piatok 18. júla 2014

WHAT ABOUT YOUR HOLIDAYS?

 photo 7_zps75799bd4.jpg
Tak ma tak napadlo, že som Vás ešte nevyspovedala, kam sa tento rok chystáte na dovolenku. Pôjdete do sveta, neprekročíte hranice alebo si voľné dni vychutnáte doma? Alebo už ste niekde boli?
U mňa to vyzerá tak všelijako, zatiaľ sa nič jasné nečrtá. Síce som už niečo pozerala, ale čo nemám rada je, keď si vyhliadnem last minute a vzápätí zistím, že jeho cena je po pripočítaní všetkých "skrytých" poplatkov takmer dvojnásobná. Takže uvidím, kam a či ma vôbec niekam zaveje:). Nechám sa prekvapiť. Možno nakoniec "zbúchame" niečo na vlastnú päsť:).

Nezabudnite, že do 18.00 máte možnosť prihlásiť sa do tejto "rozdávačky".

Prajem Vám krásny víkend!
 photo 10n_zpsde168182.jpg

 photo 13_zps40473299.jpg photo 12_zps71359ed7.jpg
 photo 1_zpsac96fe71.jpg

16 komentárov:

  1. ja uz som uspesne "po", ale niekam este urcite pojdem, do septembra nevydrzim len v robote :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. zatial sa nechystam nikam, ale velmi rada by som ist, kedze za poslednych 10 rokov som bola pri mori raz. zvycajne bol problem, ze nie je za co, aktualne je problem, ze nie je s kym. a vsetky tie skryte poplatky ma tiez rozculuju, je to take ste ako keby pri predaji auta uvadzali cenu bez kolies a volantu. ale inak...vselijake akciove pobyty vratane vsetkych poplatkov byvaju na https://www.pelikan.sk/sk/akciove-pobyty#/deals/list ale samozrejem ta cena co je tam uvedena je vacsinou na nejaky oktobrovy termin... a ked pisu ze 8 dni tak za "den" povazuju aj ked priletis do danej destinacie 5 minut pred polnocou, takze si to treba dobre pozriet :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne ako píšeš, nám sa jediný raz stalo, že sme odlietali o deň skôr ako sme mali a späť sme mali ísť poobede, no namiesto toho šli z hotela až cca. okolo 22, aby sa nás delegátka šikovne zbavila, kedže už vtedy vedela, že lietadlo má meškanie...

      Odstrániť
  3. krásne fotky, najmä tá prvá, tam si úplne zlatá :)) ja zatiaľ tiež "neviem čo so sebou", tak sa necháme prekvapiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. haha, ja len žiarlivo sledujem fejsbúk a vidím, kde všade boli druhí ľudia :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak u mňa je to zatiaľ v tomto smere na fb kľudnejšie, mne sa tam skôr vydávajú, ženia a rodia..:)

      Odstrániť
  5. Juuj krásne botičky :) Ja som mánii hľadania dovolenky už tento rok tiež prepadla, ale takisto som väčšinou ostala sklamaná, kedže sa z last minitu od 150€ nakoniec skoro vždy vykľul taký za 800€ :D aale nezúfaj, určite niečo v lete podnikneš :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne ja som pozerala na jeden, odlet na druhý deň 415, rozkliknem kalkulaciu, ze po zľave zo 760 na 330+ poplatky=615, zmenila som letisko z Popradu na BA a hneď z toho bolo nejakých 661:), a raz som kukala na jednom webe, odkiaľ nám volali, jedno už nemali ani voľné a druhé nemala skalkulované, pritom na webe bolo všetko jasné vyčíslené, nakoniec zavolala nejakú sumu, ale že bez stravy, pritom strava tam bola uvedená, odvtedy na ten web radšej nechodím, lebo tam mávali aj akciu že zľava..1000% alebo podobné blbosti..neboj,zatiaľ nezúfam:)

      Odstrániť
  6. no ja som bola na mallorce a pojdem este niekam v septembri nakolko mam 15 dni dovolenky :D inak clanok uz je :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. NIky, ja som v prvom momente neuvedomila, kto mi to píše, veľmi sa teším z nového príspevku, aj som ti písala koment, ale asi mi to nejak blbne, tak sa neuložil...:)

      Odstrániť
  7. my s přítelem vyrážíme na dovolenou příští týden, sice jen po republice, ale moooc se těším :))
    sekne Ti to! ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)