utorok 21. júla 2015

ŠUMIENKA


V týchto teplách sa snáď ani nezmôžem na iný než nechtový post.:) Opäť som siahla po veselej ružovej neónke Pink Voltage (China glaze), ktorú sa krásne dopĺňa s bielou Gabriellou Salvete č.148. Bodky som robila na striedačku s bodkovačmi. Snáď Vás poteší, že pre Vás chystám súťaž, kde ich budete môcť vyhrať. Takže STAY TUNED!:)

Napíšte mi ako tieto teplá prežívate Vy a ako sa Vám páčia nechtíky!:)

 photo 6_zpsijizvzzn.jpg


 photo 3_zpsydymztn0.jpg

 photo 2_zps77l5wlui.jpg

 photo 5_zps4bodcyb1.jpg

13 komentárov:

  1. Krásné nehtíky jako vždy, neonky normálně nemusím, ale u tvé manikúry se mi vždycky líbí :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásne a páči sa mi aj názov manikúry úplne si ho vystihla :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem! názov mi vlastne vymyslela mama, lebo to bolo prvé, čo povedala, keď ju zbadala:)

      Odstrániť
  3. Keď som rozklikla príspevok, ani ma neprekvapilo, že som tu našla neónku od Chiny a bielu Gabiku :P Ale vôbec mi to nevadí, keď ti to s tými neónkami tak šikovne ide :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. už sú ti dôverne známe však;). Tak Gabika pomaly dochádza, takže už onedlho sa tu v pozícií bieleho laku bude objavovať iná značka:) a Chiňáci sú toto leto mojou slabosťou, ostatné laky idú úplne bokom....:)))) Len škoda tej biednej výdrže, ale beriem to športovo aspoň si môžem častejšie prerábať dizajn:).

      Odstrániť
  4. Tak na růžovobílé kombinaci si taky trochu ulítávám, v létě mě řvavá růžová fakt baví. Tohle je půvabné. Další malůvky by byly vzhledem k výrazným barvám už moc, ty tečky jsou jednoduché, ale krásné. :-) A Gábina je stálice, jinou nechci. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem!:) No u mňa pomaly dochádza, mám už doma 2 ďalšie varienty bielej, aj keď mám taký dojem, že na ňu nebudú mať...:) Ale nemôžem si pomôcť, musím skúšať ďalšie a ďalšie značky:)))

      Odstrániť
    2. Zkoušelas bílou od Essence? Nevím, jaký byly ty obyčejný laky (resp. vím, ale neměla jsem bílou), tohle je to gelový, ještě se to honosí popiskem "intesifying base" a ty jo, nečekaně super. Došla mi bílá a zrovna jsem měla cestu do DMka, kde Gabriella Salvete stojan nemá, tak jsem usoudila, že popadnu to nejlevnější, co tam bude a odcházím a budu si muset co nejdřív jít koupit Gábinu. Ještě jsem ho koupila ve slevě asi za třicet čtyři korun a skoro bych se nebála říct, že kup roku. Je jiný konzistence než Gábina, trochu řidší, ale vůbec netrpí pigmentace, ve dvou vrstvách je to dokonalý, nedělá pruhy, díry, nic. (A kdybych jo spěchala, eventuálně nebyla hnidopich, s jednou vrstvou by se jít ven rozhodně dalo.) Subjektivně sice radši úzký štetečky, ale oceňuju zastřižení do obloučku, hezky se s tím maluje oblouček u kůžičky. Akorát teda by to soudruzi od Essence nemuseli stříhat, jak jim to padne do cesty, většinou co jsem měla kdy jiný barvy, tak byly ok, ale tohle je roztřepaný, že to připomíná štětku na WC. :-D

      Odstrániť
  5. Úžasná manikůra, moc se mi tato kombinace líbí, vypadá to senzačně :)

    Velká letní Giveaway!!!

    OdpovedaťOdstrániť

Thank you for leaving comment:)