj keď teraz začínam byť zľahka nerozhodná. 

ELF GOLDEN BRONZER ok bronzer hej, ale určite by som ho neodporúčala na kontúrovanie. Obsahuje trblietky. Takže stop aj pre tie, ktoré maju nedokonalosti. Zvýraznil by ich. Aký paradox, že Vám to píšem zrovna ja, ktorá nemá tváričku v tip-top stave. Zo začiatku sa mi aj zdalo, že moja pleť naň nereaguje zrovna nadšene, ale s určitosťou to potvrdiť neviem. Možno to bol iný produkt. 
No a ako to už býva pri tejto lacnejšej kozmetike, naobjednávate aj to, čo nepotrebujete, tak pomaly likvidujem zásoby:). Btw. dosť práši a rýchlo sa míňa, aj keď pri každodennom používaní Vám vydrží tak pol roka.
Kúpila by som si ho znova: NIE, začínam sa správať rozumne. Investujem tak, že si radšej kúpim jednu ako X vecí, ktoré nepotrebujem. Samozrejme systém ešte nemám celkom vycibrený:)

CLARINS BEAUTY FLASH BALM dekoratívku Clarins mám veľmi rada, zato so starostlivosťou sme si nesadli vôbec. Toto má byť niečo ako báza, hneď po nanesení, aplikujete make-up bez čakania. Najprv sa mi zdalo, že som konečne našla niečo, čo je fajn, no pár dní používania ma vytrhlo z omylu. Moje póry sa začali búriť. Navyše mi nesadla ani parfemácia. Nepripadá Vám niekedy, že keby niektoré výrobky radšej navoňajú, majú príjemnejšiu vôňu ako niečo "parfum free"? Btw. keď pominiem naše nezhody, pleť pekne pripravil na make-up.
Kúpila by som si ho znova: NIE (ešteže toto bola vzorka)

CLARINS HYDRAQUENCH CREAM-GEL má gélovú textúru a na Clarins výrobok je aj dosť parfémovaný. Trošku paradoxné, keď som sa zrovna na "tie" výrobky sťažovala. Ono mne to spočiatku voňalo, ale potom mi jeden deň nebolo celkom dobre a táto vôňa bola na mňa až moc. Myslela som si, že inak mi krém sadne, veď na zmiešanú pleť odporúčajú zrovna gélovú konzistenciu, ale opäť som sa trafila vedľa. Síce pekne vsiakol, ale už mám osvedčenejšie výrobky, ktoré pre mňa robia viac. Nuž staroslivosť Clarins nie je pre mňa. 
Kúpila by som si ho znova: NIE

A čo vaše spotrebované výrobky? Skúšali ste niečo z týchto? Zhodneme sa? Čo Vás zaujalo?

10 komentárov:

  1. ODLAKOVAČ LILIEN poznám a tiež som bola spokojená. Prišlo mi, že až tak nesmrdí ako ostatné odlakovače. SALLY HANSEN DOUBLE DUTY nepotrebujem, nechty mám pevné, ale laky SALLY HANSEN mám moc rada a dlho držia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidíš aj to:), šťastný človek ja som mala tiež, ale teraz už bojujem aj so štiepením...

      Odstrániť
  2. Ako to, že som ešte nič z toho neskúšala? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od Lilien som mala odličovač ale už nikdy viac! ale odlakovač môže byť fajn vyskúsam :) Mala si už aj iný zpevňovač nechtov? lebo sa rozhodujem medzi viacerým ia neviem ktorý si vybrať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak na ten som odvahu nemala:), tak zo staroslivosti od SH (nájdeš ich pod štítkom) som ich mala viacero. ale myslím, že si dosť chválili "nails growth" alebo tak nejako, ten som osobne nemala, mama zase mala od Mavaly a to bol u nej prepadák, myslím, že tam bolo, že sa vyslovene nemá používať viac ako raz týždenne inak nechty zmäknú alebo niečo také...v tomto však každému vyhovuje niečo iné....mne celkom sedel od SH Miracle cure..

      Odstrániť
  4. Odlakovač Lilien používam aj ja a tiež som spokojná. Bronzer od Elfu som mala tiež, moc som ho nepoužívala,a nepáčila sa mi tá farba a aj to ako píšeš, že zvýraznil nedokonalosti na pleti, tiež som radšej za jednu poriadnu vec ako ich mať doma kopec nepotrebných :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. skoda toho NYXu... ked som uvidela na prvej foto 2 ks, tak som si myslela, ze tak dobre, ked mas az dva :-)

    GIVEAWAY o dámsky parfém

    OdpovedaťOdstrániť
  6. to jsem ráda, že jsem si přečetla o těchto korektorech od NYXu, protože jsem po něm vždycky toužila :) tenhle odlakovač od Lilien jsem měla také, ale šíleně vysušoval :/

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)