štvrtok 29. januára 2015

Sally Hansen s Rimmelom:)


To, že u mňa stále pretrváva nálada na červenú, som jednoducho musela využiť. Zároveň som vás už nechcela nudiť červeným "Right said red" (Sally Hansen), ktorému sa v poslednej dobe dostalo pozornosti asi ako žiadnemu. Takže som siahla po "All fired up", prekvapivo tiež od Sally Hansen, ktorý nie je mojou srdcovkou a navyše by mohol mať aj lepšie krytie. Doplnila som ho bodkami s čiernym Rimmel "Black out". 
Mám však dojem, že biele bodky by zapadli viac.:/
Čo poviete?

 photo 3_zpsd830c5de.jpg
 photo 2_zps310cc2a4.jpg

15 komentárov:

  1. tie sú krásne, krásne, krásne :O
    www.gummybaum.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc krásné ! kéž bych si je taky dokázala takhle hezky nalakovat. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Takhle přesné puntíky? To je jak tištěný! Kdysi - v době rané puberty - jsem něco takového zkoušela. Puntík přes celý nehet nahonec zakryl celý lak, takže jsem to nakonec přejela tou druhou barvou a bylo :-D

    Neuvěřitelně Tě obdivuju za šikovnost.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Luci, ty si zlatíčko, človeku hneď pri tvojich komentároch rastie sebavedomie:))) Myslím, že aj ten tvoj mega puntík je umenie;)

      Odstrániť
  4. Ty jsi vazne sikulka :-) Ja jsem rada, ze si nehty nalakuju jednou barvou, zvlast na prave ruce je to pro me vzdycky problem :-D Tvoje nehtiky jako vzdy vypadaji nadherne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krááásne :-))) Ten červeny lak mám a je super, no na taketo kreacie, ktore vyzeraju lahke ja niesom absolutne :-) Som antitalent na akekolvek nechtove kreacie..:-) A hm, myslim ze by to bolo pekne aj biele aj cierne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak myslím, že ty máš zase talent na líčenie;)

      Odstrániť
  6. Juuuuj, dokonalé, či červené s čiernymi alebo bielymi alebo nejaké inak nalakované nechty, vždy sú parádne. Jednoducho, Ty to vždy s nechtami vieš! :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  7. No wooow tohle musím zkusit. Mega pěkné :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)