streda 5. augusta 2015

FUNKY NAILS


Oficiálne posledný príspevok s bielou Gabčou. Nie, že by som nemala doma už 3 biele náhrady, ku ktorým sa najnovšie pridal aj Bourjouis v novom kabátiku. (Zazrieť ste ho mohli už na mojom instagrame.) Zuby si v budúcnosti brúsim na OPI Alpine snow a China glaze White on white. Ten druhý by dokonale zapadol do rodiny China glazákov, ktorú neplánovane budujem.:)))
Mala som dojem, že si fialová "žiarovka" That's shore bright zatiaľ užila veľmi málo Vašej pozornosti. A to len preto, že sa mi zdá, že najlepšie vynikne pri detailoch, (tu je podľa mňa jasný dôkaz). Na veľkej ploche na mňa pôsobí akosi ponuro, no riskla som to a naniesla ju na celý malíček. Uznajte, že krajšie vynikne práve na gradientovom prechode s ružovým Bottoms Up (China glaze). 
Už som sa s Vami podelila o mojom probléme s neotvoriteľnými trblietkami Mavala, nad ktorými priateľ nakoniec zvíťazil, síce jeden vrchnáčik utrpel jasné straty, no aj tak lepšie než ho celý vyhodiť. Než to však priateľ stihol, na prostredník som stihla naniesť Essence Hello helo, ktorý si nechcel spraviť ani skupinovú foto so zvyšnými lakmi. Zdúchol, lapaj jeden.:)

Čo poviete na fialový That's shore bright?

 photo 7_zps1b4mu7ib.jpg

 photo 1_zpsjjcawwcx.jpg

 photo 5_zpsyza3phcy.jpg
 photo 10_zpsevgnu9bo.jpg
 photo 2_zps5nm8co8u.jpg
 photo 12_zpsd1ydawhg.jpg

12 komentárov:

  1. Veľmi ma bavia tieto tvoje farebné manikúry! :) A fotka so stužkami je super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. od takého nail artového guru ako si sa takáto pochvala cení dvojnásobne! Ďakujem! Spravila si mi nesmiernu radosť!:)

      Odstrániť
  2. Vždy vytvoríš akú peknú manikúru :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to preto, že ma motivujú takéto krásne komentáre!:)

      Odstrániť
  3. Opäť ťa musím pochváliť za tvoju neónovú China Glaze manikúru! Myslím, že táto si ma zo všetkých získala asi najviac, predsa len ružová, fialová a trblietky, to je moje :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne už je to pomaly aj trápne, že točím stále tie isté značky dokola, ale keď tie farbičky ma tento rok tak bavia..:) Nabudúce budem vedieť akou manikúrou na teba;) Teším sa, že ťa tak oslovila:)

      Odstrániť
  4. Parádna kombinácia, veľmi sa mi to páči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je vážně nádhera ! Skvěle vybraný barvy, tleskám ♥♥♥
    A ty sovičkový kapesníčky :D Taky je mám. :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Romi, ďakujem! Krabičke som neodolala, len kapesnícky sa mi zdajú tenké, väčšinou doma máme z Lidla a tie sa mi zdajú pevnejšie...:)

      Odstrániť

Thank you for leaving comment:)